Popüler Konu Minimal Yaşam

Slm herkese ben hala detaylara giremedim anca günlük işleri yap yemek çamaşır oyuncak topla.bu gidişle hiç yapamayacağım sanırım🙈

Selam kızlar bu sabah uzunca dinlendim
Çiçekleri suladım bazı ciceklerin saksıları değişecek bugün yaparim
Market çarşı işim var
Bakım yaparim
Yemek köfte yapacağım ızgara tarzı birşeyler

Slm kızlar oğlumun küçülen yazlıkları 2. El uygulamada satıldı. Bir poşet böyle elendi. 1 poşet küçülen kuşluklarını da verecek bir arkadaş buldum. Bugün verdim. Ferahladı biraz dolap.

Slm kızlar oğlumun küçülen yazlıkları 2. El uygulamada satıldı. Bir poşet böyle elendi. 1 poşet küçülen kuşluklarını da verecek bir arkadaş buldum. Bugün verdim. Ferahladı biraz dolap.
Ayy ne güzel yapmışsın, ben bi gıcık oldum o 2. El uygulamalara, millet satan kişiden ucuza alıp daha pahalıya yeniden satıyomuş şok oldum. Öyle yapacağıma veririm daha iyi dedim.

Selam bende temizlik yaptım biraz
1 poşet daha kıyafet eledim🤪🤪🤪

Çok iyi okudukça ferahladım 😍
Elinize sağlık 😊

Selamlar
Bugün toz alındı, yerler süpürüldü silindi, banyo silindi, balkon silindi, camların mermerleri silindi, wc, lavabo temizlendi, 2 mak çamaşır yıkandı, duş alındı, yemek yapıldı (nohut-pilav-salata)

Geçen hafta hep yağmurluydu hava, 3 gündür güneşli insanın ruh halini direkt etkiliyor. Siz neler yapıyorsunuz? Motive olalım💪

Benim de bir koca hurç dolusu kızımın küçülen kıyafetleri var. 2. çocuk istemiyoruz. Fakat bunu eşimin ailesine açıklamak zor. Onlar hala benim 2. çocuğu yapacağım görüşündeler. Bu nedenle kızımın eşyalarını atamıyorum. Şimdilik bütün eşyalar depolanmış şekilde duruyor. Bakalım ne zaman benden ümidi kesecekler :)

X