Popüler Konu Minimal Yaşam

Evi süpürdüm.
WCleri lavaboları ve banyoyu yıkadım.
1 mak. Çamaşır katladım yerleştirdim.
1 mak yıkanıp asıldı.

Mia mutfağa el atamadım ama oturma odasının camını kapısını koltuklarını sildim. Mutfak haftaya kalsın 🤦🏻‍♀🙈

Yemek yapmaya geçiyorum şimdi 🙋🏻‍♀️

Ben de taşınmak istiyom 4 veya üstü +1 ev istiyom çok amin 😅😅
Sığamadım koca eve 😅😅
Ahahaha inanki kendimi o kadar çok hazırlamışım ki aldığımız şampuanları filan açmak istemiyorum idareli kullanın diyorum

Geçen gün diş fırçası aldık büyük kızım istiyor anne ver de diğerini atayım diye
Kızım idare et yeni evde kullanırsın diyorum🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ahahaha inanki kendimi o kadar çok hazırlamışım ki aldığımız şampuanları filan açmak istemiyorum idareli kullanın diyorum

Geçen gün diş fırçası aldık büyük kızım istiyor anne ver de diğerini atayım diye
Kızım idare et yeni evde kullanırsın diyorum🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Senin var yine ufukta hayırlısıyla taşınırsın inşallah bizde öyle bişey yok😂😂

Günaydın kızlar bugün küçük kızımın küçülen kıyafetlerini ayırqcam ev sahibimin torunu hamile kız bebeği olacak durumu iyi değil eşinden ayrıldı ona vericem hepsini bakalım ne kadar çıkacak

O kadar yerleşim bebiş gelince iptal oldu, kaç güne eski halimize döneriz acaba 🙈🙈 küçük kızım pek paylaşamıyor beni gece bebiş ağladıkça o da kalktı ağladı kucağıma gelmeye çalıştı 😔

Ben de taşınmak istiyom 4 veya üstü +1 ev istiyom çok amin 😅😅
Sığamadım koca eve 😅😅
Allah gönlüne göre , hayalindeki evi nasip etsin inşallah. Ufukta görünmese de bazen öyle bir şey oluyor ki, bir bakmışsın pat diye hayalinin içine düşmüşsün :)

Şimdi İstanbul dan gitmeleri hayal ediyorum. Konya yı araştırıyoruz. Acaba oralarda yapabilir miyiz diye? En kötüsü ne olabilir. Isınamaz, sevemezsek..... Yaklaşık 5 yıl katlanmak gerekecek... Bir hafta sonu gidip gezip görmek lazım...

Yani umut ve hayaller olmalı, birgün muhakkak içine düşersin :)

O kadar yerleşim bebiş gelince iptal oldu, kaç güne eski halimize döneriz acaba 🙈🙈 küçük kızım pek paylaşamıyor beni gece bebiş ağladıkça o da kalktı ağladı kucağıma gelmeye çalıştı 😔
Hiç sıkma canını, kısa zamanda alışacaktır. Ne güzel kardeş vermişsin çocuklarına. İlerde bugünkü sıkıntılarını hatırlamayacaklar bile, ama hiç yalnız hissetmeyecekler kendilerini. Daraldıklarında arayabilecekleri bir kardeşleri olacak. Benim cocugum gibi bir başına olmayacaklar. Bunları düşünüp rahatla. Dar günün ömrü az olur :)

Allah gönlüne göre , hayalindeki evi nasip etsin inşallah. Ufukta görünmese de bazen öyle bir şey oluyor ki, bir bakmışsın pat diye hayalinin içine düşmüşsün :)

Şimdi İstanbul dan gitmeleri hayal ediyorum. Konya yı araştırıyoruz. Acaba oralarda yapabilir miyiz diye? En kötüsü ne olabilir. Isınamaz, sevemezsek..... Yaklaşık 5 yıl katlanmak gerekecek... Bir hafta sonu gidip gezip görmek lazım...

Aminn. Aynen rabbim neler neler gösterir nasip eder bakalım. Sağlık olsun ilk.
Şehirden beklentine bağlı canım. Benim için komşularım arkadaşlarım önemli. Kafama göre birini bulduktan sonra her yerde yaşarım ben. Çok gezmeyi seven biri değilim açıkcası. Oturup kahve sohbet daha iyi gelir bana.
Ben seviyorum Konyayı. Tercihim küçük bir sahil kasabası olurdu tabii eşim buralı olunca burda kaldık.

Yaaa kuzum kuma geldi tabi kolay değil ama alışacak o da. Düzen müzen kalmıyor ilk aylar boşver. Sağlık olsun da, kolaylıklar diliyorum sana 💗

istanbuldan kaçanların çoğunlukla Bilecikte

Aminn. Aynen rabbim neler neler gösterir nasip eder bakalım. Sağlık olsun ilk.
Şehirden beklentine bağlı canım. Benim için komşularım arkadaşlarım önemli. Kafama göre birini bulduktan sonra her yerde yaşarım ben. Çok gezmeyi seven biri değilim açıkcası. Oturup kahve sohbet daha iyi gelir bana.
Ben seviyorum Konyayı. Tercihim küçük bir sahil kasabası olurdu tabii eşim buralı olunca burda kaldık.
Herşeyin başı sağlık olsun...
Biz daha çok ailecek doğada olmayı seviyoruz. Göller, parklar, ormanlar vs. Konya da 27 yıl kadar önce aladdin tepesi mi neydi oraya çay içmeye çıktık. Mevlana'ya girdik. Yanında cami yeni yapılıyordu sanırım. Ereğli deki ifriz di galiba oraya gittik.. O kadar zaman geçtiki hatırlayamıyorum :) Olurda oraya taşınacak olursak senden semt bilgilerini alırız :)

X