Popüler Konu Minimal Yaşam

Selam kızlar
Eylülün oyuncak dolabını düzenledim
Benzer oyuncakları eledim
Artık oynamadığı oyuncaklari da çıkarttım
1 orta çöp poşeti 3 büyük parca oyuncak gitti
Dolapta baya ferahladı

Ben zaten 38 yaşındayım. 2. çocuğu yapsak bile maddi ve manevi yönden yetemeyiz. Maddi açıdan büyük problemler ile uğraşıyoruz. Şimdi kendime bir sınır belirledim. 40 yaşına kadar bekleyeceğim. Sonrasında onlar da benden ümidi keseceklerdir. :)
Mama sandalyesi, beşik, bebek arabası gibi büyük parçalar var. Onlar asıl problem. Onları nasıl sakladın?

Slmlar, bugün küçük oğlumu doktora götürdük. Döküntüler vardı alerjisi var. İlaç verdi 20 gün sonra şehir merkezindeki hastanelerden birine sevk edelim dedi alerji testi için. Biz ilçedeyiz. Bilmediğim kalabalık bir hastaneye götürmek istemiyorum bu süreçte. Kanda bakılacakmış. Hangi besine alerjisi olduğu çıkıyor mu öyle. Birden çok şeye alerjisi var onu biliyorum. Mısır, kakao, sarımsak, çilek, vs. Onu biliyorum. Var mı yaptıran? Biri beni bilgilendirsin?

Canım genelde çıkıyor süt yumurta Çimen kedi köpek vs bir çok şeye bakıyolar, onun çocuklar için olan en çok alerji çıkan rutin bi kitler var onunla yapıyorlar.

ben şehir hastanesine gidiyorum genelde bomboş oluyor, çünkü Pandemi bölümü dışında randevusuz hasta almıyorlar haliyle de kimsecikler olmuyor. Maskenizi takıp gidin sizde korkma.

Teşekkürler bilgiler için wendy. Gidicez mecbur, muhtemelen sömestira erteleriz ama bakalım. Ceviz fıstık yiyordu yedirmeyin dedi doktor. Paketli ürün kesinlikle vermeyin dedi zaten. Büyük yerken istiyor zor oluyor böyle

Geçmiş olsun mikan

geçmiş olsun canım

Ah kuzum, bu ara ortalıkta hiç olmasın o zaman paketli ürünler vs. Abi de idare etsin. Çok çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey çıkmasın.

Ah kuzum, bu ara ortalıkta hiç olmasın o zaman paketli ürünler vs. Abi de idare etsin. Çok çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey çıkmasın.
Teşekkürler Abisiyle anlaştık eve artık paketli ürün girmicek, dedesigilde yiyecek sadece. Zaten çok almıyorduk şimdi sıfırladık. O da yemese daha iyi. Bakalım nasıl olcak.. bi de kortizonlu ilaç yazmış doktor, günde 2 kez sürülecekmiş. 16 aylık wendy günde 2 kez sürülmesi çok gelmez dimi sen bilirsin bi aydınlatsan beni

Gecmis olsun cok. Kandan bakıyorlar. Bir de benim bebeğimde 8 aylıkken yuzunde kırmızılıklar olmustu, sırtından da alerji testi yapmışlardı. Şüphelendiğiniz şeyleri seçip, sırtına isaret koyup damlatiyorlar o sekilde bakiyorlar, basit bir islem aslında tabi stres olunuyor gene de

Bebek arabası mama sandalyesi ihtiyacı olana verdim canım yatağı park yataktı zaten katladık kaldırdık kendi kızım hariç benim yiğenim ve eşimin yiğeni de büyüdü maşallah şimdi küçük kızım büyüyor

Kıyafetlerde hurçtaydı

Çok teşekkürler, bizimde ilk aylar yüzünde olmuştu. Bahsettiğiniz deri testi galiba. Onun için daha küçük yapılmaz dedi ama bakalım

Selam kızlar
Bugün geç uyandım yine
Çay demlene kadar çoğu işimi yaptım

Yemek ve dolap ici kontrolüm var
Çamaşır katlama yapacağım
Markete gideceğim kek börek salata yaparim Yarın annemler ve kızım gelecek

Yok canım çok gelmez, sürdükçe rahatlatacaktır onu zaten. Bu tarz döküntü kaşıntıları kortizondan başkası söndürmüyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…