Popüler Konu Minimal Yaşam

Selam kızlar kurutma çok iyi oldu
Kupkuru çıkarttı
Toz baya çıkıyormuş kıyafetten
Çok memnun kaldık
Güle güle kullan mia benim de robot süpürgem geldi o evi süpürürken kahvaltı keyfi yapmak müthiş bir şey.
İmkanı olan daha iyisini alsın tabi. Bazen müdahale etmem gerekiyor çünkü ama biz çok sevdik 2 oğlumuz bir kızımız var artık evde diyoruz, hamarat kızım

Sade yaşam kısıtlayıcı değildir
Kendine özel bardakların cerezliklerin olabilir
Sevdigin ürünlerden kendine özel bir takım yapabilirsin
Az misafir gelince serviste kullanıyorum
Kalabalıkta zaten yoğun geçiyor servis
Ihtiyacin kadar olsa yetiyor çok detaya girince sürekli mutfakta geçiyor zaman ve hiç birşey anlayamıyorsun muhabbet az katılıyorsun

Sagol canim baya sevdim ortada çamaşır kurutma derdi kalmadı
Inş robotta ileride nasip olur

Güle güle kullan robotunu büyük kolaylık gerçekten böyle eşyalar

Mia- maalesef aile içinde bazen çıkmazlara gidiyoruz ama zamanla,emekle,çabayla ,duayla çözüyoruz iki tarafta buna meyilli ise
Sıkıntı yaşamanıza üzüldüm ama zaman zaman hepimiz bu durumları yaşıyorz ,şükür netice güzel olmuş , inşallah sizin icin yeni bir başlangıç olmuştur.
Kurutma makinen hayırlı olsun

Mikan süpürgen hayırlı olsn güle güle kullan ,büyük rahatlıktr diye düşünüyorum

Yani banabu sene burda son senemiz kafamda çok başka planlar var bakalım,çok pratik bı hayata geçiş yapmak istiyorum küçük bı ev Amerikan mutfak çok az eşya
Sonra kurutma ve robot süpürge de sırada ama bakalım
Bugün 3 parça ürün sattım
Ve derin depolamaya koyduğum herşeyi satışa koydum ,uuzn zamandır kullanmıyorum artık gözden çıkardım
Teşekkürler benim gibi ev işi fobisi olanlar için birebir

Harikasın inşallah hayallerine kavuşursun bizim de ev mevzusu gündemde bakalım haber bekliyoruz birinden. Olursa bu süreçte müthiş olacak ama hayırlısı tabi. Hangi şehre geçeceksiniz?

Böyle okuyunca çok çekici geldi. Hafif bir hayat. Bizde yeni bir şehre geçince acaba 1+1 mi kiralasak. En azından deneyimlemiş oluruz. Yapamazsak daha büyük bir eve geçilir

Aynen hakkımızda hayırlısı olsun

Teşekkürler

Küçük ev çok kolaylık gerçekten
Inşallah istediğin evi bulursun

Bende ev geniş olsun istiyorum tıkış tıkış sanki temizliği daha zor olur gibime geliyor

Su ara acil isler dışında detaylı temizlik yapmıyorum
Önümüzdeki hafta başlarım rutinlere
Bugün sebze ve kasap işleri var

Okuyunca dedim, aynı benim düşüncelerim :) Yeni bir şehirde ve mümkünse küçücük bir ev, 1+1 bile olabilir. Hatta sıfır eşyalı ise sadece kıyafetlerimizi alıp gidelim.... Orda 1 yıl gözleme, çevreyi tanıma vs. sonra kafamıza yatarsa 2+1 ve yeni eşya alma gibi.... kafamda sürekli değişen düşünceler :) :)

Eşya çoksa tikis tıkış

Bizim 100 metrekare
Amerikan mutfak
Az eşya

O yüzden çok ferah ve temizliği aşırı kolay
Aslında çok eşyam yok ama mekan ferah olsun daha rahat oluyor diyorum

ama illa ki gözüme bir şey batıyor

Benim 1 odam fazla mesela
Ileride işlevsel 2+1 ev yaptırmayı düşünüyorum
Açık mutfak çok iyi oluyor
Işte evde süpürge ve vileda tarzı eşyalara yer bulunca ev daha ferah duruyor

Harikasın inşallah hayallerine kavuşursun bizim de ev mevzusu gündemde bakalım haber bekliyoruz birinden. Olursa bu süreçte müthiş olacak ama hayırlısı tabi. Hangi şehre geçeceksiniz?
Amin canım inşallah hangi şehre geçeceğiz suan net değil ama aklimizdaki yeri son depremden dolayı eledik,sizin ev için son durum nedir,hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…