• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slmlar yeniden 🙋🏻‍♀️
Şurada küçük bir değerlendirme yapacağım izninizle🙂

Kitap- baya düzene oturdu son 2 aydır hızım yavaşlasa da bu yıl 15 kitap okumuşum.

Su- bir ara düzenli içiyordum litre hesabı yapmayı bıraktım. O yüzden yeterli içip içmediğimi bilmiyorum 🤷‍♀️

Spor- geçen kış ilk defa süre olarak az olsa da düzenli spor yapabildim ve kışın hiç hasta olmadım sebebini spora bağlıyorum. Sadece bahar geçişlerinde hasta oluyorum o da sanırım alerjik reaksiyon.

Aktivite- oğlumla bol bol aktivite yaptık. Şu an artık hadi oynayalım demeyi bıraktı. Günlük işlere daha çok katıyorum. Öğleden sonra da en iyi arkadaşına dedesine gidiyor. Bisikletini oraya götürdük. Müstakil evleri doya doya biniyor. Balkona da havuz aldık pek sıkılacak vakti olmuyor.

Eksik hissettiğim konular:

1- hobi- aklımda bi şey var çocuklardan fırsat bulup başlarsam paylaşırım😊

2- bütçe- herşeyimiz eşimle ortak. Ama ben ayrı bir birikim de oluşturmak istiyorum.

3- bitki yetiştirmek- 2 adet saksıda aloeveram var. Bir de artık toprağa dikilmesi gereken 2 adet şans bambum. Eskiyen bir tenceremi kayınvalideme verdim içine maydonoz ekip verecek bi de. Biraz yeşillikle toprakla bağ kurmak istiyorum.

4- eksik olduğum bazı konularda okumalar yapmak istiyorum.

5- uzaktan eğitime başlayacağız. Geçen dönem tecrübesizdim. Ama bu dönem daha planlı programlı ilerlemek ve günlük raporlar tutmak istiyorum inşallah.

Uzattım yine. Defteri elime aldım. Ne yazacağım diye düşünüp aklıma bir şey gelmeyip kapattım defteri. Buraya yazmak daha keyifli ilham geliyor 😍😂

2019 2020 akademi ajandam yolun sonuna geldi

2020.2021 akademik ajandamin siparisini verdim

Fabooks yaban çiçeklerini seçtim (geçen yıl da aynısı sadece görsel o farkliydi)

Fiyatı 35 tl

Notlar hedefler yapılacaklar stickler aylik takvim yillik takvim onemli gunler falan var ama benim bi ajanda da aradığım en önemli şey

Sayfayı açınca tüm haftayı görebilmem o yüzden çok seviyorum kendisini :)

Mutfak bitti ama bende bittim keske ilk halinide cekseydim ama siz tum aletleri hayal edin ne kotu yer kaplamislar yarin foto cekecegim..Evi supurdum.Lavabolari temizledim ve ve ve oturma odami topladim yarin utu ve camasirlar var yikanacak..

He unutmadan buzdolabi icini dokup yeniden duzenlemem lazim..Sirada benim odam gardrobum var iste orda minimal duzenlemelere gidicem insallah kiyarim.Bugun internetten aldigim iki.adet kisin giyecegim jean aldim.Bi iki sene kendime birsey almasam yetecek onca kiyafet var eksilmeler sart oldu..

Bugunun ozeti bu fakat eksiklik su ki cocuklari doyurmak disinda ilgilenemedim..

Mutfak bitti ama bende bittim keske ilk halinide cekseydim ama siz tum aletleri hayal edin ne kotu yer kaplamislar yarin foto cekecegim..Evi supurdum.Lavabolari temizledim ve ve ve oturma odami topladim yarin utu ve camasirlar var yikanacak..

He unutmadan buzdolabi icini dokup yeniden duzenlemem lazim..Sirada benim odam gardrobum var iste orda minimal duzenlemelere gidicem insallah kiyarim.Bugun internetten aldigim iki.adet kisin giyecegim jean aldim.Bi iki sene kendime birsey almasam yetecek onca kiyafet var eksilmeler sart oldu..

