Güle güle kullan canım bende gördüm ama güvenemedim inşallahhhh güzel çıkar memnuniyetini bize de bildir bende bu sıralar çok istiyorumkızlar günaydın, bu robot süpürgeyi aldık, henüz gelmedi.yorumları güzeldi, fiyatı da uygun. İnşallah memnun kalırım
TeşekkürlerGüle güle kullan canım bende gördüm ama güvenemedim inşallahhhh güzel çıkar memnuniyetini bize de bildir bende bu sıralar çok istiyorum
Olsun canım heryeri temiz süpürsün yeter ne kadara aldınızTeşekkürleryazarım mutlaka. Pek özelliği yok ama her yeri süpürsün yeter bana
Eşim aldı 1300 civarıydı. Ben geçen sene Eylül ayında bu markayı telefona kaydetmiştim. O zaman eşime bahsettim tabi ilk kez duyuyor çok gereksiz gelmişti ona. İşte bu sene yine söyledim indirimde diye . Ama alacağını düşünmemiştim. Sürpriz yaptıOlsun canım heryeri temiz süpürsün yeter ne kadara aldınız
Hayırlı olsun canım güle güle kullankızlar günaydın, bu robot süpürgeyi aldık, henüz gelmedi.yorumları güzeldi, fiyatı da uygun. İnşallah memnun kalırım
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım güle güle kullan
Teşekkür ederimMikancım hayırlı olsundarısı bana alamadım hala ben
Ne güzel. Güle güle kullan. İnşallah çok memnun kalırsınız. İş yükün hafifler :)kızlar günaydın, bu robot süpürgeyi aldık, henüz gelmedi.yorumları güzeldi, fiyatı da uygun. İnşallah memnun kalırım
Teşekkür ederim, ben de öyle umuyorumNe güzel. Güle güle kullan. İnşallah çok memnun kalırsınız. İş yükün hafifler :)
Hayırlı olsun canım güle güle kullanTeşekkür ederimben de çok sevindim daha güzelleri sizlerin olsun
Ben de doğum günümde dyson bekliyordum ama sonra çocuklara yavrulu yatak ve oturma odasına koltuk takımı alalım diye karar verdik ama hiç biri olmadıTeşekkürler Anka
Yaaa Anka hepsini alırsınız inşallah en yakın zamandaBen de doğum günümde dyson bekliyordum ama sonra çocuklara yavrulu yatak ve oturma odasına koltuk takımı alalım diye karar verdik ama hiç biri olmadıAllahtan kendime bir sürü ıvır zıvır almıştım ona dua ediyorum
Sağolsun hiç birinde heves bırakmadı.Yaaa Anka hepsini alırsınız inşallah en yakın zamanda
Yaaaa niye öyle söylüyorsun belki maddiyatı toplarlamak için bekliyordur eşinSağolsun hiç birinde heves bırakmadı.
Sanırım biz koltuk almaya karar vereli 5 yıl geçtiYaaaa niye öyle söylüyorsun belki maddiyatı toplarlamak için bekliyordur eşin