Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baştaki çiçeklinin teki bendeGünaydınnn, bugün çorap ayıklamaca oynadım tespit ettiğim kullanılmayan çift sayısı ektedir, bir çantayı da boşaltmış oldum böylece, onun içine de başka gereksizleri koyacağım...
Ooo eline sağlıkGünaydınnn, bugün çorap ayıklamaca oynadım tespit ettiğim kullanılmayan çift sayısı ektedir, bir çantayı da boşaltmış oldum böylece, onun içine de başka gereksizleri koyacağım...
Eline sağlıkMerhabalar
Bugün kızımın çamaşırlarından 6 parça daha eledim.
Ooo missSlm kızlar, sabah dersim vardı. Dersten önce sadece kahvaltı yapabildik. 11 de ders bitince
Mutfak toplandı.
WC lavabo yıkandı.
1 mak. Çamaşır asıldı.
Bitkiler sulandı.
Yataklar düzeltildi.
Kalan tüm yazlıklar tamamen kaldırıldı.
Kuruyan çamaşırlar katlanıp yerleştirilecek.
Yemek yapılacak- nohut-pilav
Hiç almadan olmuyor... Alırken gerçekten ihtiyaç duyulan alınıyorsa sıkıntı yok.Bugün kargom geldi eşofman almıştım 185 tl
Kızıma da mont aldık netten 342 tl
Bişeyler almayacağım diyorum ama eksikler bitmiyor
Canım aslında büyük parçaların normal ama kaç oda bebeğin olursa diye bir odanı ona boş bırakmalısınMerhaba ben buraya ara sıra yazıyorum yaklaşık 5 yıldır minimal yaşamaya çalışıyorum. annemin evindeyken sadece kendi od ve eşyalarında uyguluyordum. 4 ay önce evlendim ve eşyalarım bana çok gelmeye başladı sizce. Öyle mi yoksa boyutları büyük olduğu için mi ? Henüz yeni evlenmeme rağmen eşyalar bana batıyor.
3lu iki koltuk
bir berjer tw sehpası 6 kişilik masa sandalye + yatak odası takımı. Takımın ikicinde iki komodin sifonyer ve gardolap var.
Mutfağı hiç söylemek istemiyorum ann ve kv doldurdu ne varsa atamiyorumda eşim kızıyor. Ve eşim ayrıca oturma odası yapmakta istiyor yine koltuk alalım diyor.. her eşya aldığımızda üzerime yük oluyor sanki elimi kolumu bağlıyor neden böyle hissediyorum..
Yaaaaaa gerçekten miiiişşSelam kızlar size ankanin evinden sesleniyorum
Kavuştuk sonunda
Yaaaaaa çok selamlar sevgiler ikinize deSelam kızlar size ankanin evinden sesleniyorum
Kavuştuk sonunda
Bir oda boş evetCanım aslında büyük parçaların normal ama kaç oda bebeğin olursa diye bir odanı ona boş bırakmalısın
Yaaaaaa gerçekten miiiişş
Biraz abartmamis misiniz. Koltukları gardolabi atamazsınız. Normal olması gerekir bunların zaten.Merhaba ben buraya ara sıra yazıyorum yaklaşık 5 yıldır minimal yaşamaya çalışıyorum. annemin evindeyken sadece kendi od ve eşyalarında uyguluyordum. 4 ay önce evlendim ve eşyalarım bana çok gelmeye başladı sizce. Öyle mi yoksa boyutları büyük olduğu için mi ? Henüz yeni evlenmeme rağmen eşyalar bana batıyor.
3lu iki koltuk
bir berjer tw sehpası 6 kişilik masa sandalye + yatak odası takımı. Takımın ikicinde iki komodin sifonyer ve gardolap var.
Mutfağı hiç söylemek istemiyorum ann ve kv doldurdu ne varsa atamiyorumda eşim kızıyor. Ve eşim ayrıca oturma odası yapmakta istiyor yine koltuk alalım diyor.. her eşya aldığımızda üzerime yük oluyor sanki elimi kolumu bağlıyor neden böyle hissediyorum..
Ayyy olsun canım ne güzel sohbet etmişsinizdirMia geldi sağolsun ama çabuk gitti
Etmeye çalıştık benim çocuklardan çok beceremedik amaAyyy olsun canım ne güzel sohbet etmişsinizdir
Yok koltuklari değil mutfaktaki ıvır zivirlariBiraz abartmamis misiniz. Koltukları gardolabi atamazsınız. Normal olması gerekir bunların zaten.