- 12 Ocak 2019
- 3.007
- 6.646
- 158
Selamlar
Bugün plan evi hızlıca toplamak süpürmek silmek
Her oda için 10 dk
Çamaşırlar aylık alışkanlığımız
Haftalık görevimiz banyo çocuk odası ve çamaşır odası
Kolay gelsin
Ben varımAjandama başlıklar ekledim
Hedefler
Rutinler sabah öğle akşam
Bölgeler
Aylık plan
Haftalık plan
Bütçe
Ufak adımlarla başlıyoruz acelemiz yok
Bu süreçte katılmak isteyenler bana mesaj atabilirler
bireysel daha çok etkisi olacağını düşünüyorum.
2019 2020 akademi ajandam yolun sonuna geldi
2020.2021 akademik ajandamin siparisini verdim
Fabooks yaban çiçeklerini seçtim (geçen yıl da aynısı sadece görsel o farkliydi)
Fiyatı 35 tl
Notlar hedefler yapılacaklar stickler aylik takvim yillik takvim onemli gunler falan var ama benim bi ajanda da aradığım en önemli şey
Sayfayı açınca tüm haftayı görebilmem o yüzden çok seviyorum kendisini :)
Merhaba, sayfanın sessiz takipçilerindenim :) Sizin yazınızı kurken ajandaya baktım çok hoşuma gitti. Ajanda 2 yılı mı kapsıyor hem 2020 hem de 2021 mi var ajandada?
selam kızlar... işten arada kalan vakitlerde bakıp yazınca çok aktif olamıyorum. tlf dan bakıp yazmaya başlarsam burada çok zaman geçirmekten korkuyorum, iki arada bir derede kalıyorum neyse öyle işte:)) yazamayınca kusuruma bakmayın.Benimde şuan duruşum maksimalistle minimalist arasında ince bir çizgideyim
Artık aldığım herşey sevdiğim ürünler
Az ve öz
Kendimi kısıtlamıyorum
Ama bir dengesi var
Şu aralar sosyal medya olayını abarttım
Kafam acayip karıştı yoruldum
Sakinlik için biraz durmak gerekiyor bazen
Yaa çok teşekkürler, ne güzel yazmışsınselam kızlar... işten arada kalan vakitlerde bakıp yazınca çok aktif olamıyorum. tlf dan bakıp yazmaya başlarsam burada çok zaman geçirmekten korkuyorum, iki arada bir derede kalıyorum neyse öyle işte:)) yazamayınca kusuruma bakmayın.
Mikan canım aynı kafa karışıklığı bende de var. pandemi ile hayattan beklentilerimiz, ihtiyaçlarımız bir yana kimliğimizi, kim olduğumuzu, bundan sonra neyle ve nasıl devam etmek istediğimizi sorgulama ihtiyacı duyduk hepimiz. şu anki kısmi normalleşme ile birlikte bunları hayata nasıl adapte edebiliriz, değişimi nasıl, ne süreç ve miktarda yaşamalıyız gibi pratik gündemimiz yoğunlaştı. bu da kafa karışıklığına neden oluyor. bir yazar demiş ya ama en iyi zihinsel durum, kafa karışıklığından sonrasıdır:) onun bu olmasını temenni ediyoruz biz de:)) sen kaliteli bir insansın. duygusal durumunu biraz kontrol altına alırsan hayattan daha çok doyum alırsın sanıyorum. önceliklerinin, neyin sana "en fazla" ruhsal doyum verdiğinin üzerinde yoğunlaşıp, bunları başkalarının istek ve beklentilerinden ayırabilirsen biraz kafanı toplayabilirsin diye düşünüyorum nacizane:) buraya yazmak istediğim çok şey oluyor bazen. ama yazdıklarım genelde o anlık oluyor. inşallah biraz cevap verebilmişimdir sana.
Mia- senin dengede kalma olayına bayılıyorum zaten:) eski minimal yeni biraz maksimalist arkadaşım benim:)) hayat zaten dengede kalabilme mücadelesi... günlük rutinlerin bana ilham oluyor, yazmaya devam
ve herkes iyidir umarım... tüm minimal yaşam grubuna sevgilerimi gönderiyorum
selam kızlar... işten arada kalan vakitlerde bakıp yazınca çok aktif olamıyorum. tlf dan bakıp yazmaya başlarsam burada çok zaman geçirmekten korkuyorum, iki arada bir derede kalıyorum neyse öyle işte:)) yazamayınca kusuruma bakmayın.
Mikan canım aynı kafa karışıklığı bende de var. pandemi ile hayattan beklentilerimiz, ihtiyaçlarımız bir yana kimliğimizi, kim olduğumuzu, bundan sonra neyle ve nasıl devam etmek istediğimizi sorgulama ihtiyacı duyduk hepimiz. şu anki kısmi normalleşme ile birlikte bunları hayata nasıl adapte edebiliriz, değişimi nasıl, ne süreç ve miktarda yaşamalıyız gibi pratik gündemimiz yoğunlaştı. bu da kafa karışıklığına neden oluyor. bir yazar demiş ya ama en iyi zihinsel durum, kafa karışıklığından sonrasıdır:) onun bu olmasını temenni ediyoruz biz de:)) sen kaliteli bir insansın. duygusal durumunu biraz kontrol altına alırsan hayattan daha çok doyum alırsın sanıyorum. önceliklerinin, neyin sana "en fazla" ruhsal doyum verdiğinin üzerinde yoğunlaşıp, bunları başkalarının istek ve beklentilerinden ayırabilirsen biraz kafanı toplayabilirsin diye düşünüyorum nacizane:) buraya yazmak istediğim çok şey oluyor bazen. ama yazdıklarım genelde o anlık oluyor. inşallah biraz cevap verebilmişimdir sana.
Mia- senin dengede kalma olayına bayılıyorum zaten:) eski minimal yeni biraz maksimalist arkadaşım benim:)) hayat zaten dengede kalabilme mücadelesi... günlük rutinlerin bana ilham oluyor, yazmaya devam
ve herkes iyidir umarım... tüm minimal yaşam grubuna sevgilerimi gönderiyorum
Çok iyi olmuşBakın ne buldum 2 sene önce yazmışım ve şu an o gümüşlükler ve TV ünitesi yok
Mia tatile çıktıMia- merhaba. 3. gun gorevi nedir. ne ya da neler yapiyoruz burada?☺
aaa evet. peki sen ozetleyebilirmisin rica etsemMia tatile çıktı
O mianın projesiydi. Benim bilgim yok. Kişiye özel demişti. Gelecek 2 günlüğüne gitti o zaman anlatır.aaa evet. peki sen ozetleyebilirmisin rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?