Bence denenebilir,eşim de 2+1 evin küçük olacağını söylüyor ama kesinlikle yeterli bir sene deneyelim diye anlaştıkBöyle okuyunca çok çekici geldi. Hafif bir hayat. Bizde yeni bir şehre geçince acaba 1+1 mi kiralasak. En azından deneyimlemiş oluruz. Yapamazsak daha büyük bir eve geçilir
Denemedim bilmiyorum ama şuan 170 metre kare civarı bir evdeyim bu kesinlikle bana çok fazla ,bir de küçük ev deneyimlemek istiyormBende ev geniş olsun istiyorum tıkış tıkış sanki temizliği daha zor olur gibime geliyor
Tam hayalimdeki evEşya çoksa tikis tıkış
Bizim 100 metrekare
Amerikan mutfak
Az eşya
O yüzden çok ferah ve temizliği aşırı kolay
Çocuk yoksa 1+1 olur kesinlikleOkuyunca dedim, aynı benim düşüncelerim :) Yeni bir şehirde ve mümkünse küçücük bir ev, 1+1 bile olabilir. Hatta sıfır eşyalı ise sadece kıyafetlerimizi alıp gidelim.... Orda 1 yıl gözleme, çevreyi tanıma vs. sonra kafamıza yatarsa 2+1 ve yeni eşya alma gibi.... kafamda sürekli değişen düşünceler :) :)
170 büyük evet 130 filan idealDenemedim bilmiyorum ama şuan 170 metre kare civarı bir evdeyim bu kesinlikle bana çok fazla ,bir de küçük ev deneyimlemek istiyorm
Evin çok büyükmüş canım hangi şehirdesin? Ben aynı şehirdeyiz sanıyordumDenemedim bilmiyorum ama şuan 170 metre kare civarı bir evdeyim bu kesinlikle bana çok fazla ,bir de küçük ev deneyimlemek istiyorm
Evin çok büyükmüş canım hangi şehirdesin? Ben aynı şehirdeyiz sanıyordum
Konyaya gelsene bizim sitede 2+1 evler kullanışlı. Arka binadan tutarsınız ben çocuklarla sana gelirim aradaSen hangi şehirdesn canım daha önce konuşmadık sanki bunu marastayim ben son senemiz burdaönümüzdeki sene için yer arıyoruz
Konyayi çok seviyorum ya ,Konyalı arkadaşlarimi da hep çok sevmişimdir ama biraz maviyi görelim diyoruz gitmişkenKonyaya gelsene bizim sitede 2+1 evler kullanışlı. Arka binadan tutarsınız ben çocuklarla sana gelirim arada
Konyalı değilim yalnız yanlış olmasınKonyayi çok seviyorum ya ,Konyalı arkadaşlarimi da hep çok sevmişimdir ama biraz maviyi görelim diyoruz gitmişken
Yoksa çocuklarla seni görmek için bile gelinir
Konyalı değilim yalnız yanlış olmasın
Evet ya sahil kasabası benim de hayaliminşallah görüşmek nasip olur bakalım
hayırlısı olsun canım hakkınızdaİnşallah yaa,ama kasaba olmasn kasaba hayali emeklilikteşimdi çocuk için imkanları iyi bir yere geçelim diyoruZ
İstanbul’dayım ben. Burda 170 m2 ev çok uzak bir ihtimal çünkü. Ondan dedim aynı şehirdeyiz sanıyordum diye.Sen hangi şehirdesn canım daha önce konuşmadık sanki bunu marastayim ben son senemiz burdaönümüzdeki sene için yer arıyoruz
İstanbul'da da uzun yıllar kaldım canım belki herhangi bir konuda geçmiştr,ama şuan orda değilim ,ordaki evimiz de buradan daha büyüktü ama çok eskiydi ve kirası çok yüksekti.Gerci bı kaç ev değiştik ama hiç küçük evde kalmadım şimdiye kadar.İstanbul’dayım ben. Burda 170 m2 ev çok uzak bir ihtimal çünkü. Ondan dedim aynı şehirdeyiz sanıyordum diye.
İzmir miydi? Çok güzel şehir ama yaAmin canım inşallah hangi şehre geçeceğiz suan net değil ama aklimizdaki yeri son depremden dolayı eledik,sizin ev için son durum nedir,hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz