Popüler Konu Minimal Yaşam

Günaydın kizlar ,zamanı geldi🤗
Kendime zaman vermiştim
Hiç bir sosyal medya hesabım yok burayı da kendimi hazır hissedince kapatacağim diye.
Evet zamanı geldi.
Mia- Mia- Mikan Mikan başta size olmak üzere kk da bana katkısı olan herkese çok teşekkür ederim,tanimadan çok sevdim sizi.
Sadelesme yolculuğundaki herkese sadeligin güzelliğini yaşamalarını diliyorum.
Allah'a emanetsnz💕💕
Yaaa ama ağlarım 😭 bırakma bizi salty 🙁

Herşey gönlünce olsun, seviliyorsun ♥️

20210206_122229.jpg
20210206_122358.jpg

Girişdeki çok amaclı dolap son hali

Teşekkürler 😊 evet resmen elti oldum😅 benden 1 yaş küçük, o da öğretmen . Ortak nokta çok aslında ama kısmet😅 ben herkesle anlaşırım ama çok samimi olmam çok zaman alır
Hayırlı olsun canım🤩🤩
ya sen miydin roomba 606 robot süpürge alan😁😁

Kizlar küçük bebekleri olanlar. Siz her cekmecenin icini bosaltip bebeklerin ulasamayacaklari yerlere kaldiriyor musunuz. Yani deterjanlar falan zaten kalkti da. Gidip gidip nerde cekmece varsa icinde ne varsa atıyor döküyor yirtip atiyor kitaplarimi da kaldirmam lazim. Evde kaldirmadik yer kalmadi. Evi gorseniz mobilya shwroom gibi. Her seyi ona gore dizayn ettik. Ama su an ev işim cook daha cabuk bitiyor. Ama ev ruhu cekilmis gibi🤣
@Anka nerdesin sen. Göremiyorum
Ahhh canım hiç sorma alt çekmecelerdr hiç birşey yok
Ellemesin diye kaldırıyorum sonra kaldırdığım yeri unutuyorum deli dana gibi heryer döküp arıyorum sonra geri toplamaya çalışıyorum öyle bir kısır döngü içindeyim😁😁

Ahhh canım hiç sorma alt çekmecelerdr hiç birşey yok
Ellemesin diye kaldırıyorum sonra kaldırdığım yeri unutuyorum deli dana gibi heryer döküp arıyorum sonra geri toplamaya çalışıyorum öyle bir kısır döngü içindeyim😁😁
Allah askina biri bana desin ki bak şu yasa girsin rahat edeceksin. Yoksa yemegi bile esimle sirayla yiyoruz vallaha😡

Allah askina biri bana desin ki bak şu yasa girsin rahat edeceksin. Yoksa yemegi bile esimle sirayla yiyoruz vallaha😡
3+ yaşa girsin rahat edeceksin. Kendi yemeğini kendi yiyecek, seninle sohbet edecek, o süt sen kahve içerken karşılıklı sohbet edebileceksin, Mısır patlatıp beraber oyuncak hikayesi izleyeceksiniz, vs. 🤗

Mikan😔 tanımadan görmeden sevmek nasıl olur 'un ifadelerinden birisin benim için ,çok mutlu ol❤️
Aynen sen de öylesin canım ya, böyle daralınca salty e mi anlatsam diye geçiriyordum hep içimden 😔 sen de çok çok mutlu ol, yeni şehirde yeni hayatın belki 2. Bebekle çok çok güzel günler seni bekliyordur umarım ♥️

lindalinda lindalinda 2 yaş sonrası herşey kolaylaşıyor uykusu gün geçtikçe uzuyor gece daha az uyanıyor
Bezden kurtuluyorsun
3 yaş daha güzel mesela birlikte pasta yapmaya başlıyorsun
Ev işlerine yardım ediyor
Tatilde mesela sezlongdan izliyorsun sadece
Tabi öğlen uykuları devam ettiğinden sana vakit veriyor

4 yaş ultra süper
Film izliyoruz animasyon
Kendi oyun oynuyor
Gece 1 kere uyanıyor sabaha karşı
Hasta olunca geliyor üstünü örtüyor
Evi eskisi kadar dağıtmıyor
Dağıtsa da topluyor.

Kızım çok iyi arkadaşım oldu

Ve ileride kutulu oyunlar ,sinema ,farkli yerler gezmek, ne hayallerimiz var inş o günler nasip olur.

X