Bazen esimin yastiginda sac kalmis oluyor ben tek tek aliyorumBende kılıfla attım aslında ama annemin yaptığ yastiklar irilerdi zaten açıp tekrar güzelce doldurmak istedim ,Alex gerçekten kurtarıcı olur,
Bir soru daha sormak istiyorum yatak ve yastık için tüy toplayıcı kullanıyor msnz bu bir ihtiyaç mi?
Evet tüy ve saç oluyor sinir oluyorum süpürge aparatı mantıklı olabilir ,yedek başlıklar almak lazım demek ki tüy toplayıcı için sürekli aman kim uğraşacakBizim eve kedi gelince aldık üzerimize kullanıyoruz
Yatağı ben süpürgenin küçük başlığıyla süpürüyorum yeterli oluyor
Birde rulonun yapışkan özelliği hemen gidiyor koca yatakla kim uğraşacak rulo yapmaya
Geçen şok marketten aldim 5 tl diEvet tüy ve saç oluyor sinir oluyorum süpürge aparatı mantıklı olabilir ,yedek başlıklar almak lazım demek ki tüy toplayıcı için sürekli aman kim uğraşacakneyse böyle devam
Boşver canım ya işte bazı kişileri anlamak çok zorGerildim dan diye yazdım kizlar nerelerdesnz ,Mia bitti mi isler
Beni biliyosun salty ya ev düzen derken 1 hafta bitiyorMia-
Mikan
belleza
lindalinda
HepBaharOlsa
Wilma11
A Anka
Lizz
SUHAN
Neysesakinim
Kmsl Hnd
Kizlar aklıma gelen herkesi etiketlerimnasılsınız herkes iyi mi
Çok haklısın canım zaten o satışın parasinj sadaka olarak vereyim diyorum öyle rizasiz birşeyi harcamak da istemem ,aslında iade et diyecektim ama o şansı vermek istemedim çünkü resimde ne varsa eline o ulaştı.aman sağlık olsunBoşver canım ya işte bazı kişileri anlamak çok zor
Modunu düşürme hayat boyu böyle olumsuz kişiler çıkacak
Ola da bilirsin aslındaBeni biliyosun salty ya ev düzen derken 1 hafta bitiyor
Eşyaları düşürsem özür diliyorum falan
Kafayı yemiş olamam dimi
İyiyim canım. Yemek sonrası kahve keyfi yapıyorum.Mia-
Mikan
belleza
lindalinda
HepBaharOlsa
Wilma11
A Anka
Lizz
SUHAN
Neysesakinim
Kmsl Hnd
Afiyet olsun,iyi keyiflerİyiyim canım. Yemek sonrası kahve keyfi yapıyorum.
Ben letgo dışında satış uygulaması kullanmadım ama şu an onla bile uğraşamıyorum. Abuk sabuk insan çok maalesef.
Letgo yerine pazarda satmak isterdim kocaman ikinci el yazardım satardımİyiyim canım. Yemek sonrası kahve keyfi yapıyorum.
Ben letgo dışında satış uygulaması kullanmadım ama şu an onla bile uğraşamıyorum. Abuk sabuk insan çok maalesef.
Çok şükür iyiym burayı okuyorumMia-
Mikan
belleza
lindalinda
HepBaharOlsa
Wilma11
A Anka
Lizz
SUHAN
Neysesakinim
Kmsl Hnd
Migi bu mesajı nasıl okudum biliyo msnLetgo yerine pazarda satmak isterdim kocaman ikinci el yazardım satardım