Popüler Konu Minimal Yaşam

Günaydın kızlar ,geçen gün de yazmıştım bu aralar gözlerim çok ciddi ağrıyor diye ,ekran sürem çok arttı hem dersler hem telefon TV vs.
Okulun son iki günü kaldı inşallah biraz ara vermek iyi gelecek bilgisayar başında konuşmaktan başım ağrıdı gerçekten ve bir kaç gündür hiç uyuyamıyorum gece defalarca uyanıyorum.
Yeni bı karar aldım bu 3 haftalık tatilde telefonumu sadece eşim evden çıkınca elime alacağım bana ulaşması icin onun dışında asla almamayı planlıyorum.Esim ben saklarım telefonu dedi ,bakalım bugün başlayacağım size de haber vermek istedim, gerçekten baş ve göz ağrısı beni huysuz huzursuz bir insan etti biraz böyle deneyecegim tabi sorun bu değilse doktora gideceğim ama bence sorun bu ,kendinize çok iyi bakın 😘
Gecmis olsun salty💐 bazen ekrandan uzak durmak hem fiziksel hem de ruhsal olarak insana iyi geliyor. Bilgisayar ekrani ozellikle insani mahvediyor uzun sureli maruz kalinca. Bana da oluyordu. Bu arada sosyal medya detoksu da yapmis olursun🤭🤭 kendine iyi bak🦋

Günaydın kızlar ,geçen gün de yazmıştım bu aralar gözlerim çok ciddi ağrıyor diye ,ekran sürem çok arttı hem dersler hem telefon TV vs.
Okulun son iki günü kaldı inşallah biraz ara vermek iyi gelecek bilgisayar başında konuşmaktan başım ağrıdı gerçekten ve bir kaç gündür hiç uyuyamıyorum gece defalarca uyanıyorum.
Yeni bı karar aldım bu 3 haftalık tatilde telefonumu sadece eşim evden çıkınca elime alacağım bana ulaşması icin onun dışında asla almamayı planlıyorum.Esim ben saklarım telefonu dedi ,bakalım bugün başlayacağım size de haber vermek istedim, gerçekten baş ve göz ağrısı beni huysuz huzursuz bir insan etti biraz böyle deneyecegim tabi sorun bu değilse doktora gideceğim ama bence sorun bu ,kendinize çok iyi bakın 😘
Bir haftasonu cumadan eşime verdim telefonum Pazartesi alacağım. Yalvarsam da öncesinde verme dedim( hiç aramadım telefonu ). O iki gün o kadar güzel uyudum ki. Güzel bir karar ben de mi senle yine challenge yapsam 😅

Ikili test icin ayri ucret alinmadi, muayene ucretinin icindeydi. Ama benim risk sonucum yuksek gelince bana secenek sundu doktor, ya amniyosentez ya nifty denen fetal dna testi. Ya da hicbiri. Disardaki laboratuvarlarda 3500 tlye kadar variyor nifty testi, gittigimiz hastane 2000 tl ye yapiyordu. Hastane kendisi yapmiyor tabii,anlasmali laboratuvar araciligiyle yurt disina yolluyor. Ben nifty yaptirdigim icin bana uclu dortlu tarama yapilmayacak. Bunun disindaki testler rutin gebelik ve kan testleri, onlari da saglikocaginda yaptir demisti, oyle yaptim.

Evet bunu dusunuyorum artik ciddi ciddi.

Cok tatlisin :KK60: insallah oyle olur,buraya da yazarim,hatirlariz gulumseriz❤

Bu kadin cok duygusuz. Duygusal yakinlik ve empati becerisi yok. Bari cerrahi becerisi olsa diyorum ama ona da guvenim yok🙄

Ayni doktor ayni hastane ve iki farkli dogum hikayesi.. Ne tuhaf degil mi.. bir ebe bile insanin butun dogum hikayesini degistirebiliyor. Dedigin oyle dogru ki.. bazen yaptigimiz hicbir plan tutmaz. Bazen de en kotusunu beklerken mucize gibi guzellikler yasariz. Diliyorum ki her sey yolunda gitsin benim icin de..
Her şey güzel olacak güzel hayaller kur bebeğine odaklan 🙏😊

evet canım aynı konular sözde çözüme kavuştu ama ne o aynı nede ben.
düzelecek gibide durmuyor..
avukatla konuştum bakalım. anlaşmalı deneyeceğiz. en kısa sürede de kendi ile konuşacağım
Konuyu bilmiyordum üzüldüm hakkınız da hayırlısı olsun 🙏

Geçmiş olsun salty kendine iyi bak 🙋‍♀️

Herkese tunaydin bu arada🦋🤭
Dun neler yaptim? Hicbisey🤣🤣🤣
Yemek yapmadim kahvalti gibi gecistirdik.
Bi tek cheesecake yaptim👀
Şoka ve bime ugradim. Soka bebek seyleri gelecekti.
Banyo kuveti, masrapa, bebek agiz bezi, bebek ter bezi, nevresim takimi,lastikli carsaf ve anne yani yatagi aldim, bi tane kalmisti ondan hemen kaptim😍
Etkinlik kitabini mikan senden duymustum, dayanamadim onlardan da aldim😃

