Her eve bir Mia lazımkolay gelsinKoltuk yanlarını sildim mola verdim
Bu oda da biterse geriye birkaç dolap ici kalıyor
Birde günlük işler yapılacak
Evet kasım ayı Fly lady oluyoruz uçuyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her eve bir Mia lazımkolay gelsinKoltuk yanlarını sildim mola verdim
Bu oda da biterse geriye birkaç dolap ici kalıyor
Birde günlük işler yapılacak
Evet kasım ayı Fly lady oluyoruz uçuyoruz
Doğum günü de geçince senin huzursuzluk hissi baya azalacak bence.Dogum günü şimdiden kutlu olsun miniğin,güzel yaşları olsunYeni bitti
Teşekkürler hadi inşallahDoğum günü de geçince senin huzursuzluk hissi baya azalacak bence.Dogum günü şimdiden kutlu olsun miniğin,güzel yaşları olsun
O kimsesizlik hissiyatını öyle yaşıyorum ki şimdi, aslında zorda değilim, eşim koşturuyor hallediyor herşeyi, ee annemde olsa olacak şeyler aynı, ama bu psikoloji çok değişikmiş, Allah kimseyi çaresi bırakmasın, evladıyla sınamasınHerşey yoluna girecek canım
Babam kalp krizi geçirdiğin de
Eylüle bakacak kimse bulamamıştık
En çaresiz anım di
Babama mi üzüleyim kızıma mı
Kimsem yoktu sanki
Sonra herşey yoluna girdi
Evet 1 yıl sonra hiç önemi olmayacak ve hatta başka telaşların içinde olacağız, olumlu düşünüp olumluyu geçirmek istiyorum her şeyi, bugün niyeyse koptum biraz.O kadar doğal ki hissettiklerin. Her şey yolunda olsaydı bile böyle hissetmen şu süreçte normal. Üstüste gelmesi can sıkıcı olsa da sen artık pro annesin üstesinden her türlü gelirsin. Olumluya odaklan, bir kitapta okumuştum. Bir sıkıntınız olduğunda 1 yıl sonra bunun bir önemi olacak mı diye sorun diyordu. Sen de öyle düşün hepsi geçecek
Canım yaa, haklısın heyecanlı çok güzel şeyler var şu an hayatımızda ama şu an odaklandığım şey yalnızlık hissi oldu nedense, oysa 5 kişilik koca bi aile oluyoruz inşallah geçecek bu psikoloji deBaksana ne güzel telaşlar yaşıyorsunuz senin heyecanın tarifsizdir muhakkak ama tatlı telaşını okurken ben de heyecanlaniyorum
Sağol canım su ara temizliğe sardım önümüzdeki ay normal yasama dönerimHer eve bir Mia lazımkolay gelsin
Yaaaa akşam foto gelir mi? Büyük oda dediğin yeni aldığın koltuğun mu? Yoksa eski koltuklarını taşıdığın oda mı? Kafam karıştı benim.Bitti sonunda sadece halısı serilecek
Kahve molası
Eski koltuk takımdı ya büyük odaya tam oluyorlarYaaaa akşam foto gelir mi? Büyük oda dediğin yeni aldığın koltuğun mu? Yoksa eski koltuklarını taşıdığın oda mı? Kafam karıştı benim.
Güle güle kullan canım ben çok beğendim huzur koktu her yerEki Görüntüle 2711550
Sızı daha fazla bekletmeyeyim dedim
Mağazada fazla renk seçeneği yoktu antrasit seçtim açık gri vardı ama çok zor açık renk kumaş
Daha koyularda tozlu gibi herşeyi belli ediyor
Suan için çok memnunuz
Güle güle kullanınEki Görüntüle 2711550
Mağazada fazla renk seçeneği yoktu antrasit seçtim açık gri vardı ama çok zor açık renk kumaş
Suan için çok memnunuz
Sağol ankamGüle güle kullan canım ben çok beğendim huzur koktu her yer
Sağol bellezamGüle güle kullanın
Temizleyemedi—Bugün mutfak dolaplarını temizleyeceğim.
Rengi de şekli de mükemmel güle güle oturunEki Görüntüle 2711550
Suan için çok memnunuz
Çok beğendim ben güle güle oturunEki Görüntüle 2711550
Suan için çok memnunuz
Bayıldımmmmm güle güle güzel günlerde kullanınEki Görüntüle 2711550
Suan için çok memnunuz
Sağol wendycim senin tavsiyenle aldimBayıldımmmmm güle güle güzel günlerde kullanın