- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sagol kuzumm...Caniimm cook gecmis olsun kuzuna masallah baya sogukkanli davranmis mavisin abla olmus
Sinavlarini vermis olmana cook sevindim azimli insanin hali bir baska cok takdir ediyorum seni,kisiligini
masallah arkadasima allah basarilarini daim etsin.
Iyi geceler canimm...İyi geceler kizlar
yarin gorusmek uzere
Ne gündü yarabbim..
Ev kazasi gecirdik..
Kizim kosarken kafasini kirişe vurup,kafasi acildi biraz...
Normalde sogukkanliyimdir ama cok panik yaptim..
Hastane de aldik solugu,dikis atildi 1 tane..
Yavrum hic aglamadi..o esnada.,alkis koptu orda
Bunada şükür...allah yavrularimizi korusun...
esr_esr canim merak ediyodun..sinav sonucum aciklanmis..
Çoook mutlu oldum
Darisi seneye ins
Sabah domates,salatalik,2 ceviz,2 dilim peynir
Ögle 2 burgu peynir,3 domates2 ceviz
Aksam1,5 servis kasigi b.pilaavi..31 kase yogurt..1 isirik gofret
Sağlıkla kucağına alsın inşallah..Kkizlar ablam doguma giricek hhastanedeyim
dua edin kizlar
Çoook teşekkür ederiz teyzesi...-günaydın, çok geçmiş olsun canım
Canim sen yeni basladinn...cok azaltma yediklerini...ama pasta,hamur isi, abur cubur yeme yeter..bide elinden geldigince haeketli olabilirsenCanımmm günaydın bu menü çok az geldi bana hızla gidiyor mu gerçekten bu kadar az yiyince, ben sabahları mutlaka bir avuç beyaz peynir (abartmadan tabii) ama yanına ince iki dilim kaşar + 5-7 adet arası zeytin ve ekmek yiyorum, buna ilaveten dereotu, yeşillik ne varsa (ama üzerine bir iki damla muhakkak zeytinyağı gezdiriyorum) domates bunlardan hangileri varsa yiyorum. Taş gibi de doyuyorum haliyle.. Öğlen yemeğimi yazmıştım kendi günlüğüme etiketledim seni de öğlenleri de öyle baya iyi menüler akşam azaltır azaltmaz farkediyor hemen. dün doğum günü vardı bir normal dilim pastamı yedim ara öğünde akşam 4 de, iş çıkışı 25 dk. yürüdüm spor olarak sadece yürümeye ve evde arada sırada deli divane gibi zıplayıp ip atlamaya çalışıyorum.
Aminn canımm...seninkiler büyuklerdi dimi...?Bu arada çok çok geçmiş olsun, Allah korusun tüm yavrularımızı!
Ayyyy ben heyecanlandımm...Kkizlar ablam doguma giricek hhastanedeyim
dua edin kizlar
Ins süt konusunda sıkıntı yasamazlarda mamaya vs ihtiyac duyulmaz...Sağlıkla kucağına alsın inşallah..
Arkadaşım, bebiş doğduktan sonra eğer memeyi tam kavrayamaz ise lütfen eve geçince sadece 1 yemek kaşığı dolusu mamayı ya da kendi sütünü sağıp çay kaşığı ile yuttursun bebeğine.. Eğer bebiş gıda almazsa çok uyuyo, uyudukça hiç gıda alamayo kan değerleri düşüyo Allah esirgesin. Kısacası ilk günler iyi beslendiğinden emin olun, kaşıkla verin. (naçizane önerim)
Avent marka meme kalkanı var göğüs kalkanı meme ucunun yara olmasını engelliyo ve memeden akan süt boşluğunda birikiyo, bebeğe içirebiliyosunuz. kaynatılabilir bir malzeme. ben çok çok kullandım yara olmadı hiç göğüs ucum.Eki Görüntüle 1552841
Allah analı babalı büyütsün..
Ins süt konusunda sıkıntı yasamazlarda mamaya vs ihtiyac duyulmaz...
Yalniz çok güzelmis bu meme kalkanı...
Ben ilk defa gördüm
Icine süt dolanini hic görmemistim
Biri 5 biri 10 yaşında iki kız..Aminn canımm...seninkiler büyuklerdi dimi...?
Insan biseyden çok çekince öyle oluyor dimi....Ben en çok yaradan muzdariptim, bu bana çok iyi geldi meme ucu boşta kalıyo bi şeye sürtmüyo içe biriken süt de sürekli nemli mi bırakıyo nedir üç ay hiç çıkarmadım, bazen içinde birikenin üstüme başıma döküldüğü oldu bilgilerinize :) / bu arada çok işime yaradığı için aht ettim tüm doğum yapacaklara anlatçam diye