Popüler Konu Minimal Yaşam

Befer konuşun mutlaka,sonu nereye varacaksa varir elbet ama sakın konuşmadan susarak sonlandırmayin evliliğinizi,en önemlisi eğer seviyorsan ve ortada büyük kusur sayilacak bir hata yoksa bence sende cabani arttır hemen vazgeçme ,neden bilmiyorum bu mesajın bana bunları yazdirdi
Aslında KV arayı bozan sıkıntiya sokan farkındayım onun çok etkisinde kalıyor

Ne güzel yazmışsın sanki içimi okumussun defalarca konuştum defalarca denedim Ağustos ayından beri çırpınıyorum ortada aldatma dayak vs Yok. Ama istemiyorum seni diyor olmuyor diyor aklı başında sebep göstermeden hemde üç ay ayrı idik ben gelsin istedim boşanmak istemedim ama geldi gördüm ki iş çoktan bitmiş boşuna kürek çekiyorum ve değişen bir şey olmuyor. Sonumuzu Allah hayır etsin
Başka biri olabilir mi böyle bı tahminin var mı

Aslında KV arayı bozan sıkıntiya sokan farkındayım onun çok etkisinde kalıyor
Eğer sorun sadece KV ise onunla konuşmayı dene,geçen bir psikologu dinledim ,evlilikte eşin ailesi ile çok politik olun diyordu, o an ona evet demek sizi aşağı çekmez ,tamam annecim de geç mesela ,tabi ki gönül ister ki eşler annelerin etkisinde kalmadan eşlerine verdikleri değerle güzel davransınlar ama bazı KV ler gerçekten çok güzel dolduruyor kim olsa etkisinde kalacak cinsten ,o psikolog sorun KV ise aranızı önce onunla düzeltin eşinizle dolaylı olarak düzelecektir diyordu,mesela küçük bir hediye ile veya bı yemeğe çağırma ile başlayabilirsin bilmiyorum böyle severken evliliğini kurtarmani çok isterim

Eğer sorun sadece KV ise onunla konuşmayı dene,geçen bir psikologu dinledim ,evlilikte eşin ailesi ile çok politik olun diyordu, o an ona evet demek sizi aşağı çekmez ,tamam annecim de geç mesela ,tabi ki gönül ister ki eşler annelerin etkisinde kalmadan eşlerine verdikleri değerle güzel davransınlar ama bazı KV ler gerçekten çok güzel dolduruyor kim olsa etkisinde kalacak cinsten ,o psikolog sorun KV ise aranızı önce onunla düzeltin eşinizle dolaylı olarak düzelecektir diyordu,mesela küçük bir hediye ile veya bı yemeğe çağırma ile başlayabilirsin bilmiyorum böyle severken evliliğini kurtarmani çok isterim
O aşamalari çoktan geçtik ya yapsam da değişmedi bunca zaman görmezden geldim ama eşim öyle değil o olaya çok farklı bakıyor. Aram bozuk değil aksi gibi bende anlamadım her gelin kaynana arasında olacak şeyler ama olayları herkes kendine göre yorumladı

Selamlar🌸
Bugun gune biraz gec basladim, 12 de ancak kahvalti yapabildim
Sonrasinda saatler nasil gecti hic anlamadim.
Eve cekiduzen verdim
Bulasik makinasi bosalttim yerlestirdim
Aksam icin buzlukta taze fasulyem vardi onu yaptim kiymali, yanina pilav yogurt ve brokoli salatasi.
Dunden puding var.
Suncacik yemek hazirligi bile beni cok yordu, oturdum dinleniyorum.
Artik cok cabuk yoruluyorum, bi anda nesesizlesiyorum.
Sebepsiz yere icim bir anda karamsarlasiyor.

Selamlar
Bugün ben de ortalığı topladım, mutfağı topladım, mutfak camını sildim, evi süpürdüm, 3 parça ütü yaptım, kızımı yıkadım, biraz boyama yaptık. Akşam için eşimle beşamel soslu lazanya yapıp fırına verdik. Yatmadan da bulaşık makinesini kurarım..

Slmlar herkese 🌻
Dün gece küçük oğlum midesini üşütmüş. Ortalık baya battı. Bugün bol bol çamaşır yıkandı, kuruyanlar katlanıp yerleştirildi. Wc-lavabo yıkandı. Akşam da et sote yaptım. Bunun dışında oğlumla ilgilendim. Öğlen uyuyunca ben de uyudum. Çünkü gece çok bölük pörçük uyudum. Bugün iyiydi ama poposu fena pişmiş. Hematan sürüyorum. Bildiğiniz etkili başka bir şey var mı?

