Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahvaltı yapıldıBüyük odanın koltuklarinin minder kılıflarını geçirdim
Koltukları silmem gerek
Kahvaltı Çay molası verdik kızımla
Eline sağlıkKahvaltı yapıldı
Ortalık toplandı
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Çay keyfi yapıyorum
Bugün mutfak dolaplarını temizleyeceğim.
:
-2 kitap bitir- 1 adet bitti
-spora başla———
-evle ilgili eksik işleri tamamla———
-halıları yıkamaya gönder ve ser-gönderdim henüz gelmedi, 2 oda Hariç serdim
-evden 20 parça ayır+++
Herşey yoluna girecek canımBenim de bugün bi ağlayasım var bi üzgünüm sebepsiz yere dicem ama yalnız kalmış hissediyorum kendimi ondan mı hormonlardan mı bilmiyorum. Kimsem yok sanki.
Son gebelik diye hamile çekimine niyetlendim, aman ne stres yaptı o da yaa, yarın çekim, onun kaygısındayım şimdi de, kargolar gecikti eşimi avmye gönderdim İnşallah altından kalkabiliriz güzel bi çekim olur.
bi taraftan çekim kıyafetleri ayakkabısı çorabı tacı, bi taraftan doğum çantası bebek çantası, bi taraftan annemsiz doğum stresi, dün büyük kızım ağladı biraz onun üzüntüsü ayy içinizi şişirdim sizinde
neyse ki ev düzenli, eskiden getirdiğim düzen şükür ki devam ediyor kolay toplanıyor ve temizleniyor (ben şimdilik yapamasam da) inşallah şu doğumu da atlatır evimize sağ Salim gelebiliriz.
O kadar doğal ki hissettiklerin. Her şey yolunda olsaydı bile böyle hissetmen şu süreçte normal. Üstüste gelmesi can sıkıcı olsa da sen artık pro annesin üstesinden her türlü gelirsin. Olumluya odaklan, bir kitapta okumuştum. Bir sıkıntınız olduğunda 1 yıl sonra bunun bir önemi olacak mı diye sorun diyordu. Sen de öyle düşün hepsi geçecekBenim de bugün bi ağlayasım var bi üzgünüm sebepsiz yere dicem ama yalnız kalmış hissediyorum kendimi ondan mı hormonlardan mı bilmiyorum. Kimsem yok sanki.
Son gebelik diye hamile çekimine niyetlendim, aman ne stres yaptı o da yaa, yarın çekim, onun kaygısındayım şimdi de, kargolar gecikti eşimi avmye gönderdim İnşallah altından kalkabiliriz güzel bi çekim olur.
bi taraftan çekim kıyafetleri ayakkabısı çorabı tacı, bi taraftan doğum çantası bebek çantası, bi taraftan annemsiz doğum stresi, dün büyük kızım ağladı biraz onun üzüntüsü ayy içinizi şişirdim sizinde
neyse ki ev düzenli, eskiden getirdiğim düzen şükür ki devam ediyor kolay toplanıyor ve temizleniyor (ben şimdilik yapamasam da) inşallah şu doğumu da atlatır evimize sağ Salim gelebiliriz.
Bence kendine haksızlık etme her durumla baş etmeye ,çözüm üretmeye çalıştığını görüyorm.Kotu olumsuz durumun kabullenmek yerine ,bu durumdan çıkış yolu bulmaya çalışmak bence daha doğru,ama bu durum seni yoruyorsa üzerinde düşünmek lazım tabiiİşte geçen bahsettiğim mia nın yazılarındaki huzur ve bendeki huzursuzluk tam da bu. Bu günlerde böyleyim deyip geçemiyorum. Alarma geçiyorum direk niye böyleyim diye. Minimalismin bu aşamasını geçemiyoru. Bu konuda nasıl ilerleme kaydedilir nasıl pratik yapılır. Biraz bu konuya kafa yormam lazım sanırım
Böyle durum da bende hazır alırdımslm kızlar yarın oğluşumun Doğum günü. Eşim pasta siparişi verecek, tuzlu kurabiye de al dedim annengilde yaparız dedim, içinde bulunduğun tembellik düzeyini kavrayabiliyor musunuz
Mia ne oldu bizim düzen ödev flylady vs. dürtün beni
Baksana ne güzel telaşlar yaşıyorsunuz senin heyecanın tarifsizdir muhakkak ama tatlı telaşını okurken ben de heyecanlaniyorumBenim de bugün bi ağlayasım var bi üzgünüm sebepsiz yere dicem ama yalnız kalmış hissediyorum kendimi ondan mı hormonlardan mı bilmiyorum. Kimsem yok sanki.
Öyle mi görünüyorum işte şu huzursuzluk hissi de olmasa keşkeBence kendine haksızlık etme her durumla baş etmeye ,çözüm üretmeye çalıştığını görüyorm.Kotu olumsuz durumun kabullenmek yerine ,bu durumdan çıkış yolu bulmaya çalışmak bence daha doğru,ama bu durum seni yoruyorsa üzerinde düşünmek lazım tabii
Evet aslında tam doğru noktaya parmak bastın, tam bi düzen oturuyor program değişiyor biz rutin oturtamadım bi türlüBöyle durum da bende hazır alırdım
Sonuçta sade yaşam yorucu olmamalı
Minimalist olmaktan ziyade hayatimiz normal degil rahatca gezemiyoruz
Çocuklar okula gitse yada sen rahat işine gitsen bir rutinin olacak biraz nefes alacaksın
İnan çok güçlü görünüyorsn öyle olduğunu düşünüyorum benÖyle mi görünüyorum işte şu huzursuzluk hissi de olmasa keşke
Yeni bittiİnan çok güçlü görünüyorsn öyle olduğunu düşünüyorum ben
Huzursuzluk hissi zaman zaman hepimizde oluyor ya .Aylık periyotta msn veya yaklaştı mi.