Popüler Konu Minimal Yaşam

Iyiyim canim hamd olsun. Sen nasilsin? Sizler nasilsiniz?
Cocukla kosturmak gercekten daha yorucuymus, Benim kucuk biraz hizli cikti 7 aylikken emeklemeye basladi.
Simdide her firsatta bir yerlerden tutunup ayaga kalkiyor. Bir kac gune 9cu ayimiza girecegiz. Bir kac hafta sonra yururse hic sasirmam. Haliyle evi gunde iki defa supuruyorum.
Bu arada dogumdan onceki kiloma geldim, ama daha fazla zayiflamak istiyorum. Nefsime hakim olmakta cok gucluk cekiyorum, cunku rejim yapmak bana gore degil. Emzirdigim icin kilolar gitti galiba. Bir de kahveyi genelde sutsuz sekersiz iciyorum artik.
Pandemiden dolayi esim hala evden calisiyor. O yuzden gunlerim daha yogun geciyor..
Bahar hoşgeldin 😊
Ilk 3 yıl çok zor olsada ayrı güzel oluyor

Bahar hoşgeldin 😊
Ilk 3 yıl çok zor olsada ayrı güzel oluyor

Hosbulduk caniim :halay:
Aynen oyle, ilk uc yil cok yorucu gececek gibi gorunuyor.
Bu arada haftada bir gorumcem bakiyordu ogluma ben ise gittigimde,
Oda hamile mayis ayinda dogum yapacak. Benim bir kac ayligina bir baskasini bulmam lazim, veya bebegimi krese goturmem lazim. Ikilemde kaldim..

Hosbulduk caniim :halay:
Aynen oyle, ilk uc yil cok yorucu gececek gibi gorunuyor.
Bu arada haftada bir gorumcem bakiyordu ogluma ben ise gittigimde,
Oda hamile mayis ayinda dogum yapacak. Benim bir kac ayligina bir baskasini bulmam lazim, veya bebegimi krese goturmem lazim. Ikilemde kaldim..

En zor süreç
Umarım güvendiğin birini bulursun 🙏

Kizlar küçük bebekleri olanlar. Siz her cekmecenin icini bosaltip bebeklerin ulasamayacaklari yerlere kaldiriyor musunuz. Yani deterjanlar falan zaten kalkti da. Gidip gidip nerde cekmece varsa icinde ne varsa atıyor döküyor yirtip atiyor kitaplarimi da kaldirmam lazim. Evde kaldirmadik yer kalmadi. Evi gorseniz mobilya shwroom gibi. Her seyi ona gore dizayn ettik. Ama su an ev işim cook daha cabuk bitiyor. Ama ev ruhu cekilmis gibi🤣
A Anka nerdesin sen. Göremiyorum
Selam kızlar 🤗🤗
Evle çocuklarla uğraşıyorum çok vaktim olmuyor girmeye. Çocuklar büyüdükçe zorlaşıyor kolaylıklar diliyorum. Bizim alttaki dolap çekmece hep zararsız şeylere ayrıldı 😅 çoğu boş zaten 😅

Izledin mi diye sorsana bi evet cok erken uyandim ama gün daha bi bereketlendi sanirim. Yoksa sabah bi taraftan bebegin kahvaltisini hazirla bi taraftan bizimkini falan evde surekli bi karmasa hali oluyorsu bugun o olmadi. Ve niyeyse kendimi daha dinc hissettim. Cidden artik 1 saat erkeb kalkarak 7 gibi uyanmayi düşünüyorum. Hatta daha erkeni bile olur valla.
Gunesin dogusunda ben bi elimde baska bi oyuncak bi elimde baska bi oyuncak oo oyunlar oynuyorduk 🥰
Ben de öyle istiyorum erken uyanayım ama çok zorlanıyorum. Bugün ben de erken uyandım ve kendimi çok dinç hissettim. Ama normalde çocukları anneme paslayıp biraz daha uyuyorum bu sefer sersem gibi uyanıyorım

Mikancim aslinda yaslar yakin meslekler ayni, gercekten ortak noktalar cok. Bir de sen burdan gozlemledigim kadariyla canayakin naif ve esprili birisin. Anlasamiyorsa sorun ondadir😃
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için 🥰

Selam kızlar 🤗🤗
Evle çocuklarla uğraşıyorum çok vaktim olmuyor girmeye. Çocuklar büyüdükçe zorlaşıyor kolaylıklar diliyorum. Bizim alttaki dolap çekmece hep zararsız şeylere ayrıldı 😅 çoğu boş zaten 😅
Ooo hosgeldin 😊

Günaydın kizlar ,zamanı geldi🤗
Kendime zaman vermiştim
Hiç bir sosyal medya hesabım yok burayı da kendimi hazır hissedince kapatacağim diye.
Evet zamanı geldi.
Mia- Mia- Mikan Mikan başta size olmak üzere kk da bana katkısı olan herkese çok teşekkür ederim,tanimadan çok sevdim sizi.
Sadelesme yolculuğundaki herkese sadeligin güzelliğini yaşamalarını diliyorum.
Allah'a emanetsnz💕💕

7. Gün final 😄
Dün bütün gün düzenleme temizlik ve günlük işlerle uğraştım

Son olarak 2 hasır sepet ayirdim
1 tel pano ve kitaplıkta eşimin dükkanına gidecek

Sadece eşimin dolabı kaldı onuda eşyalar yıkandıkca düzenliyorum

Her yerden tel toka çıktı kalemlik çekmece kitaplık 😅

Pazar günü de duvara montaj yapılacak eşyaları kaldıracağız ortadan

Sonraki günler bu düzen böyle gidermi tecrübe edeceğim

Birkaç gün kendime tatil ilan ettim günlük işler dışında iş yapmayacağım haftaya havalar güzel olursa cam kapı silsem süper olacak

Kendime zaman vermiştim
Hiç bir sosyal medya hesabım yok burayı da kendimi hazır hissedince kapatacağim diye.
Evet zamanı geldi.
Mia- Mia- Mikan Mikan başta size olmak üzere kk da bana katkısı olan herkese çok teşekkür ederim,tanimadan çok sevdim sizi.
Allah'a emanetsnz💕💕
Herşey gönlünce olsun
Çok değerlisin iyiki tanımışım seni ❤
Hoşçakal🙋‍♀️

Kendime zaman vermiştim
Evet zamanı geldi.
Allah'a emanetsnz💕💕

çok iyi bak kendine :KK200: :KK200: :dua:

X