Selam kızlar
Sabah uyandık eşimle kahve içtik
Mak çamaşır attım çay demlenene kadar yatak odasını topladım
kahvaltı yaptım
sabah bakımı yapamadım yapacağım 10 dk
balkon yıkayacağım kuruyan çamaşırlar katlanacak 30 dk sürer
büyük odada dağınıklık var onu toparlayacağım 10 dk
öğlen yemeği hazırlanacak 15-20 dk
etrafı üstten süpürüp silerim yeter 30 dk
akşam et ve bulgur pilavı yapacağım. 20 dk
banyo ve tırnak kesme işlerimiz var. 30 dk
çiçekleri kontrol edeceğim. 10 dk
akşam üzeri kızımı bahçeye çıkartırım oyun oynarız biraz 30-40 dk
akşam kv gidebiliriz aslında pek kimseyle görüşmeye niyetim yoktu ama olsun getirin eylülü demişler.
akşam bakımı 10 dk
yarına kıyafet hazırlama elbise giyeceğim. 5 dk

Bende katıldım aranıza. Planlı olmak istiyorum ama çok tembel bir kadınım burda ki arkadaşların gayretlerini görünce kendime gelirim diye Ümit ediyorum. İzinde olduğumuz için evdeyim ve tüm gün yatıyorum on gündür neredeyse. Sabah kahvaltı şimdide biraz meyve yedik. Toplanacak çamaşırlar var kaç gündür bekliyor onları toplamakla işe başlayacağım Sonra yemek hazırlıklarına başlarım. Akşamları genelde yürüyüş yapıyorum evin yakınındaki parkda. Ve bu günün son planı bir aydır bitmeyen kitabımı bitirmek.

balkonu yıkadım kahvalti bulasıgından sonra şimdi annemi arıycam 30 dakka spor yapicam bi 30 dakika sonra dusa girerim
akşam kendime ayrı yemek yapiyorum en geç 5 te yemiş olurum. Eşim erken gelirse akşam yemekten sonra oğlumu bisiklet sürmeye götürürüz bende yürüyüş yapıyorum peşinde bide evde karıncalar cıkmaya başladı karınca ilâcı almam gerekiyo dusa girmeden bi süpürge açarım bende kırıntı kalmasın

Akşam oğlum uyuyunca kitap mi okusam dizimi mi izlesem yoksa müge anlıyı mi bu üçü arasından secim yapiyorum dizi izliyorum genelde dizi bitince yüzümü temizleyip tonikliyorum dişlerimi fırçalayıp yatıyorum.
Gündüzleri okuma saati yapıyoruz ben kitabımı okuyorum oğlumada kitaplarını veriyorum oda kendi kitaplarına bakıyo

Mikan çok geçmiş olsun canım.
Scss94 lütfen ilaç alma. Önce instagramda cbbkarinca etiketine bak. Sonra çare bulamazsan ilaç al. Yazık onlar da ekmeğinin derdinde
canım ben lojmanda hep uğraştım 3 yıl boyunca hiç bişey fayda etmedi bende kıyamıyorum inan . mesela balkonumuza kumru yuva yapti envai çeşit böcek geliyo ama yapacağım hiç bişey yok karınca yoktu ne güzel yaa birden oldular

balkon yıkayacağım kuruyan çamaşırlar katlanacak 30 dk sürer +++
büyük odada dağınıklık var onu toparlayacağım 10 dk +++
öğlen yemeği hazırlanacak 15-20 dk +++

etrafı üstten süpürüp silerim yeter 30 dk
akşam et ve bulgur pilavı yapacağım. 20 dk
banyo ve tırnak kesme işlerimiz var. 30 dk
çiçekleri kontrol edeceğim. 10 dk
akşam üzeri kızımı bahçeye çıkartırım oyun oynarız biraz 30-40 dk
akşam kv gidebiliriz aslında pek kimseyle görüşmeye niyetim yoktu ama olsun getirin eylülü demişler.
akşam bakımı 10 dk
yarına kıyafet hazırlama elbise giyeceğim. 5 dk

ayrıca çamaşır serdim 1 mak daha çamaşır yıkandı
mutfağı ve banyoyu temizledim
bavulu temizledim yeniden doldurdum tatil eşyalarıyla böylece tatile giderken kolaylık oluyor.

Birde ütülenecek 3 kıyafet çıktı bugün yada yarın yapılır.
geçen ay yeni nevresim almıştım eski nevresimlerden 1 tanesi elendi
kızımın havuz simidi ve havuz yeleği elendi.

şimdi etrafı süpürüp silmek ve yemek yapmak kaldı
diğeri işler akşam rutinine dahıl

Eylül ayı için aylık plan oluşturmaya başladım.
önemli işleri ve zamanında olması gerekenler yazıyorum
böylece son zamana kalmayacak işler

Bu notluğu da çok sevdim
haftalık odak noktaları için kullanacağım. bazı emojli notlukları kızıma verdim ama hala diğerlerinin peşinde

Anladım canım diğer çözümler çare olmadıysa tabii yapacak bişey yok.

Slmlar,
Gece uykumuz defalarca bölündüğünden okuldan gelince maaile uyumuşuz.
Uyanınca çamaşır topla, ser, katla yaptım.
Evi süpürüp sildim salon hariç.
Oğlumun yatağını güneşlensin diye balkona çıkarmıştık onu düzelttim.

Yemek vardı, kayınvalidem de bi küçük tencere dolma yolladı. Dolmalar yarına kaldı iyi oldu.

Mutfağı topla vs. Derken şimdi çay içiyorum. Bulaşık mak. Çalıştıracağım.
Çamaşır mak. Doldurup yatarım.

Oğluşumun midesi halen kötü, ishal de var. Ona canım sıkıldı inşallah yarına geçer.

Geçer inş canım yarın daha iyi olur inşallah
Azıcık nane limon içse bulantiyi keserdi

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Kendisine iletirim :)

Çok geçmiş olsun, yediği bir şey etkilemiş olabilir. Bolca ev yapımı yoğurt yedir. İshale iyi gelir. Haşlanmış patates, pirinç lapasını söylemeye gerek yok sanırım. bütün anneler biliriz :)

Ben sabah uyanınca sirkeli su içmeye başladım ama çok da hoşuma gittiği söylenemez.
Bir de haşlanmış patatese Türk kahvesi döküp yedirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…