Popüler Konu Minimal Yaşam

Onun disinda zaten kimse yok. Kayinvalidemden bir corba bile istemem hayatta.

Yapma yat dinlen, çocuktan sonra zaten aksayacak, her gün bir iş yap hergün hergün iş mi yapılır. Buzluğu doldur kendini iyi hissettiğin bir gün. Her gün her gün ne gerek var yemek yapmaya

Onun disinda zaten kimse yok. Kayinvalidemden bir corba bile istemem hayatta.
1 gün dışardan balık söyle, 1 gün buzluktan çıkarıp ısıtacağın bir şey yap, 1 gün lahmacun söylesen diğer gün 2 şer gün yetecek kadar yemekler yapsan nasıl olur

Yapma yat dinlen, çocuktan sonra zaten aksayacak, her gün bir iş yap hergün hergün iş mi yapılır. Buzluğu doldur kendini iyi hissettiğin bir gün. Her gün her gün ne gerek var yemek yapmaya
Mikancim vallahi tukendim evde toz topakciklari ucusuyo islak mendille aliyorumdogumdan sonra annem gelmis olcak yemek isini de o zaman o dusunsun

Mikancim vallahi tukendim evde toz topakciklari ucusuyo islak mendille aliyorumdogumdan sonra annem gelmis olcak yemek isini de o zaman o dusunsun
Annen geldikten sonra sırtın yere gelmez

1 gün dışardan balık söyle, 1 gün buzluktan çıkarıp ısıtacağın bir şey yap, 1 gün lahmacun söylesen diğer gün 2 şer gün yetecek kadar yemekler yapsan nasıl olur
Burda disardan soylencek nispeten bi pide var o da yagli yagli hic istemiyorum. Eskiden olsa sorun degildi mesela hazir pizza yapiyodum hazir manti vs. Ama simdi esim iyi beslenmiyosun diye canimi sıkıyo. Bebek icin. Mecburen mesela sebze bakliyat balik vs bunlari yapmaya calisiyorum. O zaman da surekli ne yapsam ne yapsam her gun 2 saat mutfakta geciyo.

Günaydın hanımlar,
Kızım iki akşam önce babaannesinde kaldı.
Akşam eve aldık onu bakım günü yaptık. duşunu aldırdım, tırnak bakımı, kulak bakımı, bebe yağları vs derken uyuttum kuzuyu.
Ben de salata malzemeleri yıkadım kuruttum, rende yapılacakları yaptım. sabah yenecek şekilde hazırladım 4 kutu.
Sabah erken kalkmak, kahvaltı hazırlamak ve yemek inanılmaz zor geliyor. bakalım böyle etkili olacak mı?
Bu sabah hazır kahvaltıya bir yumurta ekledim ve yedim. umarım bunu rutine geçirebilirim.

Selam kızlar.. bugün erken uyandım.
Ev toplandı
Nevresimler yıkandı
Bornozlar yıkandı
Bulaşık mak boşaltıldı, elde yıkanması gerekenler yıkandı
Balkon silindi
Bitkiler sulandı
Lavabo wc temizlendi
Öğlen olmadan bu kadar işin bitmesi beni çok mutlu etti. Gün içerisinde kitaplığımı temizleyeceğim..

Selam kızlar bende etrafı topladım
Süpürdüm
Akşama yemek yapılacak sadece

Kızımı kuaföre götürmek istiyorum saçı beline kadar uzadı biraz kesilse iyi olacak
Kendime de evde bakım yaparim saç maske derken akşam olur.

Slmlar kızlar, size bir sorum var. Şimdi oğlum 4 yaşında biliyorsunuz, bu aralar şu modda: mesela çorabını çıkarıyorum başlıyor bağırıp çağırmaya ayağını çok sıkmışım acımış, yani çorap çıkarıyorum sıkmadığıma eminim. Kafasına dokundum bu sabah kıyametleri kopardı saçını çekmişim. Oğlum saçını çekmem için tutmam gerek diyorum çekmedim diyorum ikna da edemiyorum. Bu aralar sürekli buna benzer olaylar yaşıyoruz, iftiraya uğruyorum resmen benzer durumu yaşayan var mı?

Acaba buyume atagi olabilir mi boyle her yasin bir atagi oluyormus ya oyle bisey mi acaba bilemedim

kızım da bi konuşturmuyor hep kendi konuşacakmiş anlatacakmiş. bende hiii diyorum

Böyle bir durum yaşamadım ama yaşasam ne yaparim diye düşündüm
Mesela çoraplarını kendi seçerse itiraz etmesi bahane bulma durumu olmaz diye düşünüyorum
Yenisini alacakken de istediğini seçmeli
Giydirirken bak bunları Sen almıştın ne kadar güzel diye motive edilir

Saç çekme meselesin de
Saçın acıdı mı sadece sevmek istemiştim
Böyle sevsem acıyor mu diye sorardım
Sakinlestiginde aslında saç çekmek böyle oluyor diye kendi saçımda gösterirdim sen yanlış anladin sanırım dedim

Çocukların iç dünyası çok farklı ama her koşulda onaylanmak isterler

Eylul de bir yere gideceğimiz zaman sabırsızlanırdı ben hazırlanırken stres yapardım şimdi önce kendim giyip sonra eylülü hazırlıyorum

Saçını tararken acıyor derdi artik her taradigimda kuaför oyunu oynuyoruz daha çok mutlu oluyor.

Bunun gibi bir sürü çözüm buldum

lindalinda nobetleserek yemek yemek candirben mesela en cok uzun uzun cay icmeyi ozlemistim aksamlari..mumkun degildi .bardagagimi kontrol edeyim cocuklarimi falan diyene kadar uykulari gelirdi.hadi uyutup rahat rahat iceyim derken onlari uyuturken bizde uyumus olurduk.bana 2 yasi bekle demislerdi.gercekten 2 den sonra gecmiyor ama hafifliyor bazi seyler
Donem don3m degisiyor bizde yeme duzeni.belli bir zman gecsin kendinize uygun yemek rutinini kendiniz kesfedersin bence.her cocuk farkli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…