Şükür canım çok daha iyi, anlık bi mide üşütmesi miydi süt mü bozuk geldi neyse olanlar oldu topladım bitti şükür ki.
Çok şükür ,çok sevindim,tekrarlamaz inşallah.
Doğuma hazırsin değil mi 🤩

Mia geçmiş olsun canım, kötü olmuş ama gerçekten ortalıkta çok çok çok yaygın vaziyette şu an 😔😔

dün bizde bayaa olaylıydık, küçük kızım yatağımızdaydı midesini mi üşüttü süt mü dokundu neyse gece uyanmasıyla tüm ortalığa kusması bir oldu, bütün gece de ayaktaydı yazık bizde tabi.

şimdi onları yıkayıp asmam lazım, büyük kızımın çenesi hiç durmuyor anne ödevimi yaptır anne acıktım anne şu anne bu 😔😔

Ayy ne zor oldu böyle yaaa, ben son günleri daha huzurlu daha mutlu geçirmeyi düşünüyodum ne oldu 😔😔
Geçmiş olsun wendy 😔

Çok geçmiş olsun canım
Zaten ancak ilk doğumda insan dinlenebiliyor 2. Yada 3. De dinlenemiyorsun evde diğer çocuk olumca zor oluyor rabbim kolay doğumlar versin canım🤲🤲🤲🤲
Amin canım çok teşekkür ederim 🤲🏼
Çok şükür ,çok sevindim,tekrarlamaz inşallah.
Doğuma hazırsin değil mi 🤩
Valla o kadar üst üste aksilikler geliyor ki sağlıkla doğsun başka bir şey istemiyorum moduna girdim artık. Dün annem hastaneye yatış yaptı, zatürreye çevirmiş demiş doktoru, Allahtan çabuk toparlandı da evde devam ediyor tedavisine. Doğum hala stres üstümde ama kaçış yok olacak bitecek inşallah.

Amin canım çok teşekkür ederim 🤲🏼

Valla o kadar üst üste aksilikler geliyor ki sağlıkla doğsun başka bir şey istemiyorum moduna girdim artık. Dün annem hastaneye yatış yaptı, zatürreye çevirmiş demiş doktoru, Allahtan çabuk toparlandı da evde devam ediyor tedavisine. Doğum hala stres üstümde ama kaçış yok olacak bitecek inşallah.
Wendy çok güzel geçecek zaten sen hastaneye gittim yattım kalktım derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksin bile, herhangi bir arkadaşın var mı sadece doğumdan sonra bebeği bir kaç kere alıp kucağına verse emzirme vs için eve geçtikten sonra eşinle herşeyi halledersnz inşallah.Annene de acil şifalar diliyorum umarım biran evvel toparlanır

Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Markete gitmem gerek eşim 2 günlük şehir dışına gidecek eksikleri alacağım
Mak çamaşır atacağım

Akşamda ablama yemeğe gideceğiz annemlerde gelecek

Üffff yaaaaa en çok korktuğummmm😥😥😥

Rabbim korusun🤲🤲🤲🤲

Çok geçmiş olsun canım
Zaten ancak ilk doğumda insan dinlenebiliyor 2. Yada 3. De dinlenemiyorsun evde diğer çocuk olumca zor oluyor rabbim kolay doğumlar versin canım🤲🤲🤲🤲
Herhangi belirti yok bizde çok şükür
Kızım çok dikkatlidir zaten asla maskeyi çıkartmaz elini hep yıkar
Artık önümüzdeki haftalar kendimi kısıtlayacağım kasımda çok sevdiğim birini görmeye gideceğim

Kızlarrrr nasıl pro oldunuz siz 🤣 yani nasıl oluyor bu işler eskiden yarışma oluyordu proluk için şimdi nasıl 🙈
Yarışmalar hala var oralarda çok takılanlar elinde sonunda pro oluyor ya da para yatırıyorsun onlar da zaten öğrencilere burs olarak kullanılıyor.

Wendy çok güzel geçecek zaten sen hastaneye gittim yattım kalktım derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksin bile, herhangi bir arkadaşın var mı sadece doğumdan sonra bebeği bir kaç kere alıp kucağına verse emzirme vs için eve geçtikten sonra eşinle herşeyi halledersnz inşallah.Annene de acil şifalar diliyorum umarım biran evvel toparlanır
Amin canım inşallah, artık hastanede de eşim yardımcı olacak inşallah o güne kadar başka bişi olmazsa 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Çok geçmiş olsun canım atlamışım ben o mesajı :KK43:
Teşekkür ederiz canım şükür geçti gitti.

Marketten geldim çok yoruldum
Yedek kuru gıda deterjan aldim
Yemek için malzeme aldim
Bir süre idare eder bizi
Ama toplu alışveriş yapmak çok zormus
Parca parca alınca da hergun eksik çıkıyor
Gıda listesi yapmak şart
Bitmek üzere olanları almak lazım

Selam kızlar Dün okul müdürünün korona olduğunu öğrendik
14 gün kreş olmayacak ama ben sonrasında da göndermeyi düşünmüyorum artik
O kadar güven vermişti oysa 😒
Neyseki öğretmeninde negatif çıkmış
Kızımda ve bizde belirti yok
geçmiş olsun Miacim.
bende kreşe verecektim korkuyorum.
bilemedim kızınla arasi neredeyse 5 ay arasi var benim kızımla.

selamlar..:) nasılsınız.
bende yazayım dedim :)
2021 planimiz şimdiden belli.:)
eşim iş kurmak istiyor hayirlisi inşallah:)
mutfak dolaplari yenileyecegim. yenilerken sağlam olan tezgahi kırmak istemiyoruz sadece üst ve alt dolap taktiracagiz. rengi krem diye düşünüyorum. tezgahimiz sari olduğu için uygun olsa daha iyi mi olur.
yani sirada yatak odasi dolapı yaptıracagim mutfak dolapla beraber.
gardorobini kaldiracagim.
banyo çeşme altı dolabi ve düz duş kabini yaptırmayi düşünüyorum..
not üçüncü kat yaptırmaktan vazgeçtim çatı ile kapatacagiz artık.

selamlar..:) nasılsınız.
bende yazayım dedim :)
2021 planimiz şimdiden belli.:)
eşim iş kurmak istiyor hayirlisi inşallah:)
mutfak dolaplari yenileyecegim. yenilerken sağlam olan tezgahi kırmak istemiyoruz sadece üst ve alt dolap taktiracagiz. rengi krem diye düşünüyorum. tezgahimiz sari olduğu için uygun olsa daha iyi mi olur.
yani sirada yatak odasi dolapı yaptıracagim mutfak dolapla beraber.
gardorobini kaldiracagim.
banyo çeşme altı dolabi ve düz duş kabini yaptırmayi düşünüyorum..
not üçüncü kat yaptırmaktan vazgeçtim çatı ile kapatacagiz artık.
Kolay gelsin
Tadilat zor ama sonuç güzel oluyor
Yeni işiniz de hayırlı olsun

Birde tezgah sarı damarlı mermer mi
Öyleyse gri dolap yakışır
Yanı görmedim mutfağını tahmini fikir verdim

Slm kızlar sonunda dantellerimi astım ama acemi işi oldu idare edin 🙈

Eklentiler

• D2A668CE-4786-4238-9AC8-2D7CEE261050.jpeg
    D2A668CE-4786-4238-9AC8-2D7CEE261050.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 115
Back