- 19 Kasım 2018
- 4.091
- 6.963
7 yilda da yani, hakli bir isyan bizde de evlenince surpriz hediye olayi bitti, ihtiyaca gore hediye seciyorum artik en guzeliO zaman öyle modaydı sanırım
Ama 7 yılda her özel gün de peluş oyuncak gelmesi tuhaf olmuştu en sonunda söylemiştim oyuncak almasan olurmu diye çocuk değilim sonuçta
Evlenince de hediye olayını kaldırdık
Hediyede kullanılır eşyaları daha çok seviyorum
4 ve 1,5
Allah bagislasin miniklerini
Insan donem donem cok hassaslasiyor ben de normalde cok duygusalimdir, hemen gozlerim dolar. En cok da hayvanlarla ilgili videolardaÇok duygusalım bu ara. Bu mesaja bile gözlerim dolmuş olabilir..
Dün kırmızı odaya bakayım dedim normalde izlemiyorum. Şu Can’lı sahneler ağlattı beni kapattım sonra.
Az önce tv de unutursam fısılda filmine baktım o da duygulandırdı. Ki daha önce sinemada ve tv de olmak üzere 2 kez daha izlemiştim.
Bende pek donusturme kabiliyeti yokkendimce yaptiklarim ici minicik catlayan salata kasemi balkona meyvelik yaptim. Bozulan kettle imi atmaya kiyamadigim icin kenarda sakliyorum, icine cicek dikicem bir de dantelli mantelli kina sepetime de ivir zivir seyleri koydum oyle duruyor Haa bi de isteme cikolatamin uzerindeki cicegi banyodaki sabun sepetine bagladimHarikasın ben de çok zorlama şeyleri sevmiyorum ama bazı şeyleri gözden çıkarmak yerine yenilemek gerekiyor.Benim de tencerelerm kulpleri yanmıştı yeni kulp alıp degistrdm çok yeni bir görüntüye sahip oldular