• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Kizlar guzel temenni ve dualariniz icin saolun hherikiside saglikli masallah gogus kalkanindan bahsettim mutlaka deniycek cok saolun
bugun hastanede refakatciyim beni idare edin menumu uygun bir vakitte yazicam

Kizlar guzel temenni ve dualariniz icin saolun hherikiside saglikli masallah gogus kalkanindan bahsettim mutlaka deniycek cok saolun
bugun hastanede refakatciyim beni idare edin menumu uygun bir vakitte yazicam
Ayy masallah,subhanalalh:nazar:
Ne güzel insanin kizkardesi olması...
Benn teyze olamicamda...:110:
Ins gelinlerle iyi geciniriz:KK59:
Ben bugün moda girebildim cok sukur...
Refaketci menüleri diyete gayet uygun oluyor..
Müsait oljnca bekliyoruz kuzum

Sabah biraz burgu peynir,2 ceviz,2 günkurusu..domates,salatalik,2 zeytin..yarim dilim k.ekmegi
Ara 10 sari leblebi,10 citir leblebi (saydim:-))
Ara 1 dilim karpuz,2 grissini
Aksam 2 s.kasigi körili tavuk,2 kasik yogurt,bol salata..b.pilavinin tadina baktim bide

Saol kuzum moda girmis olmana cok sevindim
afiyet olsun
sabh 1kasarli tost
aksam:3catal pirinc pilavi 1servis k.tavuk sote 1ayran 1kase domates corbasi
az evvel kasarli tost aralarda 2neskafe cok az lohusa srbti 2cay
Gun geceye karisinca gunu kapatamadim

I ISIL27 caniim nerelerdesin kilonu merak ettim
Hedefine ulasmis olabilcegini dusunuyorum :KK50:
canım giremedim 2 gündür canım sıkkındı ertesi gün hapı kullandım emzirriken çok zararlıymış 1 hafta emzirmememk gerekliymiş ama ben emzirdim çok korktum çocuğa bişey our diye tartılmadım bu yüzden de aklım hep bebekteydi

canım giremedim 2 gündür canım sıkkındı ertesi gün hapı kullandım emzirriken çok zararlıymış 1 hafta emzirmememk gerekliymiş ama ben emzirdim çok korktum çocuğa bişey our diye tartılmadım bu yüzden de aklım hep bebekteydi
Canım gecmis olsun...allah korusun zehirlenme olasiligi olabiliyormus...
O da simdiye kadar olmadiysa ,bisey olmaz ins...
Ben 6,12 saat emzirmeyin diye okudum ama...ilacin prospektüsunde ne yazıyor...

Canım gecmis olsun...allah korusun zehirlenme olasiligi olabiliyormus...
O da simdiye kadar olmadiysa ,bisey olmaz ins...
Ben 6,12 saat emzirmeyin diye okudum ama...ilacin prospektüsunde ne yazıyor...
canım aynen zehirleme yapabiliomuş ondan korktum benimkinde 6 gün emzirmeyin sütünüzü sağıp atın yazıyodu ama mecbur emziriyorm. birde propesküsü ilacı içince okudum 30 dk oldu olmadı kusturdum kendimi ama ilaç karıştımı kana bilmiyorum endişeliyim

Sabah 1 dilim k.ekmegi,2 ceviz,1 dilim peynir,domates salatalik...2 gun kurusu
Ögle 1 yesil elma..2 kasik uogurt..1 domates,1 s.k tavuk kavurma,2 ceviz
Aksam 3 büyuk ücgen karpuz,10 tane p.kizartma..2 kasik mercimek corbasi.1 kase sütlac

Bebis nasıl teyzesi,gece uyumamis gibisiniz...
Cimcimeye kim bakıyor.?
Bugün cikiyomusunuz hastaneden
Yok canim uyumadik iyi cok sukur biraz kilolu oldugundan sekeri vs.olculdu surekli ve cook gazli hemsireler saolsun yardimci oldular gazli oldugu icin beslenmeyi reddetti surekli midesi bulandi bugun daha iyilermis sukur cimcimeye annem bakiyor esim benibbu sabah aldi hastaneden annem enistem devraldi refakati oglen 12de cikmislar hastaneden gidicektim ama gidemedim esim ve cimcimem evi talan etmislerdi zor adam ettim ve uyudum
Menume gelince kizlar inanin hatirimda yok baya sarsildim uykusuzluk yorgunluk ruh gibiydim anca kiscem oglen uykusina yatinca bende yatabildim bir kac saat aksam yemeginde kahvalti yaptim peynir zeytin yumurta ve ne yazikki biraz fazla pide ekmek ile yarin toparliycam insalah

Back