- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
- #1.821
Keşke bazı akşamları hep böyle kapatabilsek biz de ben bu akşam böyle yapmak istiyorum ama bakalım! şu körolmayasıca boğaza dur demek lazım :) dün de hurma aldım kendime üstelik de paketi 3,5 TL idi, tunus hurmasıymış.. ama lezzeti eti görüntüsü şahane.. baktım ki lokumları götürüyorum bari hurma yiyim dedim ooof offf :)M Minikkelebk az gibi görünse de cacık eğer koyu ise acaip tok tutucu bir şey, közlenmiş limonlu patlıcana / yoğurtlu da olabilir ben de bayılıyorummmm..
Bogaza dur demek lazim tabi..Keşke bazı akşamları hep böyle kapatabilsek biz de ben bu akşam böyle yapmak istiyorum ama bakalım! şu körolmayasıca boğaza dur demek lazım :) dün de hurma aldım kendime üstelik de paketi 3,5 TL idi, tunus hurmasıymış.. ama lezzeti eti görüntüsü şahane.. baktım ki lokumları götürüyorum bari hurma yiyim dedim ooof offf :)
Zaten gündüz gece birbirine karışıyor..afiyet olsun kuzumYok canim uyumadik iyi cok sukur biraz kilolu oldugundan sekeri vs.olculdu surekli ve cook gazli hemsireler saolsun yardimci oldular gazli oldugu icin beslenmeyi reddetti surekli midesi bulandi bugun daha iyilermis sukur cimcimeye annem bakiyor esim benibbu sabah aldi hastaneden annem enistem devraldi refakati oglen 12de cikmislar hastaneden gidicektim ama gidemedim esim ve cimcimem evi talan etmislerdi zor adam ettim ve uyudum
Menume gelince kizlar inanin hatirimda yok baya sarsildim uykusuzluk yorgunluk ruh gibiydim anca kiscem oglen uykusina yatinca bende yatabildim bir kac saat aksam yemeginde kahvalti yaptim peynir zeytin yumurta ve ne yazikki biraz fazla pide ekmek ile yarin toparliycam insalah
ek besin vermeye çalışıyorum ama minik inatçı ille meme diyor :) daha tam oturmadı ek besin düzenimiz kuzum :) akşam leblebi yedim oda tok tutuyor sanki ama kabızlıkta yaptı bana :)Bu çok az degil mi canimm ya...
ins bisey olmax kuzucuga..
ama onun zaten ek besin zamanı gelmistirr..
Veriyosan...emzirmeyi azaltabilirsin
evet canım cacık çok tok tutucu birşey bayılıyorum sen e yeni katılmuşsn galiba hoşgeldin aramza :))M Minikkelebk az gibi görünse de cacık eğer koyu ise acaip tok tutucu bir şey, közlenmiş limonlu patlıcana / yoğurtlu da olabilir ben de bayılıyorummmm..
Çok teşekkür ederim.. Adım Adım 60'a diye bi günlük açtım, baktım ki olacak gibi değil.. burda motive olabileceğime inanıyorum. İlk destekleyenlerden biri de minikkelebk arkadaşım oldu.. sağolun. birbirimize desteğimiz sürecek inş. başaracağız.evet canım cacık çok tok tutucu birşey bayılıyorum sen e yeni katılmuşsn galiba hoşgeldin aramza :))
İyilermis cook sukur ben evde istirahatteyim telefonla irtibattayim =) birazdan gecicem yanlarina, annem eve gecicek ben devralicamesr_esr Günaydııın.. Ablan nasıl? Sen neler yapıyosun? Yoğunsunuzdur gerçi.. Allah kolaylıklar versin.
canım Allah acil şifala versin çok geçmiş olsun İnşallah kısa zamanda iyileşirKizlar dedem hastanede yatiyo...benim moral sıfır
Duanizi eksik etmeyin
Kelebeğim çok geçmiş olsun Allah şifa versinKizlar dedem hastanede yatiyo...benim moral sıfır
Duanizi eksik etmeyin
Insallah ameliyati iyi gecerSabah:az patates kizartmasi 1kk peynir 3zeytin maydonoz
Oglen:2s.kasigi taze fasulye 1s.kasigi pirinc pilavi
Aksam:1tavuk but 4dilim karpuz,2yenidunya
Minikkelebek gelemiyor kizlar dedesi rahatsiz beyin kanamasindan dolayi 2.kez ameliyata alinicakmis dualarimizi istiyor
Allah tez zamanda sifasini versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?