Çocuklar biraz daha büyüsün bekle o zzaman canımSanırım biz koltuk almaya karar vereli 5 yıl geçti
selamlar.
nasılsınız?
kurutma makinesi banada dert oldu.
3 gündür çamaşirlar kurumuyor.
eşime dedim de bir arkadaşta çamaşirları küçülme nedeni oluyormuş.
eşimde korktu vazgeçtik.
ama bana büyük dert.
yazin dişariya kişin kurutmada kullanirim diye düşünüyorum.
Yazin doğalgaz yok ya.
gayet güzel birikim olur
ben birikime çok önem veren biriyim :)
kurutma makinesinden memnun olan varmi küçülme sorunu yaşadiniz mi
Vestel almayi düşünüyorum.
Arcelik marka aldik bu sene. Gayet memnunum, zaten bir suru programi var uygun olani secince kuculme falan pek yasanmiyor. Calisan anneler, kucuk cocugu olanlar icin cok iyi oluyor. Pazar gunu camasirlari yikayip kurutup aksam yatmadan yerine yerlestirebiliyorum.selamlar.
nasılsınız?
kurutma makinesi banada dert oldu.
3 gündür çamaşirlar kurumuyor.
eşime dedim de bir arkadaşta çamaşirları küçülme nedeni oluyormuş.
eşimde korktu vazgeçtik.
ama bana büyük dert.
yazin dişariya kişin kurutmada kullanirim diye düşünüyorum.
Yazin doğalgaz yok ya.
gayet güzel birikim olur
ben birikime çok önem veren biriyim :)
kurutma makinesinden memnun olan varmi küçülme sorunu yaşadiniz mi
Vestel almayi düşünüyorum.
Evet ya çok şükür yıllardır almadığıma pişman oldum. 1 kere termal atlet çekti onda da kocaman yazmışlar kurutma makinesine kurutmayınız diye ben görmemişim.Anka Nin aşırı memnun :)
Benim de arçelik ben sadece ekonomik olanda kullandım diğerlerini denemedim hiç.Arcelik marka aldik bu sene. Gayet memnunum, zaten bir suru programi var uygun olani secince kuculme falan pek yasanmiyor. Calisan anneler, kucuk cocugu olanlar icin cok iyi oluyor. Pazar gunu camasirlari yikayip kurutup aksam yatmadan yerine yerlestirebiliyorum.
Mia üzüldüm, ama sorunu çözmüşünüz sanırım buna sevindim.. evliliğin gelgitleri olmazsa olmaz ama insanı yoruyor maalesefSelam kızlar birkaç gündür aile ici problemlerle uğraşıyordum
Uzun zamandır göz ardı ettiğim problemlerle yüzleştim
Sonra annemle babamla paylaştım
Benim 6 yıldır anlatmaya çalıştığımı eşim başkalarından duyduğun da hak verdi sonunda değişmeye karar verdi.
Ayrılmanın eşiğinden döndük diyebilirim
Bazen su yüzüne çıkmak için batmak gerekiyormus çırpınmak bazen fayda etmiyor.
Ne oldu miacım öyle yaSelam kızlar birkaç gündür aile ici problemlerle uğraşıyordum
Benim 6 yıldır anlatmaya çalıştığımı eşim başkalarından duyduğun da hak verdi sonunda değişmeye karar verdi.
Olur bazen aile içinde böyle şeyler.. Onemli olan hatayı kabul edip, düzeltmeye çalışıyor olmak. Neyseki sizinki de böyle olmuş.Selam kızlar birkaç gündür aile ici problemlerle uğraşıyordum
Canım üzüldüm ama anlaşmaya varmanız çok iyi olmuş rqbbim bir daha yaşatmasınSagolun kızlar
Şimdilik toparlanma surecindeyiz 2 gündür daha iyiye gidiyor.
Güle güle kullan canım kaç saatte kurutuyorSelam kızlar kurutma çok iyi oldu
Kupkuru çıkarttı
Toz baya çıkıyormuş kıyafetten
Çok memnun kaldık