- 26 Mayıs 2016
- 3.828
- 8.087
Hosbulduk miamHoşgeldin lindam
Eşyalar tehlikeliyse kaldırıyordum
Ama havlu tencere vs bırakırdım
Oynardı hep Sonra sıkılırdı. Oynamazdı
Bahar hoşgeldinIyiyim canim hamd olsun. Sen nasilsin? Sizler nasilsiniz?
Cocukla kosturmak gercekten daha yorucuymus, Benim kucuk biraz hizli cikti 7 aylikken emeklemeye basladi.
Simdide her firsatta bir yerlerden tutunup ayaga kalkiyor. Bir kac gune 9cu ayimiza girecegiz. Bir kac hafta sonra yururse hic sasirmam. Haliyle evi gunde iki defa supuruyorum.
Bu arada dogumdan onceki kiloma geldim, ama daha fazla zayiflamak istiyorum. Nefsime hakim olmakta cok gucluk cekiyorum, cunku rejim yapmak bana gore degil. Emzirdigim icin kilolar gitti galiba. Bir de kahveyi genelde sutsuz sekersiz iciyorum artik.
Pandemiden dolayi esim hala evden calisiyor. O yuzden gunlerim daha yogun geciyor..
Az kalmış lindam herşey zamanla yoluna giriyorHosbulduk miamKizim seninki si kadar olsa ohh büyüttük diyeceğim vallah
Benimkisi yeni 1 yasini gecti. Acayip bir merak donemi cok fazla müdahale etmiyorum zaten. Ama yorulmaya basladim bu durumdan.
Bahar hoşgeldin
Ilk 3 yıl çok zor olsada ayrı güzel oluyor
Hosbulduk caniim
Aynen oyle, ilk uc yil cok yorucu gececek gibi gorunuyor.
Bu arada haftada bir gorumcem bakiyordu ogluma ben ise gittigimde,
Oda hamile mayis ayinda dogum yapacak. Benim bir kac ayligina bir baskasini bulmam lazim, veya bebegimi krese goturmem lazim. Ikilemde kaldim..
Mia-
Mikan
@belleza
lindalinda
HepBaharOlsa
@Migi_magid11
A Anka
@Norma J
@SUHAN
Neysesakinim
@Kmsl Hnd
Kizlar aklıma gelen herkesi etiketlerimnasılsınız herkes iyi mi
Selam kızlarKizlar küçük bebekleri olanlar. Siz her cekmecenin icini bosaltip bebeklerin ulasamayacaklari yerlere kaldiriyor musunuz. Yani deterjanlar falan zaten kalkti da. Gidip gidip nerde cekmece varsa icinde ne varsa atıyor döküyor yirtip atiyor kitaplarimi da kaldirmam lazim. Evde kaldirmadik yer kalmadi. Evi gorseniz mobilya shwroom gibi. Her seyi ona gore dizayn ettik. Ama su an ev işim cook daha cabuk bitiyor. Ama ev ruhu cekilmis gibi
A Anka nerdesin sen. Göremiyorum
Ben de öyle istiyorum erken uyanayım ama çok zorlanıyorum. Bugün ben de erken uyandım ve kendimi çok dinç hissettim. Ama normalde çocukları anneme paslayıp biraz daha uyuyorum bu sefer sersem gibi uyanıyorımIzledin mi diye sorsana bi evet cok erken uyandim ama gün daha bi bereketlendi sanirim. Yoksa sabah bi taraftan bebegin kahvaltisini hazirla bi taraftan bizimkini falan evde surekli bi karmasa hali oluyorsu bugun o olmadi. Ve niyeyse kendimi daha dinc hissettim. Cidden artik 1 saat erkeb kalkarak 7 gibi uyanmayi düşünüyorum. Hatta daha erkeni bile olur valla.
Gunesin dogusunda ben bi elimde baska bi oyuncak bi elimde baska bi oyuncak oo oyunlar oynuyorduk
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin içinMikancim aslinda yaslar yakin meslekler ayni, gercekten ortak noktalar cok. Bir de sen burdan gozlemledigim kadariyla canayakin naif ve esprili birisin. Anlasamiyorsa sorun ondadir
Şunu demeyeydin iyiydi AnkaÇocuklar büyüdükçe zorlaşıyor kolaylıklar diliyorum
Şunu demeyeydin iyiydi Anka
lindalinda oturma odasında çekmece yok mutfakta da aşağılarda hep oynayabileceği gereçleri bıraktım yemek yaparken güzel oyalanıyor
Anlat anlat hazırlıklı olalım
Ergenlik döneminden anlatacak çok şey var aslında ama neyse
Ooo hosgeldinSelam kızlar
Evle çocuklarla uğraşıyorum çok vaktim olmuyor girmeye. Çocuklar büyüdükçe zorlaşıyor kolaylıklar diliyorum. Bizim alttaki dolap çekmece hep zararsız şeylere ayrıldıçoğu boş zaten
Hayırlı olsun mikanim kına elbiseni unutmaGençler anlaşmış, aldık tabi
Herşey gönlünce olsunGünaydın kizlar ,zamanı geldi
Kendime zaman vermiştim
Hiç bir sosyal medya hesabım yok burayı da kendimi hazır hissedince kapatacağim diye.
Evet zamanı geldi.
Mia- Mikan başta size olmak üzere kk da bana katkısı olan herkese çok teşekkür ederim,tanimadan çok sevdim sizi.
Sadelesme yolculuğundaki herkese sadeligin güzelliğini yaşamalarını diliyorum.
Allah'a emanetsnz
Canımsın,inan sen de çok çok değerlisin herşey gönlünce olsun senin deHerşey gönlünce olsun
Çok değerlisin iyiki tanımışım seni ❤
Hoşçakal
Günaydın kizlar ,zamanı geldi
Kendime zaman vermiştim
Hiç bir sosyal medya hesabım yok burayı da kendimi hazır hissedince kapatacağim diye.
Evet zamanı geldi.
Mia- Mikan başta size olmak üzere kk da bana katkısı olan herkese çok teşekkür ederim,tanimadan çok sevdim sizi.
Sadelesme yolculuğundaki herkese sadeligin güzelliğini yaşamalarını diliyorum.
Allah'a emanetsnz