Slmlar herkese 🌻
Dün gece küçük oğlum midesini üşütmüş. Ortalık baya battı. Bugün bol bol çamaşır yıkandı, kuruyanlar katlanıp yerleştirildi. Wc-lavabo yıkandı. Akşam da et sote yaptım. Bunun dışında oğlumla ilgilendim. Öğlen uyuyunca ben de uyudum. Çünkü gece çok bölük pörçük uyudum. Bugün iyiydi ama poposu fena pişmiş. Hematan sürüyorum. Bildiğiniz etkili başka bir şey var mı?
Çok geçmiş olsun benim de oglus bugün ateşli diken üstündeyim çok zor cocuklar hasta olmasın,sudokrem kullanıyorum ben,su arko kremler var ya yeşil tüp onlar da iyi geliyormuş, ikisini de uygularken bol sür beyaz beyaz kalsn canim

Selam kızlar dün öğlen baş ağrısı başladı
Daha su yaşımda bas ağrısı için ilaç içtiğini hatırlamam 🙄
Başımı bağladım fularla 90larda ki türk dizileri gibi dolanıyorum ortada 😅

Biraz toparladım ama çok enerjim bitmiş gibi geliyor.
Günüm sürekli uyumakla geçti akşamda eşimle topladik mutfağı da
Umarım yarın daha iyi olurum

S Salty
Mikan Mikan
Sizlerede geçmiş olsun
geçmişi çok okuyamadım umarım iyisinizdir 🙏

S Salty
Mikan Mikan
Sizlerede geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim,sana da çok geçmiş olsun Mia🙏

Çok geçmiş olsun benim de oglus bugün ateşli diken üstündeyim çok zor cocuklar hasta olmasın,sudokrem kullanıyorum ben,su arko kremler var ya yeşil tüp onlar da iyi geliyormuş, ikisini de uygularken bol sür beyaz beyaz kalsn canim
Size de çok geçmiş olsun, Boğaz mı ? aynen öyle çocuklar hasta olmasın 😔 ikisi de evde yok geçmezse yarın aldırayım teşekkürler

S Salty
Mikan Mikan
Sizlerede geçmiş olsun
Teşekkürler, sana da çok geçmiş olsun. Umarım geçmiştir baş ağrın, ben de gündüz uyudum sersem gibiydim bugün

Ne güzel yazmışsın sanki içimi okumussun defalarca konuştum defalarca denedim Ağustos ayından beri çırpınıyorum ortada aldatma dayak vs Yok. Ama istemiyorum seni diyor olmuyor diyor aklı başında sebep göstermeden hemde üç ay ayrı idik ben gelsin istedim boşanmak istemedim ama geldi gördüm ki iş çoktan bitmiş boşuna kürek çekiyorum ve değişen bir şey olmuyor. Sonumuzu Allah hayır etsin
Günaydın,
Bu olaylar gerçekten çok zor, çok yıpratıcı. Ama eğer 3 aylık ayrılıktan sonra bir araya gelmeseydiniz şimdiye sürece alışıp, kendini toparlamıştın. Bence süreci uzattıkça daha cok üzüleceksin. Anasıyla danasıyla uğraşacağına kendinle uğraş :) Güçlü dur. Kendi üzüntünle sıkıntınla başa çık. Neler neler atlatılmıyorki. Zaman herşeyi silip süpürüyor. Zaman.... sadece birazcık zaman.
Ne diyeyim... İnşallah hakkında hayırlısı ne ise o olur.

Dun herkesin kotu gecmis, gecmis olsun🙁 benim icin de kabus gibi gecti. Karnimin ust kisminda cok siddetli spazm oldu. Daha once 2 kere daha olmustu. Bu sefer daha uzun surdu ve yatakta kivrandim 1 saatten fazla. Sonra o hafifledi bu sefer hayatimda hic yasamadigim kadar reflu acisi yasadim. Yemek borum yandi yandi yandi😥 gece 8 9 kez uyandim. Gaviscon ictim rennie ictim soguk sut ictim hicbiri bir gram ise yaramadi. Salona gidip oturur sekilde uyudum😥 simdi kendimi sarsilmis hissediyorum ve hala yemek borum yaniyo, duzelmemis😥 dunyadaki en guzel sey saglik..

20210125_121742.jpg

Birde nevresim değişecek bu güzelliğe kıyamadım az daha keyif yapsın 😊

Dun herkesin kotu gecmis, gecmis olsun🙁 benim icin de kabus gibi gecti. Karnimin ust kisminda cok siddetli spazm oldu. Daha once 2 kere daha olmustu. Bu sefer daha uzun surdu ve yatakta kivrandim 1 saatten fazla. Sonra o hafifledi bu sefer hayatimda hic yasamadigim kadar reflu acisi yasadim. Yemek borum yandi yandi yandi😥 gece 8 9 kez uyandim. Gaviscon ictim rennie ictim soguk sut ictim hicbiri bir gram ise yaramadi. Salona gidip oturur sekilde uyudum😥 simdi kendimi sarsilmis hissediyorum ve hala yemek borum yaniyo, duzelmemis😥 dunyadaki en guzel sey saglik..
Çok geçmiş olsun 😔

X