Herkese tunaydin bu arada🦋🤭
Dun neler yaptim? Hicbisey🤣🤣🤣
Yemek yapmadim kahvalti gibi gecistirdik.
Bi tek cheesecake yaptim👀
Şoka ve bime ugradim. Soka bebek seyleri gelecekti.
Banyo kuveti, masrapa, bebek agiz bezi, bebek ter bezi, nevresim takimi,lastikli carsaf ve anne yani yatagi aldim, bi tane kalmisti ondan hemen kaptim😍
Etkinlik kitabini mikan senden duymustum, dayanamadim onlardan da aldim😃
Güle güle kullansın, güzel şeyler vardı baktım ben de 😊 etkinlik kitabını da işte 3 yıl sonra kullanır inşallah 😅

Slmlar, bugün kabuğumu kırdım ve büyük oğlumla yürüyüşe çıktım 1 saat. Yeni yollar keşfettim. Burnumuzun dibinde o kadar güzel yerler varmış ki, evlerin bahçeleri aynı çocukluğumdaki gibi el değmemiş doğal , içinde tavuklar, horozlar, ördekler... çok iyi hissettirdi 🎈

Slmlar, bugün kabuğumu kırdım ve büyük oğlumla yürüyüşe çıktım 1 saat. Yeni yollar keşfettim. Burnumuzun dibinde o kadar güzel yerler varmış ki, evlerin bahçeleri aynı çocukluğumdaki gibi el değmemiş doğal , içinde tavuklar, horozlar, ördekler... çok iyi hissettirdi 🎈
😊 ne güzel farklı yerler görmek

Birkaç gündür miskinlik vardı üzerimde. Yaptıklarım yemek bulaşık, çamaşır ütüydü.
Bugün biraz temizlik yapayım dedim. Toz aldım, yerleri süpürdüm sildim, camların önünü ve balkonu sildim, lavabo wc temizleyip banyoyu yıkadım, paspasını yıkamıştım onu serdim, havlusunu değiştirdim. Yemek vardı, sadece salata yaptım. Son olarak mutfağı toplayıp bulaşık makinesini ve ardından çamaşır makinesini kurdum kahvemi içiyorum :)

Birkaç gündür miskinlik vardı üzerimde. Yaptıklarım yemek bulaşık, çamaşır ütüydü.
Bugün biraz temizlik yapayım dedim. Toz aldım, yerleri süpürdüm sildim, camların önünü ve balkonu sildim, lavabo wc temizleyip banyoyu yıkadım, paspasını yıkamıştım onu serdim, havlusunu değiştirdim. Yemek vardı, sadece salata yaptım. Son olarak mutfağı toplayıp bulaşık makinesini ve ardından çamaşır makinesini kurdum kahvemi içiyorum :)
Ooh mis eline sağlık 😊

Selam kızlar Bugün yine tatil modundayim kalktıkça mak çamaşır atıyorum etrafı topluyorum daha yapılacak isler var birazdan yaparim.

Hergün çekmece dolap düzenleme işine devam ediyorum bu sayede yatak odası çocuk odası ve lavabo dolabı büyük kısmı düzenlendi hemde yorucu olmadı çocuk odası biraz yordu 😊

Birde atılacaklar çıkıyor az da olsa
1 gözlük eledim
El kreminin 1 tanesini oturma odasına getirdim gördükçe sürüyorum kışın eller fena kuruyor.

Birde tüm yapmak istediğim şeyleri liste halinde yazmaya basladim sonra rutine donusturecegim hepsini

Selamlar🌸
Dun biraz yuruyus yaptim,aksamustu esimle eve donduk.
Baligim vardi onu firina attim, yanina da salata.
Bugune yine dolapta baligim var, onu yapicam.
Firinda balik cok pratik ama firin batiyor,silmesi eziyet🤦🏻‍♀️
Haftada iki gun yemeye calisiyorum bebek icin🧸🤭
Bugun disarda isleri vardi esimin, ben de takildim pesine:) donuste marketten bikac eksik alinacak.
Iki makine camasirim var yikanmayi bekleyen, aksam birini atarim.
Gunler su gibi geciyor adeta, bicok seye yetisemiyorum.

Slmlar kızlar bugün dışarı çıktım🥳 tabi mecbur okul günümdü. Sabah 6 ders. Sonra okul, dönüşte markete uğradım. Şoka güzel bir aktivite kitabı gelmiş bizimkilerin yaşına uygun. Bir bakın isterseniz 😅 onun dışında ev işlerine dair hiç bir şey yapmadım. Bugünlük böyle olsun yarın toparlarım inşallah
Teşekkür ederim Mikan Mikan . :KK36:Gidip kitabı aldım. Dayanamayıp diğer kitaplardan da aldım. Beni çok masrafa soktun.:KK70:

X