Mia-
Mikan
belleza
lindalinda
HepBaharOlsa
@Migi_magid11
A Anka
Lizz
@SUHAN
@befer
@Kmsl Hnd
Kizlar aklıma gelen herkesi etiketlerimnasılsınız herkes iyi mi İ
Ooo taze eltiKaynıma kız istemeye gittik bir koşu ondan yazamadım bugün
TeşekkürlerOoo taze eltihayirli olsun
Aldınız mı kızıKaynıma kız istemeye gittik bir koşu ondan yazamadım bugün
Salty cim uzuldumAkşam akşam sinirlerim bozuldu , o kadar şey sattım delinin biri beni yalancı çıkardı dediği gibi çıkmadı vs diye yorumlar yazmış ,vallahi bazı şeyleri verecek kimse yok yoksa asla uğraşmam durduk yere canım sıkıldı.Ama küçük parçalarla asla ugrasmayagm ,tayin zamanı satacagm bir kaç şey var onu fa letgodan görüp alsinler diğer uygulamalarla uğraşmam bundan sonra
Aa hayirli ugurlu olsunKaynıma kız istemeye gittik bir koşu ondan yazamadım bugün
Aynen canım bende bu satış işini dediğim gibi yüzyüze olacak şekilde yaparım veya hiç yapmam kalsınSalty cim uzuldumiste dedigim sey buydu. Insanlarla ugrasmak zor. Ben en az 400 500 liralik montlarimi anneme goturmustum, cok cocuklu bir aile vardi bildigi onlara versin diye. Ki markalari journey mudo vs idi. Satsam hemen satilirdi ama karsimdakini bilemem, eline ulasir bi bahane bulur. Kimseyle ugrasamam dedim, hic degilse birileri sebeplesin.
Hic uzulme. Kotu niyetli insan cok
Gençler anlaşmış, aldık tabiAldınız mı kızı
TeşekkürlerAa hayirli ugurlu olsunartik elti oluyosun o zaman,basarilar nasil bari anlasacagin biri mi
Günaydın linda, güneşin doğuşu için saat 5 çok erken değil miSabahin köründen gunaydin. Sabah 5 bucukta hortlayarak kalkanlardan selam olsun
Uyku kacti bi kere kalk kiz dedim kendi kendime güneşin dogusunu falan izle sıpa uyurken. Anam ruhum fakir benim gittim. Mutfaga ortalik toparla bulasik makinasi çalıştır falan sonrasinda kahvalti hazirla minigin odasini topla ahanda pertidm cikti işe gitmeden. Hani millet uyanir ya kahvesini alir gunesin doguna karsi kitap okur falan. Hayeller hayatlar oldu. Neyse daha gun dogmadi kahvesiz izlesem ona da raziyim. 1 yas bebesi ile hic bi seye vakit kalmiyor. Normal cocuksuz rutine en gec kac yasina gelince dönmüş olurum ki. Yani yat kizim uyu kiizm ac misim kiizm diyecegim o da cevap verecek ve yolculuklarda aglama krizine falan girmeyecek.yeminle yola cikacam diye ödüm kopuyor. Arabanin icinde cok bunaliyor oyalamiyorum.
Ayy icimi döktüm kizlar ya
Izledin mi diye sorsana bi evet cok erken uyandim ama gün daha bi bereketlendi sanirim. Yoksa sabah bi taraftan bebegin kahvaltisini hazirla bi taraftan bizimkini falan evde surekli bi karmasa hali oluyorsu bugun o olmadi. Ve niyeyse kendimi daha dinc hissettim. Cidden artik 1 saat erkeb kalkarak 7 gibi uyanmayi düşünüyorum. Hatta daha erkeni bile olur valla.Günaydın linda, güneşin doğuşu için saat 5 çok erken değil mi
Mikancim aslinda yaslar yakin meslekler ayni, gercekten ortak noktalar cok. Bir de sen burdan gozlemledigim kadariyla canayakin naif ve esprili birisin. Anlasamiyorsa sorun ondadirTeşekkürlerevet resmen elti oldum benden 1 yaş küçük, o da öğretmen . Ortak nokta çok aslında ama kısmet ben herkesle anlaşırım ama çok samimi olmam çok zaman alır
Mia-
Mikan
belleza
lindalinda
HepBaharOlsa
@Migi_magid11
A Anka
Lizz
@SUHAN
@befer
@Kmsl Hnd
Kizlar aklıma gelen herkesi etiketlerimnasılsınız herkes iyi mi
Kizlar küçük bebekleri olanlar. Siz her cekmecenin icini bosaltip bebeklerin ulasamayacaklari yerlere kaldiriyor musunuz. Yani deterjanlar falan zaten kalkti da. Gidip gidip nerde cekmece varsa icinde ne varsa atıyor döküyor yirtip atiyor kitaplarimi da kaldirmam lazim. Evde kaldirmadik yer kalmadi. Evi gorseniz mobilya shwroom gibi. Her seyi ona gore dizayn ettik. Ama su an ev işim cook daha cabuk bitiyor. Ama ev ruhu cekilmis gibi
A Anka nerdesin sen. Göremiyorum
Hoşgeldin lindamKizlar küçük bebekleri olanlar. Siz her cekmecenin icini bosaltip bebeklerin ulasamayacaklari yerlere kaldiriyor musunuz. Yani deterjanlar falan zaten kalkti da. Gidip gidip nerde cekmece varsa icinde ne varsa atıyor döküyor yirtip atiyor kitaplarimi da kaldirmam lazim. Evde kaldirmadik yer kalmadi. Evi gorseniz mobilya shwroom gibi. Her seyi ona gore dizayn ettik. Ama su an ev işim cook daha cabuk bitiyor. Ama ev ruhu cekilmis gibi
A Anka nerdesin sen. Göremiyorum
Benimkisi yeni 1 yasini gecti. Acayip bir merak donemi cok fazla müdahale etmiyorum zaten. Ama yorulmaya basladim bu durumdan.Biz henuz dolaplari acamiyoruz. Ilgisini inanilmaz cekmeye basladiginin farkindayim. Ozel kilitler satiliyor mobilyalar icin, sanirim onlardan aliriz. Bu arada evde yerde ciceklerimizde var. Oglum ilk ellemeye basladigindan beri ssttt onlari ellemek yasak dedigimiz icin hic gidipte ellemiyor artik. Bir iki kez dusurmustu merakindan, ama sanirim belki birazda korkmus olabilir.
Ne kadarlik oldu seninki?