Popüler Konu Minimal Yaşam

Temizlikte çok ilerleyemedim 🤦‍♀️
Oturunca iyiyim ama hareket edince yorgunluk oluyor

Kalktıkça işleri yapiyorum.

Bulaşık mak boşaltıp doldurdum
Ocak sildim
Nevresimler yıkanıyor
Çöp attım
Ufak tefek işleri yaptım

Yemek olarak fasulye düşündüm
Dondurucuda haşlanmış vardı 10 dk yaparim

Acaba covid mi oldum diyorum ateşim yok koku da alıyorum
Nezle olsam burnum tıkanır
Anlamadım 🤷‍♀️
Allah korusun canım degilsndr mevsimsel bir yorgunluktr umarım

Kızlar bu arada şekersiz ve unsuz 21 günlük bir beslenme planına başladım, yeni konu açtım motive edici olsun diye ,21 gün hergun yazacağım devamlılık için , bana
eşlik etmek isteyen olursa beklerim

Çok şanslısın 🤩 ben de yaşamak isterdim İzmir de ama çok uzak buralara 🙃
Su pandemide izmirin de baska sehirlerden farki kalmadi🙁 Huzurlu saglikli olduktan sonra her yer guzelmis.. bugun daha iyi anladim.

Işler bitti sonunda kahvemi yaptım geldim
Izmır çok güzel bir yer 😊
❤❤❤
Norma sen nasıl oldun daha iyi msn
Spazmlar gecti ama yemek borum cok yaniyor hala. Eksi bisey yiyemiyorum😥

Ne güzel yazmışsın sanki içimi okumussun defalarca konuştum defalarca denedim Ağustos ayından beri çırpınıyorum ortada aldatma dayak vs Yok. Ama istemiyorum seni diyor olmuyor diyor aklı başında sebep göstermeden hemde üç ay ayrı idik ben gelsin istedim boşanmak istemedim ama geldi gördüm ki iş çoktan bitmiş boşuna kürek çekiyorum ve değişen bir şey olmuyor. Sonumuzu Allah hayır etsin
buna ben de çok üzüldüm :KK43:

Hakkınızda hayırlısı :dua:

Kız niye sattın o kadar değiştirmek istediğin zaman verirdin
Kabul canım ya çay bardağında bile içiyorum bazen 😅
Canım Karaca'nın baya parçalı bı seti vardı hepsini sattım içinden fincanları ayirsam alan kişi için sorun olur diye onları da ekledim😅

Su pandemide izmirin de baska sehirlerden farki kalmadi🙁 Huzurlu saglikli olduktan sonra her yer guzelmis.. bugun daha iyi anladim.

❤❤❤

Spazmlar gecti ama yemek borum cok yaniyor hala. Eksi bisey yiyemiyorum😥
Kesinlikle katılıyorum cnm

S Salty oğlun nasıl oldu? Düştü mü ateşi?
Evet canım düştü şükür ama sabahladik dün gece ,başım felaket şuan bağladım bende gözlere patates koydum arada açıyorm ,eşim de alay ediyor tek gözle bile telefona bakiyosn diyo ,gergin olunca yine telefona sardim

Evet canım düştü şükür ama sabahladik dün gece ,başım felaket şuan bağladım bende gözlere patates koydum arada açıyorm ,eşim de alay ediyor tek gözle bile telefona bakiyosn diyo ,gergin olunca yine telefona sardim
Oğlunun iyi olmasına sevindim senin için üzüldüm 😟 umarım uyumuşsundur, başağrısına ilaç içip uyumak en iyisi

X