Popüler Konu Minimal Yaşam

Bahar hoşgeldin
Ilk 3 yıl çok zor olsada ayrı güzel oluyor

Bahar hoşgeldin
Ilk 3 yıl çok zor olsada ayrı güzel oluyor

Hosbulduk caniim
Aynen oyle, ilk uc yil cok yorucu gececek gibi gorunuyor.
Bu arada haftada bir gorumcem bakiyordu ogluma ben ise gittigimde,
Oda hamile mayis ayinda dogum yapacak. Benim bir kac ayligina bir baskasini bulmam lazim, veya bebegimi krese goturmem lazim. Ikilemde kaldim..

En zor süreç
Umarım güvendiğin birini bulursun

Selam kızlar
Evle çocuklarla uğraşıyorum çok vaktim olmuyor girmeye. Çocuklar büyüdükçe zorlaşıyor kolaylıklar diliyorum. Bizim alttaki dolap çekmece hep zararsız şeylere ayrıldı çoğu boş zaten

Ben de öyle istiyorum erken uyanayım ama çok zorlanıyorum. Bugün ben de erken uyandım ve kendimi çok dinç hissettim. Ama normalde çocukları anneme paslayıp biraz daha uyuyorum bu sefer sersem gibi uyanıyorım

Mikancim aslinda yaslar yakin meslekler ayni, gercekten ortak noktalar cok. Bir de sen burdan gozlemledigim kadariyla canayakin naif ve esprili birisin. Anlasamiyorsa sorun ondadir
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için

Ooo hosgeldin

Günaydın kizlar ,zamanı geldi
Kendime zaman vermiştim
Hiç bir sosyal medya hesabım yok burayı da kendimi hazır hissedince kapatacağim diye.
Evet zamanı geldi.
Mia- Mikan başta size olmak üzere kk da bana katkısı olan herkese çok teşekkür ederim,tanimadan çok sevdim sizi.
Sadelesme yolculuğundaki herkese sadeligin güzelliğini yaşamalarını diliyorum.
Allah'a emanetsnz

7. Gün final
Dün bütün gün düzenleme temizlik ve günlük işlerle uğraştım

Son olarak 2 hasır sepet ayirdim
1 tel pano ve kitaplıkta eşimin dükkanına gidecek

Sadece eşimin dolabı kaldı onuda eşyalar yıkandıkca düzenliyorum

Her yerden tel toka çıktı kalemlik çekmece kitaplık

Pazar günü de duvara montaj yapılacak eşyaları kaldıracağız ortadan

Sonraki günler bu düzen böyle gidermi tecrübe edeceğim

Birkaç gün kendime tatil ilan ettim günlük işler dışında iş yapmayacağım haftaya havalar güzel olursa cam kapı silsem süper olacak

Herşey gönlünce olsun
Çok değerlisin iyiki tanımışım seni ❤
Hoşçakal

çok iyi bak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…