Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hİç aklımdan çıkmıyor Ki ama eşim yeni alalım dedi bilmiyorum artıkHayırlı olsun mikanim kına elbiseni unutma
Yaaa ama ağlarım bırakma bizi saltyGünaydın kizlar ,zamanı geldi
Kendime zaman vermiştim
Hiç bir sosyal medya hesabım yok burayı da kendimi hazır hissedince kapatacağim diye.
Evet zamanı geldi.
Mia- Mikan başta size olmak üzere kk da bana katkısı olan herkese çok teşekkür ederim,tanimadan çok sevdim sizi.
Sadelesme yolculuğundaki herkese sadeligin güzelliğini yaşamalarını diliyorum.
Allah'a emanetsnz
Hayırlı olsun canımTeşekkürler evet resmen elti oldum benden 1 yaş küçük, o da öğretmen . Ortak nokta çok aslında ama kısmet ben herkesle anlaşırım ama çok samimi olmam çok zaman alır
Ahhh canım hiç sorma alt çekmecelerdr hiç birşey yokKizlar küçük bebekleri olanlar. Siz her cekmecenin icini bosaltip bebeklerin ulasamayacaklari yerlere kaldiriyor musunuz. Yani deterjanlar falan zaten kalkti da. Gidip gidip nerde cekmece varsa icinde ne varsa atıyor döküyor yirtip atiyor kitaplarimi da kaldirmam lazim. Evde kaldirmadik yer kalmadi. Evi gorseniz mobilya shwroom gibi. Her seyi ona gore dizayn ettik. Ama su an ev işim cook daha cabuk bitiyor. Ama ev ruhu cekilmis gibi
@Anka nerdesin sen. Göremiyorum
Allah askina biri bana desin ki bak şu yasa girsin rahat edeceksin. Yoksa yemegi bile esimle sirayla yiyoruz vallahaAhhh canım hiç sorma alt çekmecelerdr hiç birşey yok
Ellemesin diye kaldırıyorum sonra kaldırdığım yeri unutuyorum deli dana gibi heryer döküp arıyorum sonra geri toplamaya çalışıyorum öyle bir kısır döngü içindeyim
Sen de,ve kendini kimse için üzme,hep mutlu ol.çok iyi bak kendine
Bebeğine sağlıkla kucağına al hep çok mutlu ol , teşekkür ederim
Mikan tanımadan görmeden sevmek nasıl olur 'un ifadelerinden birisin benim için ,çok mutlu olYaaa ama ağlarım bırakma bizi salty
Herşey gönlünce olsun, seviliyorsun
Hande kendine çok iyi bak ,kilo vermeye devam et ,sen herseyi başarırsın eminim ben
Bu resimleri çok izleyeceğimEki Görüntüle 2777531
Burası önceden çok karmaşıktı artik son hali böyle
Teşekkür ediyorum benimki anker in eufy siydi.Hayırlı olsun canım
ya sen miydin roomba 606 robot süpürge alan
3+ yaşa girsin rahat edeceksin. Kendi yemeğini kendi yiyecek, seninle sohbet edecek, o süt sen kahve içerken karşılıklı sohbet edebileceksin, Mısır patlatıp beraber oyuncak hikayesi izleyeceksiniz, vs.Allah askina biri bana desin ki bak şu yasa girsin rahat edeceksin. Yoksa yemegi bile esimle sirayla yiyoruz vallaha
Aynen sen de öylesin canım ya, böyle daralınca salty e mi anlatsam diye geçiriyordum hep içimden sen de çok çok mutlu ol, yeni şehirde yeni hayatın belki 2. Bebekle çok çok güzel günler seni bekliyordur umarımMikan tanımadan görmeden sevmek nasıl olur 'un ifadelerinden birisin benim için ,çok mutlu ol