:) :) sinirden güldüm... Bu ustalar ne böyle yaa. birde biz bin km den işleri yürütmeye çalışıyoruz. İlk anlaşma 55 bin idi. sonra aradı kurtarmıyor 65 dedi. Dünden bugüne 24 saat geçmedi,66 diye aradı :) sonu nereye varacak bilmem :)
Sizinkilerde inşallah yarın gelirler. Genelde cenazeleri olur ve memlekete giderler ama sizinkiler kaza geçirmiş. Demek ki gerçek. Gerçekse geçmiş olsun değilse de ne diyelim artık....
Çok zor ya fiyat niye artıyo acaba sürekli
Birde basında durmayınca daha zor Mesela ilk tarif ediyorum usta tamam diyo sonra bildiğini yapıyor sürekli takip etmek gerekiyor

günaydın.
boya işi bitti sayılır.ev fena.akşamları mutfakta takılıyoruz.daha bir sıcak ortam oldu.çayım dibimde masterchef izlemek daha zevkli oluyor.direk alandaymışım gibi.açık mutfak hayalim kabardı.biraz borçlanıp eve girelim dedim yanaşmadı eşim.biraz elden geçirip 1,5-2 seneye yeni ev düşünüyorum Allah nasip ederse.inş çok amin.madem daha var dedim ufak dokunuşlar yapıp zevk alayım dedim oturduğum yerden
Açık mutfak konusunda bende arada kalmıştım sonra cesaret edip yaptırdım hiç pişman değilim çok güzel oluyor servis kolay çocuk içerde oynarken yemek yapmak gibi kolaylıkları var
Mutfağa bulaşık taşımakta kolay önceden useniyordum bardak çerez den kalanları

Misafir varken servis hazırlamak kötü oluyor diye eleştiri duydum ama tam tersi muhabbetten kopmuyorsun bazen bulaşıkları bile mak atıyorum çok ortam samimiyse geriye birşey kalmıyor
Göz önünde sürekli temiz tutuluyor
Şu ara zor temiz kaliyo tabi 😂

Bende yardimci almamak adina acaba alsam mi diyorum. Yardimci tamam ama her hafta cagirsam 100 tl den ayda 400 tl iyi para degil mi.
Makina da 4400 tl cik🤦‍♀️
Benim marka model de belli s5 robocok modeli. Yanii kizlar ille haritali olsun diye beni batirdiniz vallaha. Neyse eşime derim ki bizim kizlar iyisini al dedi😂😂
Ben ucuz model seçerdim
Acil durumda dysonun var zaten
Robotta öyle dolaşsın işte odalarda

Benim bir çalışma odam var kitaplık var duvarda Ayrıca bir kitaplık daha var oradan başladım dün Neyse biraz ikna ettim Açıköğretim kitaplarını eşim okula götürdü geri dönüşümü atacağım dedi 6 Market poşeti kitap gönderdim daha da bitmedi yani yarısını anca toparladım Muhtemelen bir iki poşet daha çıkar Biraz ferahladı her sene atıyorum aslında bir şeyler ama bu sefer daha ayrıntılı yaptım

Bende taşınırken neleri gözden çıkartırım diye hergün düşünüyorum

Şimdilik aklıma gelenler

Büyük kızımın bisikleti (kayınbabam1. Sınıf da karne hediyesi almıştı 8 yıldaa 4 kere ancak binmişti)
Scooter (eşim yurt dışından getirdi bayağı demir hep paslanmış

Küçük kızımın bebek arabası (1 tane)

Vitrin

Şimdilik bunları eleyeceğim ama. Daha çok çıkar👍👍👍👍

Şimdilik aklıma gelenler

Büyük kızımın bisikleti (kayınbabam1. Sınıf da karne hediyesi almıştı 8 yıldaa 4 kere ancak binmişti)

Vitrin

Bisikleti neden veriyorsun küçük binmez mi

Şimdilik aklıma gelenler

Vitrin

Baya sadelik olacak evinde mis gibi ferah ferah

Hımmm tabi işi çoksa yenisi alınır. Düşün bakalım az daha taşınacağın yere göre değerlendirirsin.
Bir de büyük kutuda hoparlör var eşime bunu eskiceye vereyim dedim bekle diyor
Üffffff aslında letgo da filan satılabilir ama uğraşamam valla

Back