• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fuşya gri baya tezat olacak gibi ama inşallah dediğin gibi olur 😊 ben de televizyonun olduğu duvarı bir ton koyu istiyorum ama bilmiyorum eşim yapar mı 2 kutu almayalım diyecektir 😅
Maskülen gri var normali biraz koyu renk oluyor içine beyaz eklenirse tam açık gri yakalarsın
Bir duvaru Koyu ton yaparsanız da onu desteklemek önemli dekorla
Fuşya gri birbirine uyumlu renklerdir
Güzel olur
Çok sevdiğim konular bunlar 😂

Maskülen gri var normali biraz koyu renk oluyor içine beyaz eklenirse tam açık gri yakalarsın
Bir duvaru Koyu ton yaparsanız da onu desteklemek önemli dekorla
Fuşya gri birbirine uyumlu renklerdir
Güzel olur
Çok sevdiğim konular bunlar 😂
jotun- 1973 objektive rengini aldık bakalım nasıl olacak 😃

Selam kızlar nasılsınız?
Bugün yeni bir hafta, yeni bir ay, yeni bir mevsim.. Hayatımıza güzellikler getirsin inşallah:KK36:
Temizlik planımı yaptım
Toz alındı
Yerler süpürüldü, silindi
Lavabo wc temizlendi
1 mak çamaşır yıkandı
2 mak daha çamaşır yıkanacak
1 mak bulaşık yıkanacak
Yemek var
Biraz kitap okuyup duş alırım bugünlük yeter

Selam kızlar nasılsınız?
Bugün yeni bir hafta, yeni bir ay, yeni bir mevsim.. Hayatımıza güzellikler getirsin inşallah:KK36:
Temizlik planımı yaptım
Toz alındı
Yerler süpürüldü, silindi
Lavabo wc temizlendi
1 mak çamaşır yıkandı
2 mak daha çamaşır yıkanacak
1 mak bulaşık yıkanacak
Yemek var
Biraz kitap okuyup duş alırım bugünlük yeter
Daha ne olsun 👏🏻 Benim boş beleş geçirdiğim bir gün daha🤦🏻‍♀️ Dürtün beni bu aralar ya 🙈

O zaman yarın birlikte yapalım
Planım yıkanan çamaşır bulaşık ne varsa yerine yerleştirmek, ütüleri yapmak, camları silip balkonu yıkamak..
Hadi siz de plan yapın
Ben de yarın maraton yapacağım tüm ev sil süpür toz al wc+banyo düzen+çamaşır +mutfak işim bitince burdan rapor edeceğim sevgiler
😍

Ev almak isteyen arkadaşlar konut kredilerinin epey düştüğünden haberiniz var değil mi?
S Salty siz de ev arıyordunuz bu dönemi mutlaka değerlendirmelisiniz
Evet canım çok teşekkür ederim beni hatırladığıb için, nasıl mutlu oldum 😍
Şuan hem ev hem araba bakıyoruz arabayı da değiştireceğiz kredi faiz oranları çok güzel şuan 😍

Yatırımlık bir ev düşünüyoruz biz de bakalım eğer olursa minimalleşme yolum açılacak inşallah 😊
Hadi gel hayallerimizi ve planlarımızı paylaşalım 😍
Ben 2+1 ev bakıyorum ama 3+1de olabilir yani denk gelirse arık hangisi mantıklı olursa onu seçeceğiz ama ev bulmak gerçekten zor, bir de rahat rahat tüm evler gezdirilmiyor virüs dolayısıyla, hayırlısı bakalım bizi neler bekliyor 🤗

Hadi gel hayallerimizi ve planlarımızı paylaşalım 😍
Ben 2+1 ev bakıyorum ama 3+1de olabilir yani denk gelirse arık hangisi mantıklı olursa onu seçeceğiz ama ev bulmak gerçekten zor, bir de rahat rahat tüm evler gezdirilmiyor virüs dolayısıyla, hayırlısı bakalım bizi neler bekliyor 🤗
Eğer ev alırsak evde gözüme batan her şeyi oraya yollayacağım. Hem orayı eşyalı kiraya verme şansımız olacak hem de kendi evimi istediğim gibi dekore edebileceğim inşallah 😊

işe başladim bugün..
işe başlamamla beraber sabah rutine el attim.
4 te namaza kalkıyorum. ve ardindan kuran okuma spor yapma kendine vakit ayırma vaktim ebey oluyor.
en sevdiğim rutindi..
Umarim devam ederim:)
4:00-5:00 namaz kuran.
5:00-5:30 SPOR
5:30- 6:00 Kahvaltı.
6:00-7:00 kendine vakit ayırma kitap okuma rutin yazma kişisel bakim vs.
7 de evden çıkış.

Back
X