- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
- #1.741
İyi geceler caniiiiimIyi gecelers herkese
Bilmez miyim o oyunu..Anladim caniim ikna olur umarim, tansiyon vs..varsa bundan tedirgin olabilcegni dusundum
Eskisi kadar oturdugum yerde donmuyor cok sukur ama anihareketlerde donuyor mesela kizimla kutu kutu pense oynayamiyorumbilirmisin o oyunu
Bende kahve ictim kuzum afiyet olsun bize
Selam bende zayiflama niyetindeyim dogumun ardindan kilolarim aldi basini gitti ve hizla devam ediyorum kilo almaya moralim cok bozuk bu yuzden paylasimlarini bekliyorum
M Minikkelebk tebrik ederim mart/nisan/mayıs üç ayda nerdeyse 10 kg. gitmiş.. bravo! darısı da bizeee :)Aldığım kilolar artık her yönden rahatsız etmeye başladı
Günlüğümü de açayım tam olsun
1 marttan itibaren canım arkadaşımmesr_esr birlikte devam ediyoruz
Başlangıç kilolarımıź
Minikkelebk 80.5
esr_esr 79.5
ISIL27 60
Guncel kilolarımız
ISIL27 58.4
esr_esr 72.5
Minikkelebk 72.6
Şöyle oldu, ben başlarken kısa bir öykü yazmıştım, okumuş olabilirsin, 2. doğumdan sonra 33 - 34 yaşlarıma 84 ile girdim ve kaldım epeyce bir yasemin yalçın tiplemesindeki gülizar gibiydim :) Sonra yememe dikkat edip azıcık ama azıcık azalttım, haftasonları 1 saat yürüyüp 1,5 lt. su içip de yeşil çaya başlayınca ve emzirdiğim için gidiverdi kilolar 69 a kadar düştüm, 35-37 yaş arası 69 - 73 arası gidip geldi kilolar şimdi 38 sayılırım (Aralık 77 doğumluyum) artık hakikaten normale dönmek istiyorum en azından 60! Hedefim 60 ama 60'ar günlük diyet günlüğü ile yavaş yavaş istediklerimi de yiyerek vermek istiyorum. İstediklerimi derken asla dondurma, çikolata, baklava vs. yemem demeyerek, hayatımızda ne olacaksa miktara dikkat ederek yemek ve böyle zayıflamak istiyorum. Bi hedefim de, kilo vermenin altın kuralı ve senin de bildiğini düşünüyorum, akşam 6,30 - 7,00 den sonra kesmek!
Çoook teşekkür ederimHedefine ulasagina eminim
Bos degilsin,istekli gordum seni
İstek ve destek...
İstek icimizde,destek birbirimizde
Basarilar...
Esr tatlim keske spor yapsan...Gunaydin canim
72li biseler gordum bu sabah
Kacamak mii
O da neee
Canim aslinda biz o kiloyu mart,nisanda verdik..mayisda saldik cayira...M Minikkelebk tebrik ederim mart/nisan/mayıs üç ayda nerdeyse 10 kg. gitmiş.. bravo! darısı da bizeee :)
Canimm gunaydin...Gunaydiiinn
Minkkelebek hersey yolunda mi caniim gelmedin,menunu paylasmadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?