Popüler Konu Minimal Yaşam

Salty cim uzuldum iste dedigim sey buydu. Insanlarla ugrasmak zor. Ben en az 400 500 liralik montlarimi anneme goturmustum, cok cocuklu bir aile vardi bildigi onlara versin diye. Ki markalari journey mudo vs idi. Satsam hemen satilirdi ama karsimdakini bilemem, eline ulasir bi bahane bulur. Kimseyle ugrasamam dedim, hic degilse birileri sebeplesin.

Hic uzulme. Kotu niyetli insan cok

Aynen canım bende bu satış işini dediğim gibi yüzyüze olacak şekilde yaparım veya hiç yapmam kalsın

Bu arada ben de ancak yazabiliyorum, disarda halletmemiz gereken isler vardi onlara kosturduk.
Aksam gelir gelmez makarna salata yaptim,dunden de tavuk vardi.
Anca bulasiklari dizip eldekileri yikadim ve simdi survivor karisinda uzandim
Yarina firinda balik ve salata yapicam
Markete ugramam lazim
Marie kondo nun kitabina devam edicem
Allah tarafindan bi guc gelirse kiyafetleri eleme isine de baslayabilirim

Sabahin köründen gunaydin. Sabah 5 bucukta hortlayarak kalkanlardan selam olsun
Uyku kacti bi kere kalk kiz dedim kendi kendime güneşin dogusunu falan izle sıpa uyurken. Anam ruhum fakir benim gittim. Mutfaga ortalik toparla bulasik makinasi çalıştır falan sonrasinda kahvalti hazirla minigin odasini topla ahanda pertidm cikti işe gitmeden. Hani millet uyanir ya kahvesini alir gunesin doguna karsi kitap okur falan. Hayeller hayatlar oldu. Neyse daha gun dogmadi kahvesiz izlesem ona da raziyim. 1 yas bebesi ile hic bi seye vakit kalmiyor. Normal cocuksuz rutine en gec kac yasina gelince dönmüş olurum ki. Yani yat kizim uyu kiizm ac misim kiizm diyecegim o da cevap verecek ve yolculuklarda aglama krizine falan girmeyecek.yeminle yola cikacam diye ödüm kopuyor. Arabanin icinde cok bunaliyor oyalamiyorum.
Ayy icimi döktüm kizlar ya

Aa hayirli ugurlu olsun artik elti oluyosun o zaman,basarilar nasil bari anlasacagin biri mi
Teşekkürler evet resmen elti oldum benden 1 yaş küçük, o da öğretmen . Ortak nokta çok aslında ama kısmet ben herkesle anlaşırım ama çok samimi olmam çok zaman alır

Günaydın linda, güneşin doğuşu için saat 5 çok erken değil mi

Günaydın linda, güneşin doğuşu için saat 5 çok erken değil mi
Izledin mi diye sorsana bi evet cok erken uyandim ama gün daha bi bereketlendi sanirim. Yoksa sabah bi taraftan bebegin kahvaltisini hazirla bi taraftan bizimkini falan evde surekli bi karmasa hali oluyorsu bugun o olmadi. Ve niyeyse kendimi daha dinc hissettim. Cidden artik 1 saat erkeb kalkarak 7 gibi uyanmayi düşünüyorum. Hatta daha erkeni bile olur valla.
Gunesin dogusunda ben bi elimde baska bi oyuncak bi elimde baska bi oyuncak oo oyunlar oynuyorduk

Kizlar küçük bebekleri olanlar. Siz her cekmecenin icini bosaltip bebeklerin ulasamayacaklari yerlere kaldiriyor musunuz. Yani deterjanlar falan zaten kalkti da. Gidip gidip nerde cekmece varsa icinde ne varsa atıyor döküyor yirtip atiyor kitaplarimi da kaldirmam lazim. Evde kaldirmadik yer kalmadi. Evi gorseniz mobilya shwroom gibi. Her seyi ona gore dizayn ettik. Ama su an ev işim cook daha cabuk bitiyor. Ama ev ruhu cekilmis gibi
A Anka nerdesin sen. Göremiyorum

Teşekkürler evet resmen elti oldum benden 1 yaş küçük, o da öğretmen . Ortak nokta çok aslında ama kısmet ben herkesle anlaşırım ama çok samimi olmam çok zaman alır
Mikancim aslinda yaslar yakin meslekler ayni, gercekten ortak noktalar cok. Bir de sen burdan gozlemledigim kadariyla canayakin naif ve esprili birisin. Anlasamiyorsa sorun ondadir

Iyiyim canim hamd olsun. Sen nasilsin? Sizler nasilsiniz?
Cocukla kosturmak gercekten daha yorucuymus, Benim kucuk biraz hizli cikti 7 aylikken emeklemeye basladi.
Simdide her firsatta bir yerlerden tutunup ayaga kalkiyor. Bir kac gune 9cu ayimiza girecegiz. Bir kac hafta sonra yururse hic sasirmam. Haliyle evi gunde iki defa supuruyorum.
Bu arada dogumdan onceki kiloma geldim, ama daha fazla zayiflamak istiyorum. Nefsime hakim olmakta cok gucluk cekiyorum, cunku rejim yapmak bana gore degil. Emzirdigim icin kilolar gitti galiba. Bir de kahveyi genelde sutsuz sekersiz iciyorum artik.
Pandemiden dolayi esim hala evden calisiyor. O yuzden gunlerim daha yogun geciyor..

Biz henuz dolaplari acamiyoruz. Ilgisini inanilmaz cekmeye basladiginin farkindayim. Ozel kilitler satiliyor mobilyalar icin, sanirim onlardan aliriz. Bu arada evde yerde ciceklerimizde var. Oglum ilk ellemeye basladigindan beri ssttt onlari ellemek yasak dedigimiz icin hic gidipte ellemiyor artik. Bir iki kez dusurmustu merakindan, ama sanirim belki birazda korkmus olabilir.
Ne kadarlik oldu seninki?

Hoşgeldin lindam
Eşyalar tehlikeliyse kaldırıyordum
Ama havlu tencere vs bırakırdım
Oynardı hep Sonra sıkılırdı. Oynamazdı

Benimkisi yeni 1 yasini gecti. Acayip bir merak donemi cok fazla müdahale etmiyorum zaten. Ama yorulmaya basladim bu durumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…