• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Anladim caniim ikna olur umarim, tansiyon vs..varsa bundan tedirgin olabilcegni dusundum
Eskisi kadar oturdugum yerde donmuyor cok sukur ama anihareketlerde donuyor mesela kizimla kutu kutu pense oynayamiyorum :KK48: bilirmisin o oyunu :KK48:
Bende kahve ictim kuzum afiyet olsun bize :KK19:

Anladim caniim ikna olur umarim, tansiyon vs..varsa bundan tedirgin olabilcegni dusundum
Eskisi kadar oturdugum yerde donmuyor cok sukur ama anihareketlerde donuyor mesela kizimla kutu kutu pense oynayamiyorum :KK48: bilirmisin o oyunu :KK48:
Bende kahve ictim kuzum afiyet olsun bize :KK19:
Bilmez miyim o oyunu..
Bizim evde yağ satarım,bal satarım daha revacta ama:KK48:

Selam bende zayiflama niyetindeyim dogumun ardindan kilolarim aldi basini gitti ve hizla devam ediyorum kilo almaya moralim cok bozuk bu yuzden paylasimlarini bekliyorum
esr_esr esr_esr aynı kiloyla başlıyoruz bakalım :) Hadi hayırlısı.. Su Su Su! Hareket! Hareket! Hareket! ve sağlıklı beslenme.. ve son olarak da akşam 6,30 - 7,00 de ymek yeme işi bitmiş olmalı! Başarılar!

Aldığım kilolar artık her yönden rahatsız etmeye başladı

Günlüğümü de açayım tam olsun:KK49::KK49::KK49:

1 marttan itibaren canım arkadaşımm:KK68: esr_esr esr_esr birlikte devam ediyoruz

Başlangıç kilolarımıź

Minikkelebk 80.5
esr_esr 79.5
ISIL27 60

Guncel kilolarımız

ISIL27 58.4
esr_esr 72.5
Minikkelebk 72.6
M Minikkelebk tebrik ederim mart/nisan/mayıs üç ayda nerdeyse 10 kg. gitmiş.. bravo! darısı da bizeee :)

Hosgeldin goldenheart goldenheart
Yeni mi baslyorsunun diyete, daha evvelden deneyimin var mi,
Hedefin nedir?
Şöyle oldu, ben başlarken kısa bir öykü yazmıştım, okumuş olabilirsin, 2. doğumdan sonra 33 - 34 yaşlarıma 84 ile girdim ve kaldım epeyce bir yasemin yalçın tiplemesindeki gülizar gibiydim :) Sonra yememe dikkat edip azıcık ama azıcık azalttım, haftasonları 1 saat yürüyüp 1,5 lt. su içip de yeşil çaya başlayınca ve emzirdiğim için gidiverdi kilolar 69 a kadar düştüm, 35-37 yaş arası 69 - 73 arası gidip geldi kilolar şimdi 38 sayılırım (Aralık 77 doğumluyum) artık hakikaten normale dönmek istiyorum en azından 60! Hedefim 60 ama 60'ar günlük diyet günlüğü ile yavaş yavaş istediklerimi de yiyerek vermek istiyorum. İstediklerimi derken asla dondurma, çikolata, baklava vs. yemem demeyerek, hayatımızda ne olacaksa miktara dikkat ederek yemek ve böyle zayıflamak istiyorum. Bi hedefim de, kilo vermenin altın kuralı ve senin de bildiğini düşünüyorum, akşam 6,30 - 7,00 den sonra kesmek!

Daha evvelden çok çok zayıftım son 10 yıldır şişmanım 65 ile başlayıp - 84 e gittim on yılda ama on yıla iki çocuk sığdı araya :) hiç tartı nedir bilmedim hayatım boyunca, son beş yıldır bir tartıya sahibim. işte böyleee.. çok iştahlıyım, işten eve gelince ne bulursam -yağlı ve şekerli leziz şeyler tercihimdir- yer doyasıya yerdim, şekerpareye, kalburabastıya hiç dayanamam 1 tepsi olsa yarımşar saatlik arayla bitirebilirim üçer dörder yiyerek :) eee zaten bu kilolar boşuna değil.
Çok uzattım, :KK62:
son üç yıldır 70-73 kg. diyelim.. Hedef 60 kg.

Son düzenleme:
Gunaydin canim :KK73:
72li biseler gordum bu sabah
Kacamak mii :63:
O da neee:KK19:
Esr tatlim keske spor yapsan...
Insan psikolojik olarakta rahatliyor...
Şu temizlik bitsin bende baslicam..esim gecen gün ip almis gelmis ...
Biraz biraz atlarim..
Bende sabah 71.9 dum...
Ama veremedim biliyorum
2 haftadir ayni yerlerde dolaniyorum

M Minikkelebk tebrik ederim mart/nisan/mayıs üç ayda nerdeyse 10 kg. gitmiş.. bravo! darısı da bizeee :)
Canim aslinda biz o kiloyu mart,nisanda verdik..mayisda saldik cayira...
Simdi tekrar basladik..
Calisiyormussunda ...
Gunduz rahat dikkat edersin..
Aksamlarida cok hafif kapat...
Oh mis..1 ayda 5 kilo garanti:21:
Isin masa basi mi bu arada

evet masa başı. ben kütüphaneciyim :) ama hareket etme fırsatları çok, örneğin kitapları raflarına yerleştirme işi gibi ;) inşallah ayda 5 kilo ne demek.. süper! dediğin gibi olması için gayret edeceğim. moral verdin.

Sabah:az misir ekmegi,1koy biberi,2ceri domates,1kk peynir
Oglen:1servis.k sebzeli bulgur pilavi,2yk.yogurt
Aksam:5kofte,1bardak ayran,az domates,2dilim cavdarli ekmek

Gunaydiiinn :KK49:
Minkkelebek hersey yolunda mi caniim gelmedin,menunu paylasmadin
Canimm gunaydin...
O kadar yorulmusum ki dün hic mecalim yoktu...
Sonrada misafir geldi...
Giremedim...
Menumde pek iyi degildi zaten..hic cis yemedim ama..
dün cok ekmek yedim galiba:KK12::KK23:
Yapamiyorum su ara ya..
Spor yapmam lazim..
Tarti hep ayni yerde...

Bende 73leri gordum yine kuzumm
Ekmekle benimde basim dertte bu ara
Eskiden ne iyiydik oysa
Bu haftada bitti sayilir
Yeni haftaya iyi bir baslangic yapalim

Sabah:1sigara boregi,5zeytin,1tutam maydonoz
Oglen:1tabak tavuklu yesil salata
Aksam:1tabak tavuk sote,1bardak ayran