Popüler Konu Minimal Yaşam

Böyle okuyunca çok çekici geldi. Hafif bir hayat. Bizde yeni bir şehre geçince acaba 1+1 mi kiralasak. En azından deneyimlemiş oluruz. Yapamazsak daha büyük bir eve geçilir
Bence denenebilir,eşim de 2+1 evin küçük olacağını söylüyor ama kesinlikle yeterli bir sene deneyelim diye anlaştık bence iş yükümuzu azaltmış oluruz ve daha sıcak bir ortam olur

Çocuk yoksa 1+1 olur kesinlikle

Sen hangi şehirdesn canım daha önce konuşmadık sanki bunu marastayim ben son senemiz burda önümüzdeki sene için yer arıyoruz
Evin çok büyükmüş canım hangi şehirdesin? Ben aynı şehirdeyiz sanıyordum

Konyaya gelsene bizim sitede 2+1 evler kullanışlı. Arka binadan tutarsınız ben çocuklarla sana gelirim arada
Konyayi çok seviyorum ya ,Konyalı arkadaşlarimi da hep çok sevmişimdir ama biraz maviyi görelim diyoruz gitmişken
Yoksa çocuklarla seni görmek için bile gelinir

İnşallah yaa,ama kasaba olmasn kasaba hayali emeklilikte şimdi çocuk için imkanları iyi bir yere geçelim diyoruZ
Konyalı değilim yalnız yanlış olmasın
Evet ya sahil kasabası benim de hayalim inşallah görüşmek nasip olur bakalım

İstanbul’dayım ben. Burda 170 m2 ev çok uzak bir ihtimal çünkü. Ondan dedim aynı şehirdeyiz sanıyordum diye.
İstanbul'da da uzun yıllar kaldım canım belki herhangi bir konuda geçmiştr,ama şuan orda değilim ,ordaki evimiz de buradan daha büyüktü ama çok eskiydi ve kirası çok yüksekti.Gerci bı kaç ev değiştik ama hiç küçük evde kalmadım şimdiye kadar.

Amin canım inşallah hangi şehre geçeceğiz suan net değil ama aklimizdaki yeri son depremden dolayı eledik,sizin ev için son durum nedir,hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
İzmir miydi? Çok güzel şehir ama ya deprem ülkemizin gerçeği maalesef inşallah gönlünüze göre bir yere yerleşirsiniz

Merhabalar
Kişisel blendar kullananlarınız var mı
Bu ikisinde kararsız kaldım .
Sizce hangisi ? Ve niçin ?
Ya da bu fiyatlarda başka marka da olur daha iyiyse ..
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Eklentiler

• FA340FEA-8F75-4784-9DCD-DF9624E300FB.jpeg
    230,3 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…