Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen sağolKahve cezvesinde![]()
Çaydanlığa kokusu geçiyor sonra çay demleyince güzel olmuyorAynen sağolannem hep çaydanlıkta yapardı aklım orda kalmış
Ama dinlendikçe daha iyi çıkıyor tadı sankiValla direkt bardakta bile demlesen olur, bizimkiler falan çay gibi saatlerce demleyip mahvediyorlar ıhlamuru, oysa bitki çayı gibi üzerine sıcak su koyup 5 dk demlemek yeterli.
Set miMia- çift cidarlı bardaklara bende bayılıyorum ama çok pahalılar yaa, evdeki bardaklar azalmaya başladı gibi, az daha azalsınlar hemen alıcam Bi set
![]()
2 haftaya bende geri dönerim defterimeSonunda elime kağıt kalem aldım. Temizlik listemi yapacağım artık. Şimdilik oda oda yapılacak işleri yazdım. Çocuklar uyuyunca günlük, haftalık, aylık diye ayıracağım hepsini. Aylık işler için yardımcı alayım diyorum. Yarım günde dip köşe yapılıyor zaten bizim evde.
BendeBen bitki çaylarını french press te demliyorum.
Tadı çıkıyor ama tüm faydalı özelllikler gidiyor.Ama dinlendikçe daha iyi çıkıyor tadı sanki![]()
Set dediğim de mesela 6’lı çay bardağı, ama 2li de alabilirim şimdiden, gerçi eşim çay kahve hiç sevmiyor yaaa.Set miya al sadece kendine ve eşine daha iyi olur
Nedense tabaklar ve bardaklar 6 lı satılıyor gibi geliyor insanaSet miya al sadece kendine ve eşine daha iyi olur
6’lı almazsam olmazmış gibi sankiNedense tabaklar ve bardaklar 6 lı satılıyor gibi geliyor insana![]()
Biz hep kupa kullanırız çay bardağı son çareBende
Tadı çıkıyor ama tüm faydalı özelllikler gidiyor.
Set dediğim de mesela 6’lı çay bardağı, ama 2li de alabilirim şimdiden, gerçi eşim çay kahve hiç sevmiyor yaaa.
Aynen yani set görsel duruşu güzel ama kişisel bardakta alınır bazenNedense tabaklar ve bardaklar 6 lı satılıyor gibi geliyor insana![]()
Aynen ben de aldım mı 6 lı alırım6’lı almazsam olmazmış gibi sanki![]()
Onun çay bardağı hali de çok şık ama, ben direkt misafir gibi düşündüğüm için çay bardağı düşündüm, ama eşimle kendime 2li kupa alırım kesin, bizde genelde kahve içeriz onu da kupada.Biz hep kupa kullanırız çay bardağı son çaregenelde misafir ve kızım kullanır
Eline sağlıkYıkanan çamaşırlar katlanıp yerleşti
2 parça ütü yapıldı
Bulaşıklar yıkandı yerleşti
Toz alındı
Gardrop ve çekmeceleri düzenleyip elden geçirdim.
2 parça iç çamaşırı, 1 çift çorap, 4 parça kıyafet eledim
4 parça da kızımın kıyafetlerinden eledim
HarikasınSelam kızlar bende kızımın oyuncaklarını eledim bayağı bişey ayırdım kutuya gidecek
Kırılan bir çamaşır selesi vardı onu da attım
Taşınma işim var bakalım bayağı bir şey eleyerek daha minimalizm olmak istiyorum![]()