Bugunun ozeti bu fakat eksiklik su ki cocuklari doyurmak disinda ilgilenemedim..

Eline sağlık 😊
Sade yaşam uzun bir süreç ama başlangıç iyi 👍

Slmlar yeniden 🙋🏻‍♀️
Şurada küçük bir değerlendirme yapacağım izninizle🙂

Kitap- baya düzene oturdu son 2 aydır hızım yavaşlasa da bu yıl 15 kitap okumuşum.

Su- bir ara düzenli içiyordum litre hesabı yapmayı bıraktım. O yüzden yeterli içip içmediğimi bilmiyorum 🤷‍♀️

Spor- geçen kış ilk defa süre olarak az olsa da düzenli spor yapabildim ve kışın hiç hasta olmadım sebebini spora bağlıyorum. Sadece bahar geçişlerinde hasta oluyorum o da sanırım alerjik reaksiyon.

Aktivite- oğlumla bol bol aktivite yaptık. Şu an artık hadi oynayalım demeyi bıraktı. Günlük işlere daha çok katıyorum. Öğleden sonra da en iyi arkadaşına dedesine gidiyor. Bisikletini oraya götürdük. Müstakil evleri doya doya biniyor. Balkona da havuz aldık pek sıkılacak vakti olmuyor.

Eksik hissettiğim konular:

1- hobi- aklımda bi şey var çocuklardan fırsat bulup başlarsam paylaşırım😊

2- bütçe- herşeyimiz eşimle ortak. Ama ben ayrı bir birikim de oluşturmak istiyorum.

3- bitki yetiştirmek- 2 adet saksıda aloeveram var. Bir de artık toprağa dikilmesi gereken 2 adet şans bambum. Eskiyen bir tenceremi kayınvalideme verdim içine maydonoz ekip verecek bi de. Biraz yeşillikle toprakla bağ kurmak istiyorum.

4- eksik olduğum bazı konularda okumalar yapmak istiyorum.

5- uzaktan eğitime başlayacağız. Geçen dönem tecrübesizdim. Ama bu dönem daha planlı programlı ilerlemek ve günlük raporlar tutmak istiyorum inşallah.

Uzattım yine. Defteri elime aldım. Ne yazacağım diye düşünüp aklıma bir şey gelmeyip kapattım defteri. Buraya yazmak daha keyifli ilham geliyor 😍😂
Ne güzel yazmışsın
Gün içerisinde bende kendime vakit ayırıp kızımla ilgilenip hobiyle ilgilenmek hedeflerim
Sade ve sakinlik istiyorum
Ileride ne olur bilemem tabi bulunduğumuz ânın tadını çıkartıyorum 😁

Yarın sabah yola çıkıyoruz
4 gün görevlere mola 😊
Hafta sonları kendinize tatil ilan edin
Işleri hafta içi yaparsanız süper olur
Çalışanlar için zor olabilir süreci daha sade tutabilirler
Bu arada ajanda sistemini iyice kurmanizi istiyorum

3.gün görevi
Sabah yatak toplamak ve akşam yarının kıyafetini hazırlamak 👍

Ne güzel yazmışsın
Gün içerisinde bende kendime vakit ayırıp kızımla ilgilenip hobiyle ilgilenmek hedeflerim
Sade ve sakinlik istiyorum
Ileride ne olur bilemem tabi bulunduğumuz ânın tadını çıkartıyorum 😁
Anı yaşadığını burdan hissediyorum 😊 en güzelini yapıyorsun. Ben bunu öğrenmeye çalışıyorum henüz çünkü çok çabuk gelecek kaygısı moduna girebiliyorum hala maalesef

Günaydınlar
Ev toplandı, bornozlar makineye atıldı yıkanıyor
Biz de kızımla kahvaltı keyfi yapıyoruz :kahve:

Mia- Mia- şimdiden iyi tatiller bol bol fotoğraf çek :)

Back