Popüler Konu Minimal Yaşam

Bazen esimin yastiginda sac kalmis oluyor ben tek tek aliyorum 10 tane falan. Evde var ama hic ihtiyac duymadim tuy toplayiciya. Ah bir kedisim olsa o zaman lazim olurdu

Evet tüy ve saç oluyor sinir oluyorum süpürge aparatı mantıklı olabilir ,yedek başlıklar almak lazım demek ki tüy toplayıcı için sürekli aman kim uğraşacak neyse böyle devam

Evet tüy ve saç oluyor sinir oluyorum süpürge aparatı mantıklı olabilir ,yedek başlıklar almak lazım demek ki tüy toplayıcı için sürekli aman kim uğraşacak neyse böyle devam
Geçen şok marketten aldim 5 tl di
60 yaprak var dene yinede yastık kısmında
Sana kolaylık sağlar belki

Bugun daha rahat ilerliyorum
Girişteki dolap bitti
Tv altını düzenledim
1 çekmece hobi eşyalarıma ayirdim
1 çekmecede aktif kullandığımız şarj aletleri var
1 çekmecede kedi eşyaları

Oradan çıkan eşyaları da yine yeri olmayanlarin yanına koydum
Hepsi farklı kategoride şeyler

Günlük islere döndüm bir yandan çıkan çöpleri atıyorum

Selamlar kızlar
Bugün bende ne ararsanız var
Ev toplandı
Temizlik yapıldı
Bitkiler sulandı
Bulaşık yıkandı
Çamaşır yıkandı
1 mak daha çamaşır yıkanacak
Ütü yapılacak
Yemek yapılacak

Selam kızlar eşimin 7 kazağı ve 2 montu elendi amcasına götürdü

Ama bu aralar küçük kızıma biraz oyuncak ve oyun çadırı aldım bir yerden eksiltirken bir yanda artıyor

Akşam akşam sinirlerim bozuldu , o kadar şey sattım delinin biri beni yalancı çıkardı dediği gibi çıkmadı vs diye yorumlar yazmış ,vallahi bazı şeyleri verecek kimse yok yoksa asla uğraşmam durduk yere canım sıkıldı.Ama küçük parçalarla asla ugrasmayagm ,tayin zamanı satacagm bir kaç şey var onu fa letgodan görüp alsinler diğer uygulamalarla uğraşmam bundan sonra

Boşver canım ya işte bazı kişileri anlamak çok zor
Modunu düşürme hayat boyu böyle olumsuz kişiler çıkacak
Çok haklısın canım zaten o satışın parasinj sadaka olarak vereyim diyorum öyle rizasiz birşeyi harcamak da istemem ,aslında iade et diyecektim ama o şansı vermek istemedim çünkü resimde ne varsa eline o ulaştı.aman sağlık olsun

İyiyim canım. Yemek sonrası kahve keyfi yapıyorum.
Ben letgo dışında satış uygulaması kullanmadım ama şu an onla bile uğraşamıyorum. Abuk sabuk insan çok maalesef.
Letgo yerine pazarda satmak isterdim kocaman ikinci el yazardım satardım

Letgo yerine pazarda satmak isterdim kocaman ikinci el yazardım satardım
Migi bu mesajı nasıl okudum biliyo msn
Kocama ikinci el yazar pazarda satarım diyeeeee
Hepimiz bazen kizariz böyle şeyler söyleriz falan ya hay Allah güldüm baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…