Popüler Konu Minimal Yaşam

Günaydın,
Bu olaylar gerçekten çok zor, çok yıpratıcı. Ama eğer 3 aylık ayrılıktan sonra bir araya gelmeseydiniz şimdiye sürece alışıp, kendini toparlamıştın. Bence süreci uzattıkça daha cok üzüleceksin. Anasıyla danasıyla uğraşacağına kendinle uğraş :) Güçlü dur. Kendi üzüntünle sıkıntınla başa çık. Neler neler atlatılmıyorki. Zaman herşeyi silip süpürüyor. Zaman.... sadece birazcık zaman.
Ne diyeyim... İnşallah hakkında hayırlısı ne ise o olur.
çok teşekkür ederim.
o süreçte kendide aksiyon almadı yine belirsizdi ve oda zor oldu. her insan bir şansı daha affeder diye düşündüm ama öyle değilmiş. yanılttı beni şimdi kendi içine kapandı ve yine tek başıma mücadele ediyorum.
güzel günler bizi bekliyor inanıyorum :KK36: :KK200:

Gunaydinlar🌸⛅
Bu sabah neyse ki daha iyi uyandim.
Bugun kendimi cok yormak istemiyorum ama kuruyan camasirlar katlanacak yerlesecek
Bir makine de yikayip asmam lazim
Evi supurmek istiyorum bakalim, belki bugun belki yarin belki yarindan da yakin😃
Dunden makarnam vardi yanina firinda tavuk ve salata yapar gunu kurtaririm.
Yeni bir kitaba basladim "yalanci ipek kiz" 1930 lar almanyasinda geciyor, keyifli surukleyici simdilik.

Insallah herkes daha iyidir🦋

Slmlar herkese, rutin olarak yataklar toplandı, WC-lavabo yıkandı.
Ev süpürülüp/silindi.
Birazdan dışarı çıkacağım.
Gelince mutfak dolabının bir bölümünü daha silerim inş.
Şimdilik bu kadar

Kızlar burası yeri değil ama fikirlerinize güveniyorum burdan sormak istedim,hamilelik öncesi kullandığınız takviye var mıydı folik asit dışında?Ele...ile başlayan bir takviye var kullanan oldu mu?

Kızlar burası yeri değil ama fikirlerinize güveniyorum burdan sormak istedim,hamilelik öncesi kullandığınız takviye var mıydı folik asit dışında?Ele...ile başlayan bir takviye var kullanan oldu mu?
E ile başlayanı kullanmadım ama başka bi şey kullanmış mıydım Vallahi hatırlamıyorum. :110:

Kendime beyin alacam, bööle hatırlatmalı :confused:

hamilelik öncesi hiç bir şey kullanmadım desem, plansız olunca 🙈 hamile kalır kalmaz sadece folik asit kullandım. 2. Sinde doktor pahalı bir tane yazmıştı ama multivitamin miydi hatırlamıyorum🤔

Hayırdır canım yoksaaaa🤩

bu arada, hafta sonu "senede 1 kez" sildiğim yatak odası balkonu pimapenlerini sildim. :KK52:

üstte iki küçük penceresini geriye doğru açılır yaptırmıştım. sineklik de taktırmış ve vidalatmıştım. Onları söktüm. banyoda yıkadım. tekrar taktım.
sonra pimapen camlarından bir kanadı elimde kaldı. menteşeleri zamanla kırılıyor onların. eşim de menteşelerini değiştirdi.
Bu yıl yapmam gereken her şeyi yaptığımı düşünüyor, bu konuyu da burada kapatıyorum. :KK70:

hamilelik öncesi hiç bir şey kullanmadım desem, plansız olunca 🙈 hamile kalır kalmaz sadece folik asit kullandım. 2. Sinde doktor pahalı bir tane yazmıştı ama multivitamin miydi hatırlamıyorum🤔

Hayırdır canım yoksaaaa🤩
Benim de oğlum plansızdi bende hiç bilmiyorum bunları 🤪bı yükseliyorm.ikinci çocuk fikrine de bakalım 🥳

bu arada, hafta sonu "senede 1 kez" sildiğim yatak odası balkonu pimapenlerini sildim. :KK52:

üstte iki küçük penceresini geriye doğru açılır yaptırmıştım. sineklik de taktırmış ve vidalatmıştım. Onları söktüm. banyoda yıkadım. tekrar taktım.
sonra pimapen camlarından bir kanadı elimde kaldı. menteşeleri zamanla kırılıyor onların. eşim de menteşelerini değiştirdi.
Bu yıl yapmam gereken her şeyi yaptığımı düşünüyor, bu konuyu da burada kapatıyorum. :KK70:
Ellerine sağlık benim de hep bir arka balkonum olmuştur ya🤪🤪

Benim de oğlum plansızdi bende hiç bilmiyorum bunları 🤪bı yükseliyorm.ikinci çocuk fikrine de bakalım 🥳
Çocuklarımız yaşıt sanırım 2016 Eylül doğumlu benimki, Seninki?
Ben de hazır işi bırakmışken 2. Çocuğu bi düşündüm sonra pandemide vazgeçtim. Tekrar evimizde bir bebek olması fikri hoşuma gidiyor, zorluklarını düşününce korkuyorum, aşırı kararsızım. Etraftan da çocuğunu kardeşsiz bırakma sesleri yükseliyor. Eşim de istiyor. Bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
İlk hamileliğim planlıydı öncesinde sadece Folik asit kullanmıştım.

Benim planli bir gebelikti. Daha dogrusu artik bebek dusunuyoruz dedik ve gebelik oncesi bir muayene gittik. Doktor sadece folik asit baslatti. Onun disinda hicbir vitamin vs vermedi. Gittikten 1 ay sonra hamile kaldim👀👀

Ben de hazır işi bırakmışken 2. Çocuğu bi düşündüm sonra pandemide vazgeçtim. Tekrar evimizde bir bebek olması fikri hoşuma gidiyor, zorluklarını düşününce korkuyorum, aşırı kararsızım. Etraftan da çocuğunu kardeşsiz bırakma sesleri yükseliyor. Eşim de istiyor. Bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Gelin gelin hepiniz gelin su çok güzel 🙈😅

Yaa senin oğlan daha büyükmüş,bence düşünüyrsan uygun zaman benimki daha küçük yürek mi yedim ben😆

X