- 23 Ekim 2018
- 15.089
- 34.316
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy canım rabbim analı babalı büyütsünSelam kızlar, şükür ikimizde iyiyiz, hepinize sevgiler
Ben hala temizliğe girişmedim günlük rutin işleri yapıyorumDüzenli ve planlı 1 aya geçtik
Amacımız 2 ay boyunca zamanımızı yönetmek ve yeni yıla daha planlı başlamak
Planınızı yaptınız mı
Ben de taşınmak istiyom 4 veya üstü +1 ev istiyom çok aminBen hala temizliğe girişmedim günlük rutin işleri yapıyorum
Hayırlısıyla taşınmak istiyorum
Ahahaha inanki kendimi o kadar çok hazırlamışım ki aldığımız şampuanları filan açmak istemiyorum idareli kullanın diyorumBen de taşınmak istiyom 4 veya üstü +1 ev istiyom çok amin
Sığamadım koca eve
Senin var yine ufukta hayırlısıyla taşınırsın inşallah bizde öyle bişey yokAhahaha inanki kendimi o kadar çok hazırlamışım ki aldığımız şampuanları filan açmak istemiyorum idareli kullanın diyorum
Geçen gün diş fırçası aldık büyük kızım istiyor anne ver de diğerini atayım diye
Kızım idare et yeni evde kullanırsın diyorum
Rabbim ol dedikten sonra olur bir bakmışsın gönlüne göre bir evdesinSenin var yine ufukta hayırlısıyla taşınırsın inşallah bizde öyle bişey yok
Çok güzel, hayırlı olsun. Güle güle kullanın.Eki Görüntüle 2711550
Sızı daha fazla bekletmeyeyim dedim
Mağazada fazla renk seçeneği yoktu antrasit seçtim açık gri vardı ama çok zor açık renk kumaş
Daha koyularda tozlu gibi herşeyi belli ediyor
Suan için çok memnunuz
Gözünüz aydın. Allah sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin.Selam kızlar, şükür ikimizde iyiyiz, hepinize sevgiler
Teşekkür ederimGözünüz aydın. Allah sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin.
Allah gönlüne göre , hayalindeki evi nasip etsin inşallah. Ufukta görünmese de bazen öyle bir şey oluyor ki, bir bakmışsın pat diye hayalinin içine düşmüşsün :)Ben de taşınmak istiyom 4 veya üstü +1 ev istiyom çok amin
Sığamadım koca eve
Hiç sıkma canını, kısa zamanda alışacaktır. Ne güzel kardeş vermişsin çocuklarına. İlerde bugünkü sıkıntılarını hatırlamayacaklar bile, ama hiç yalnız hissetmeyecekler kendilerini. Daraldıklarında arayabilecekleri bir kardeşleri olacak. Benim cocugum gibi bir başına olmayacaklar. Bunları düşünüp rahatla. Dar günün ömrü az olur :)O kadar yerleşim bebiş gelince iptal oldu, kaç güne eski halimize döneriz acaba küçük kızım pek paylaşamıyor beni gece bebiş ağladıkça o da kalktı ağladı kucağıma gelmeye çalıştı
Aminn. Aynen rabbim neler neler gösterir nasip eder bakalım. Sağlık olsun ilk.Allah gönlüne göre , hayalindeki evi nasip etsin inşallah. Ufukta görünmese de bazen öyle bir şey oluyor ki, bir bakmışsın pat diye hayalinin içine düşmüşsün :)
Şimdi İstanbul dan gitmeleri hayal ediyorum. Konya yı araştırıyoruz. Acaba oralarda yapabilir miyiz diye? En kötüsü ne olabilir. Isınamaz, sevemezsek..... Yaklaşık 5 yıl katlanmak gerekecek... Bir hafta sonu gidip gezip görmek lazım...
Yani umut ve hayaller olmalı, birgün muhakkak içine düşersin :)
Yaaa kuzum kuma geldi tabi kolay değil ama alışacak o da. Düzen müzen kalmıyor ilk aylar boşver. Sağlık olsun da, kolaylıklar diliyorum sanaO kadar yerleşim bebiş gelince iptal oldu, kaç güne eski halimize döneriz acaba küçük kızım pek paylaşamıyor beni gece bebiş ağladıkça o da kalktı ağladı kucağıma gelmeye çalıştı
İnşallah mikancım, hepimiz alışacağız yeni düzenimize..Yaaa kuzum kuma geldi tabi kolay değil ama alışacak o da. Düzen müzen kalmıyor ilk aylar boşver. Sağlık olsun da, kolaylıklar diliyorum sana
istanbuldan kaçanların çoğunlukla BilecikteAllah gönlüne göre , hayalindeki evi nasip etsin inşallah. Ufukta görünmese de bazen öyle bir şey oluyor ki, bir bakmışsın pat diye hayalinin içine düşmüşsün :)
Şimdi İstanbul dan gitmeleri hayal ediyorum. Konya yı araştırıyoruz. Acaba oralarda yapabilir miyiz diye? En kötüsü ne olabilir. Isınamaz, sevemezsek..... Yaklaşık 5 yıl katlanmak gerekecek... Bir hafta sonu gidip gezip görmek lazım...
Yani umut ve hayaller olmalı, birgün muhakkak içine düşersin :)
Herşeyin başı sağlık olsun...Aminn. Aynen rabbim neler neler gösterir nasip eder bakalım. Sağlık olsun ilk.
Şehirden beklentine bağlı canım. Benim için komşularım arkadaşlarım önemli. Kafama göre birini bulduktan sonra her yerde yaşarım ben. Çok gezmeyi seven biri değilim açıkcası. Oturup kahve sohbet daha iyi gelir bana.
Ben seviyorum Konyayı. Tercihim küçük bir sahil kasabası olurdu tabii eşim buralı olunca burda kaldık.
Bilecik güzeldir ama küçük şehir. Birde biraz daha ortalarda ve deprem konusunda daha az riskli bir yer olsun diyoruz.istanbuldan kaçanların çoğunlukla Bilecikte