- 24 Mart 2019
- 2.949
- 4.100
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo süper bize de haber ver mutlakaselamlar..
bugün dolaplar takılacak hem heyecan var.
akşam bi yerleştirecegim :)
bi oda çöp gibi oldu toparlamam gerekecek.
ayy bugün meraktan çatliyorum nasıl oldu diye.. aklım orda kaldi nedense.
Eline sağlık13. Gün Mutfak eşyaları
Mutfak dolaplarını gözden geçirdim. Fazla cam şişe ve kavanozları ayırdım. Çekmecede plastik çatal varmış attım.
14. Gün Baharat ve içecekler
Baharatları kontrol ettim, azalanları doldurdum.
Daha ne olsun temizlik işi olduğu kadarKızlar benim taşınma durumumu biliyorsnz taşındık ama tayin isteyeceğiz diye doğrusu pek yerlesmedik yani şuan kendimi pek ait hissetmiyorum eve dolayısıyla evle ilgili pek planım yok ama çok az esyam var şuan sürekli eleme yapiyorm,hergun en az bı parca çıkarıyorm diyebilirim bazen bir kaç parça çıkıyor.Gidene kadar bişey kalmayacak gibi ,zaten ders tempom çok yoğun eve de pek zaman ayiramiyorm doğrusu,oğlumla her gün verimli bir zaman dilimi geçirmek ve yemek yapmak mutfağı toplamak(bazı günler sonraki sabaha bırakıyorum içimden ne kadar gelirse) belli aralıklarla genel temizlik yapmak(esimle beraber yapıyoruz)
Ve okulla ilgili işleri yetiştirip derslerimi yapmak hayatım şuan bu döngüde ilerliyor.
Elemelerim mutfak ve yatak odasında oluyor başka hiç bir yerde fazla birşey yok gibi görünüyor şimdilik,ama temizlikte öyle eskisi gibi detay yok bende yaşanılacak kadarDaha ne olsun temizlik işi olduğu kadar
Eleme işi de arada yapılsa yeter
Evet uzun zamandır eleme yapıyorsun zaten hemde büyük parca eşyaları bile eledinElemelerim mutfak ve yatak odasında oluyor başka hiç bir yerde fazla birşey yok gibi görünüyor şimdilik,ama temizlikte öyle eskisi gibi detay yok bende yaşanılacak kadar
Yaaa çok güzel bir fikir aileniz genişliyorBende neler yaptım
Toptancilarla görüşmeye basladim
Belki ay sonuna acarım online satış işlerine
Ufak başlayıp sonra büyüyebilirim zamanla inşallah
Birde kedi sahiplenmeye karar verdim
Annemin karşı komşusu bahçede bakıyormuş yavrulara bakacak durumu olmadığından barınağa gönderecekmiş
Bende kıyamadım
Çok heyecanlıyım
Mia ne is yapmayı planlıyorsn Tr...yol da mağaza da açabilirsin güzel olurBende neler yaptım
Annemin karşı komşusu bahçede bakıyormuş yavrulara bakacak durumu olmadığından barınağa gönderecekmiş
Bende kıyamadım
Çok heyecanlıyım
Evet canım baya bı eleme yaptm satış da yapıyorm ikinci el uygulamalardan bu ay 427 lira gelirim oldu hala satacağım şeyler var kıyafet de almıyorum uzun zamandır pek ,yaza doğru tüm ev kıyafetlerimi kumbaraya bırakıp yenilemeyi planliyorm çünkü artık son günlerini yaşıyorlar yipratayim iyice diye bekliyorumEvet uzun zamandır eleme yapıyorsun zaten hemde büyük parca eşyaları bile eledin
Evet yasal işlemleri bitirirsek başvuru yapabilirim vergi levhası fatura vs işleriniMia nenis yapmayı planlıyorsn Tr...yol da mağaza da açabilirsin güzel olur
Bende eve bir canlı istiyorum ama köpek seviyorum. Köpek bakımı zor olur binadakileri rahatsız eder diye kediye yöneleyim diyorum ama kediye de dokunamam, oturduğu yere nasıl otururum, kıl, hijyen vs kara kara düşünüyorum. hiç cesaretim yok. Tavşan aldık 48 saat dayanamadım. Midem kaldırmadıBende neler yaptım
Bende kıyamadım
Çok heyecanlıyım
Tavsan kokuyor evde birde kemirgen evde bakilmasi zor gercektenBende eve bir canlı istiyorum ama köpek seviyorum. Köpek bakımı zor olur binadakileri rahatsız eder diye kediye yöneleyim diyorum ama kediye de dokunamam, oturduğu yere nasıl otururum, kıl, hijyen vs kara kara düşünüyorum. hiç cesaretim yok. Tavşan aldık 48 saat dayanamadım. Midem kaldırmadı
Tecrübelerini paylaşmanı bekliyorum :)