- 24 Mart 2019
- 2.949
- 4.100
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En ilginci de karga :)Ben evde civciv, ördek,papağan,muhabbet kuşu,güvercin, karga,tavşan,balık,kedi baktım bakımları çok zor ama çok tatlı sevimliler
Çalışanlar için zor olur haklısınBen de iki kedi baktım ama tüy problemi çok fazla oldu. Evde sürekli temizlik yapmak zorunda kalıyordum. Tüm gün çalışıp evde yemek bile yemeden temizlik yapmaya girişmek bir işkenceydi. Ayrıca tatile falan gittiğimde birine bırakamıyordum.
Büyük konuşmak istemiyorum ama bir daha evime bir hayvan alabileceğimi hiç sanmıyorum.
Bende neler yaptım
Toptancilarla görüşmeye basladim
Belki ay sonuna acarım online satış işlerine
Ufak başlayıp sonra büyüyebilirim zamanla inşallah
Birde kedi sahiplenmeye karar verdim
Annemin karşı komşusu bahçede bakıyormuş yavrulara bakacak durumu olmadığından barınağa gönderecekmiş
Bende kıyamadım
Çok heyecanlıyım
Evet büyük sitelerde deneyeceğimMia online satış nereden yapacaksın
Dolap
Gardrops
falan mi
Yoksa e şirket işine girip trendyol gittigidiyor hepsiburada falan
İnanılmaz evcilleşiyor karga ve çok tatlı oluyorlar deneyin benceEn ilginci de karga :)
Şahan Gökbakar’ın filmi vardı Celal ile Ceren o geldi aklıma. Kargaya nasıl baktınız?
Evet büyük sitelerde deneyeceğim
Ama başvuru yapmadım henüz şartları neler bilmiyorum
merakla bekliyorum :) teşekkür ederim.Tavsan kokuyor evde birde kemirgen evde bakilmasi zor gercekten
Bende kuş balık dışında evde baktığımız başka hayvan olmadı
Köpek bahçede baktık çocukken saatlerce oynardım
Birde civ civ bakmisligim var hepsi horoz olmuştu
Kedimiz yarın gelecek önce veterinere gideriz
Her detayı anlatırım belki cesaret olur
Karga :)) çok tatlısınız :)Ben evde civciv, ördek,papağan,muhabbet kuşu,güvercin, karga,tavşan,balık,kedi baktım bakımları çok zor ama çok tatlı sevimliler
Bende evde hayvan bakmıyorum ama Dişarıya mama ve su veriyorumÇalışanlar için zor olur haklısın
aynen ürün seçip başlasam devamı gelecekE şirket kurman gerekiyor öncelikle onu hallettiydin an gerisi gelir :) hadi insallah
selamlar mutfak dolap içi düzeni fotograflarinz var mi:)
ben araştirma yapıyorum da tencereleri üst dolaba konulabilir mi
boş erzak dolabim kaldi oraya koy diyo eşim.Konulur ama zor olur sanki
Karga :)) çok tatlısınız :)
Evet baya enerji katıyordu ne güzel.Ben de bazen bakıyorum eski yazışmalara. Ayperest vardı o zamanlar baya aktifti, bir anda kayboldu gitti kızcağız.