Popüler Konu Minimal Yaşam

Katılmak isteyenlere on bilgilendirme yapayım bu sistem önce dağılmak sonra toplanmak demek yani sistemli olarak evin her detayı elden geçecek duruma göre 1 ayı belki bir kaç haftayı bulabilir 😄
Yapacağımız uzun bir liste
Ama sonu güzel bitiyor 😊
Sen böyle şeyler yazınca aklıma “ben kazanacaaaam” geliyo😂😂😂 Mikan Mikan

Ayy bak simdi lise kitabi deyince beni 20 sene oncesine goturdun😀 lise 1 dim. o zamanlar bir brans hocamizin oglu vardi ayni okulda baska sinifta, hayatimin ilk aski(platonik😶) bir gun hocamiz derste filanca dersin kitabi var mi yaninizda, benim oglana lazimmis dedi. Ben bu cumleyi duyunca kalbim gum gum atarak hemen cantamdan isik hiziyla kitabi cikarip verdim. Bikac gun sonra hoca kitabi geri verdi tesekkur etti. Ben kitabi eve gidene kadar kutsal biseymis gibi tasidim😆😆😆 eve gelince her yapragina tek tek baktim, bazi yerlerin altini cizmis, bikac yere adini karalamisti. Ahh😍😍😍 o adini yazmasi.. kalbim yerinden cikmisti😆😆😆😆 lise bittikten sonra iki sene falan o kitabi saklamistim😆😆😆
Benim kitabın böyle güzel bir hikayesi yok olsaymış demek sonsuzsa dek saklarmışım😅 lisede benim de platonik aşkım vardı bak hatırlattın 😂

Ben kitabı kuzenimden almıştım, o da Her yerini karalamış, burası yazılı da çıkacak şurası yazılı da çıkacak diye 🤣

Sen böyle şeyler yazınca aklıma “ben kazanacaaaam” geliyo😂😂😂 Mikan Mikan
Hala aynı ama biraz azalttı 😅 yenilgiyi kabullenmeye başladı🤣 zaten kendid kendine yarışa giriyor artık mesela kahvaltıda anne bakalım kim önce çayını bitirecek diye zorla yarışa sokuyor bizi( kendisine pekmez ve sıcak su koyuyorum) sonra babası genelde önce bitiriyor sonra bana dönüp anne babam bizi kazandı diyor 😂😂 yani kazanmasa da kaybetmiyor kazanılıyor 😅

Benim kitabın böyle güzel bir hikayesi yok olsaymış demek sonsuzsa dek saklarmışım😅 lisede benim de platonik aşkım vardı bak hatırlattın 😂

Ben kitabı kuzenimden almıştım, o da Her yerini karalamış, burası yazılı da çıkacak şurası yazılı da çıkacak diye 🤣
😁😁😁
Ne cizerdik kitaplari ya, hey gidi heyy😆 yok bee saklanmiyo sonsuza dek:110: ben yillar sonra facebooktan bakmistim, evlenmis cocugu olmus. Vay vay vay zalımın oglu dedim icimden, benim gibi kizi kacirdin:KK70::KK70::KK70:

Bim e lav ın saklama kapları gelmiş. Bu sefer Mikan Mikan değil, arkadaşım beni yoldan çıkardı. :KK53: Kahvaltılığa ihtiyacım vardı. Uzun zamandır istiyordum. Gidip aldım. Bakalım derleyip, toplayıp, rahatlayabilecek miyim?:confused:

Ayrıca sağlık açısından cam ürünlere geçiş yapmak istiyorum. Porselendense cam iyi olacak gibi. Onda da birinin beni yoldan çıkarmasını bekliyorum. Var mı gönüllü hayırsever bir arkadaş?:KK70:

Bim e lav ın saklama kapları gelmiş. Bu sefer Mikan Mikan değil, arkadaşım beni yoldan çıkardı. :KK53: Kahvaltılığa ihtiyacım vardı. Uzun zamandır istiyordum. Gidip aldım. Bakalım derleyip, toplayıp, rahatlayabilecek miyim?:confused:

Ayrıca sağlık açısından cam ürünlere geçiş yapmak istiyorum. Porselendense cam iyi olacak gibi. Onda da birinin beni yoldan çıkarmasını bekliyorum. Var mı gönüllü hayırsever bir arkadaş?:KK70:
Ben de buzdolabinda bir duzen olsun istiyorum🤭 butun kahvaltiliklar ayri telden caliyo🤦🏻‍♀️

Nasıl saklama kapları orta boy mu 🤔
Ufak mi

Kızlar, kızımın kullanmadığı oyuncakları ayırıp birine verdik.
Ecza dolabını kontrol edeceğim, 2021 girdi, tarihi gecen ilac olduysa atacağım.
Buraya az yazardim zaten ama bayağı zaman oldu:) Mia- Mia-

ben de bu yüzden porselen ve bi takım eski cam günlük yemek takımımı elden çıkardım ve 18 parçalı paşabahçenin cam yemek setini aldım.
birkaç parçası kırılmış olarak geldi. ama paramı iade ettiler. tabaklarda bende kaldı. şimdilik onları kullanıyorum.

Katılmak isteyenlere on bilgilendirme yapayım bu sistem önce dağılmak sonra toplanmak demek yani sistemli olarak evin her detayı elden geçecek duruma göre 1 ayı belki bir kaç haftayı bulabilir 😄
Yapacağımız uzun bir liste
Ama sonu güzel bitiyor 😊
Ben de geleyim. Ama benim hedefim 1 aya hatta birkaç aya yayılmış şekilde olabilir ancak. Eve ayırdığım zaman günlük 20 dk, haftasonu 1 saat falan. Süpürge açınca paçama yapışan bir çocuğum var ne yazık ki. Ama elimden geleni yapacağım :) Zaten ben de derle, topla, ferahla kitabını okumuştum.

Ben de geleyim. Ama benim hedefim 1 aya hatta birkaç aya yayılmış şekilde olabilir ancak. Eve ayırdığım zaman günlük 20 dk, haftasonu 1 saat falan. Süpürge açınca paçama yapışan bir çocuğum var ne yazık ki. Ama elimden geleni yapacağım :) Zaten ben de derle, topla, ferahla kitabını okumuştum.
Mesela kıyafetleri bir yere koyacağız
Bize enerji verenler kalacak diğerleri gidecek
Bu birkaç gün sürebilir yada 1 hafta
Ben liste hazırlayacağım kıyafet işi biten çorap bölümüne geçecek başkalarını beklemeden
Cunki o ev temizliği toplama enerjimizi kaybetmeyelim
Bir işe başlarsak bitince diğerine geçmek gerekiyor bahar temizliği gibi yani 😊

Mesela kıyafetleri bir yere koyacağız
Bize enerji verenler kalacak diğerleri gidecek
Bu birkaç gün sürebilir yada 1 hafta
Ben liste hazırlayacağım kıyafet işi biten çorap bölümüne geçecek başkalarını beklemeden
Cunki o ev temizliği toplama enerjimizi kaybetmeyelim
Bir işe başlarsak bitince diğerine geçmek gerekiyor bahar temizliği gibi yani 😊
Süperrr yeniden azalıyoruzzzz🤗

Bu yaz banyo wc tadilat edilecek artik son tadilat işleri
Eşim de beyaz olan odaları gri yapalım dedi
Birde balkonlara cam yaptiracakmis

Şimdiden düzen kurarsam yaza eve son halini veririz diye düşünüyorum

Birde şu ara misafir de gelmiyor ev dagilsada sorun olmaz

X