canım ben lojmanda hep uğraştım 3 yıl boyunca hiç bişey fayda etmedi
Darısı başıma
Anladım canım diğer çözümler çare olmadıysa tabii yapacak bişey yok.canım ben lojmanda hep uğraştım 3 yıl boyunca hiç bişey fayda etmedibende kıyamıyorum inan . mesela balkonumuza kumru yuva yapti envai çeşit böcek geliyo ama yapacağım hiç bişey yok karınca yoktu ne güzel yaa birden oldular
Geçer inş canım yarın daha iyi olur inşallahSlmlar,
Gece uykumuz defalarca bölündüğünden okuldan gelince maaile uyumuşuz.
Uyanınca çamaşır topla, ser, katla yaptım.
Evi süpürüp sildim salon hariç.
Oğlumun yatağını güneşlensin diye balkona çıkarmıştık onu düzelttim.
Yemek vardı, kayınvalidem de bi küçük tencere dolma yolladı. Dolmalar yarına kaldı iyi oldu.
Mutfağı topla vs. Derken şimdi çay içiyorum. Bulaşık mak. Çalıştıracağım.
Çamaşır mak. Doldurup yatarım.
Oğluşumun midesi halen kötü, ishal de var. Ona canım sıkıldı inşallah yarına geçer.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Kendisine iletirim :)LG inverter direkt drive
8 kg yıkama 4 kg kurutma yapıyor benimki ama daha büyükleri de var.
Aslında şöyle oldu yer açısından kurutmalı makine tercih ettim ikisi ayrı ayrı yer kaplasın istemedim. Beyaz eşyalarım gri olduğundan ve başka markada gri kurutmalı makine bulamadığımdan LG aldım. Diğer markalar nasıldır bilmiyorum. Yıkama ve kurutma makinesinin ayrı olmasının tabiki büyük avantajı var. Sonuçta birinde yıkarken diğerinde kurutma yapılabiliyor. Bunda 2. Çamaşırı yıkamak için kurutmanın bitmesini beklemek zorunda kalıyorsun. Çamaşırlar ipte kuruduğu kadar düzgün olmuyor kırışıyor illaki, ben bu yüzden tam kurutma yaptırmıyorum hafif nemli programa atıyorum. Zaten tam kurutma süresi çok fazla uzun.
Çok geçmiş olsun, yediği bir şey etkilemiş olabilir. Bolca ev yapımı yoğurt yedir. İshale iyi gelir. Haşlanmış patates, pirinç lapasını söylemeye gerek yok sanırım. bütün anneler biliriz :)Slmlar,
Gece uykumuz defalarca bölündüğünden okuldan gelince maaile uyumuşuz.
Uyanınca çamaşır topla, ser, katla yaptım.
Evi süpürüp sildim salon hariç.
Oğlumun yatağını güneşlensin diye balkona çıkarmıştık onu düzelttim.
Yemek vardı, kayınvalidem de bi küçük tencere dolma yolladı. Dolmalar yarına kaldı iyi oldu.
Mutfağı topla vs. Derken şimdi çay içiyorum. Bulaşık mak. Çalıştıracağım.
Çamaşır mak. Doldurup yatarım.
Oğluşumun midesi halen kötü, ishal de var. Ona canım sıkıldı inşallah yarına geçer.
Bir de haşlanmış patatese Türk kahvesi döküp yedirmeÇok geçmiş olsun, yediği bir şey etkilemiş olabilir. Bolca ev yapımı yoğurt yedir. İshale iyi gelir. Haşlanmış patates, pirinç lapasını söylemeye gerek yok sanırım. bütün anneler biliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?