Memnun musunuz acaba
Malum birleşik almak istiyorum deyince millet gözünü portletiyor :) Ay sakin birleşik alma diye başlayıp 30 dk konuşuyorlar da

Bi de modeli nedir memnunsaniz

LG inverter direkt drive
8 kg yıkama 4 kg kurutma yapıyor benimki ama daha büyükleri de var.
Aslında şöyle oldu yer açısından kurutmalı makine tercih ettim ikisi ayrı ayrı yer kaplasın istemedim. Beyaz eşyalarım gri olduğundan ve başka markada gri kurutmalı makine bulamadığımdan LG aldım. Diğer markalar nasıldır bilmiyorum. Yıkama ve kurutma makinesinin ayrı olmasının tabiki büyük avantajı var. Sonuçta birinde yıkarken diğerinde kurutma yapılabiliyor. Bunda 2. Çamaşırı yıkamak için kurutmanın bitmesini beklemek zorunda kalıyorsun. Çamaşırlar ipte kuruduğu kadar düzgün olmuyor kırışıyor illaki, ben bu yüzden tam kurutma yaptırmıyorum hafif nemli programa atıyorum. Zaten tam kurutma süresi çok fazla uzun.

Hatırlatma
Akşam mutfağı toplu bırakmak
Sabah rutini
Yarın için planlama yapılacak
Yarının yemek planı
Hafta ici çamaşır yıkama katlama düzenli bir şekilde aksatmadan yapılacak
Yarının kıyafeti hazırlanacak
Akşam rutini uygulama

Ajandamıza bu konuları not edelim ve uygulayalım
Evimize kendimize iyi bakacağız

Anladım güle güle kullanın

Benim.derdim artık çamaşırlık denilen o aparatin hiç bi yerde hiç bi odada görünmemesi yani makinadan çıkarip dolaba yerleştirmek istiyorum

Neyse bakalım hayırlısı hepsi olur elbet zamanla :)

günaaydın herkese
şimdi yatakları düzelterek başlıyorum sonra banyo ve tuvalete fıs fıs yapicam üstünden tozları alicam bunları her gün yapmaya çalışıyorum. sonra yüzümü temizleyip gül suyuyla tonik yapicam her sabah yapiyorum bunuda

Günaydınlar
Güne hızlı başladım. Oğlum midesini bozmuş gece her yer battı. Şu an 3. Makine çalışıyor, okula geldim.

1 Makine çamaşır asıldı.
1 mak. Çamaşır katlanıp yerleştirildi.
Yataklar düzeltildi.
Bulaşık mak. Boşaltıldı.
Kahvaltı yapıldı. Mutfak toplandı.
Klozet lavabo ovuldu.
Çöp atıldı.

Sadece oturma odası dağınık. Oğlumla eşim gece oraya geçti pikeler batınca.

Yüzümü sabunla yıkayıp kremimi sürdüm.

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…