Benim de bir koca hurç dolusu kızımın küçülen kıyafetleri var. 2. çocuk istemiyoruz. Fakat bunu eşimin ailesine açıklamak zor. Onlar hala benim 2. çocuğu yapacağım görüşündeler. Bu nedenle kızımın eşyalarını atamıyorum. Şimdilik bütün eşyalar depolanmış şekilde duruyor. Bakalım ne zaman benden ümidi kesecekler :)
Bende ilk kızımda düşünmüyordum ama yine de saklıyordum 11.5 yaş var aralarında inanır mısın tertemiz kaldılar yıkayıp ütğleyip hurçlara kaldırdım tam 4 hurç vardı bir çoğunu da dağıttımBenim de bir koca hurç dolusu kızımın küçülen kıyafetleri var. 2. çocuk istemiyoruz. Fakat bunu eşimin ailesine açıklamak zor. Onlar hala benim 2. çocuğu yapacağım görüşündeler. Bu nedenle kızımın eşyalarını atamıyorum. Şimdilik bütün eşyalar depolanmış şekilde duruyor. Bakalım ne zaman benden ümidi kesecekler :)
Ben hepsinde de küçüleni direk verdim hepsinde sıfırdan aldımBende ilk kızımda düşünmüyordum ama yine de saklıyordum 11.5 yaş var aralarında inanır mısın tertemiz kaldılar yıkayıp ütğleyip hurçlara kaldırdım tam 4 hurç vardı bir çoğunu da dağıttım
2. Kızımda bir hastane çıkışı aldım geri kalan hepsi büyük kızımdan dı çok çok işime yaradı
Şimdi ise 3. Yü düşünmediğimden herşeyi veriyorum
Yaaa o zman çok masraf olmuştur canım şimdilerde de mesela ben büyük kızımın küçülenkerini ablama veriyorum ondaki küçülenleri alıyorum böyle böyle idare ediyoruzBen hepsinde de küçüleni direk verdim hepsinde sıfırdan aldımŞimdi saklıyacaktım ama 4. 3. Ye yetişti nerdeyse aynı giyerler bundan sonra hatta ilerleyen yıllarda 4 ten küçüleni 3 giyer gibi hissediyorum
Aynen eskimiyor. Ama biz çok da almıyoruz zaten. Mutfaktaki malum saklama kapları dışında her alanda gerçekten minimalistim çok şükürYaaa o zman çok masraf olmuştur canım şimdilerde de mesela ben büyük kızımın küçülenkerini ablama veriyorum ondaki küçülenleri alıyorum böyle böyle idare ediyoruz
Tabki yeni mutlaka alınıyor
Bir de çocuk kıyafeti eskimiyor ki hala büyük kızımdan kalanları giydirdiğimde yeni mi aldın diyorlar
Küçükler her zaman büyükleri geçiyorlar zaten
Kız çok mu saklama kabın hele bir foto at bakemmmAynen eskimiyor. Ama biz çok da almıyoruz zaten. Mutfaktaki malum saklama kapları dışında her alanda gerçekten minimalistim çok şüküronları da baya baya azalttım
Üzerinde tupperware yazıp da ben de olmayan yoktuKız çok mu saklama kabın hele bir foto at bakemmm
Benim hiç düzgün saklama kabım yok bikaç tane
Benim hiç onlardan yok biliyor musunÜzerinde tupperware yazıp da ben de olmayan yoktuama baya sattım ikinci el çok şükür hala var biraz ama lazım oluyor onlar da kullanıyorum
Eline sağlıkSelamlarrr
Ortalık toplandı, mutfak toplandı, bulaşıklar makineye dizildi. Lavabo wc temizlendi, 1 mak çamaşır yıkandı. Kahve molası️
Akşama yemek var.
Yıkanan çamaşırlar yerleşecek, 3 parça ütü yapılacak. Kitap okunacak.
İşte herkesin ilgi alanı farklı ben de çoğu eşyanın eksikliğini hissetmiyorum ama onlar olmazsa olmaz benim için.Benim hiç onlardan yok biliyor musun
Hiç eksikliğini hissetmedim
SüperSelam kızlar Bugün geç uyandım yine
1 mak çamaşır yıkanıyor
2 çekmece düzenledim
Bulaşık mak bosalttim
Süpürdüm topladım
Kuş kafesini de temizledim
Çayımı aldim mis
Çekmecelerden atılacaklar çıktı onları attım
Akşam yemeğini yapınca ocak sileceğim sadece
Evet canım çok doğru güle güle kullanİşte herkesin ilgi alanı farklı ben de çoğu eşyanın eksikliğini hissetmiyorum ama onlar olmazsa olmaz benim için.
Ooo maşallah eline sağlıkSlm kızlar bugün benim ev işi günü oldu.
Salon hariç tüm odalar süpürüldü, silindi. Toz alındı. Aynalar silindi.
Klozet lavabo yıkandı, banyo silindi.
2 mak çamaşır katlanıp yerleştirildi.
1 makine yıkanıyor asılacak( su kesildi yıkanırken yarım kalmıştı)
Odalar toparlandı.
Mutfak dolapları dıştan silindi.
Yemek yapıldı. Yeşi fasülye/makarna
Küçük oğlumu yıkadım.
Büyüğü yıkayıp yemek sonrası mutfağı toparlayıp çamaşırları da serersem tamamdır
hasta mısın yoksaEn çok ona ihtiyacım var zaten