- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
- #1.721
Günaydınnn...
Kizlar hafta sonu gezdimm..
Fena yedim malesef..
Şuan gercekten cok üzgünum..
Son 8 günde 4 gün fena yedim...4 gün cok dikkat ettim..
Sonuc -300 gecen haftaya göre
Halbuki 1 kilodan fazla gitmisti geri geldi malesef.
Ama napıyouz önumuze bakiyoruz..
Kilom sabah 72.200 dü
O oyuncak sorunu bizde de var canim malesef..Amin
Saol caniim sanada afiyet olsunn
Aynenn isil bitirdi ohh ne guzell
Canim benim ev hic toplu kalmiyor arkami donup bakiyorumki cimcime heryeri birbirne katmis bi gelen olsa demez ki bu ev yeni temizlenmis duzen tertip sifirr odadan oyuncak cikmiycak diye soylesekte hic orali degil mutfak cekmeceleri koltuk minderleri hepsini ele gecirmis durumda senin kuzular nasil duzenliler mi sakinler mi?
Hic aklim kesmesede merak ettim nasil bas ettigini =)
Hafta sonu midemi fena genisletmisim..6 lı rakamlara az kalmış.. tebrikler canım
Ayyy mutfak dolapları çıkıyorsa çok zor...Ayy oyunlarini seveyim kuzularin
Bende duzeni severim muntazam durmali evin icersi deee oyuncaklar tencere tavalar kasiklar... Hele o kasiklarr petege vuruyor muzik yapiyormus gum gum tam kizicak oluyorum kizamiyorum tabii odasinda doksun sacsin diye soyluyorum da nafile daginik olcak oyle mutlu gelenimizde gormezden gelsin artik yapicak pekte bisey yok gibi galibaabenim cimcime hic toplamaz anne toplasin der arada bi el atar cekilir kenara basim donuyor oyuncak toplarken toplamadan yattigimda cok olur saldim biraz bu oyuncak daginikligini
Kuzum gelemedim bugün bi türlü....Gunaydiin kizlarr
Kuzum benim pazar gününe kadar evi adam etmem lazim...Cikiyor kuzumm mutfak dolaplari salonun ortasinda oyuncaklar mutfak cekmecelerinde bende geriliyorum cogu zaman
Ben bugunde bi sildim supurdum sadece girisemedim dipli bucakli
Benim burdada cok gider elektrik hele birkac ay evvel 3gun yoktu bu ara iyi sukur
Neler yaptin oyle caniimm dikkat ett gece yemelerine aman diyim+1cok fazla bugun dikkat etmissindir umuyorum
Afiyet olsuuunnn balımmSabah:bi parca simit ekmek,az tereyaginda yumurta,1kk peynir
Oglen:1servis k.makarna,3yk.yogurt
Aksam:2fileto uskumru,bol yesil salata
Annemlerin yazlik canim...Saol caniim
Gec kalktimda biraz saat 1miydi neydii
Oo cook isin var seniin yanliz mi olcaksin yazlikta temizlikte yardimcin olcak mi
2.bir isil vakasi geliyor desene15gun dipli koseli temizlik
İsilcigim sevgiler caniimm
Annemlerin yazlik canim...
Ben yardim edecegim goya ama ben yaparim..
Anacugum dustu gecenay meniskus olusmus...
ameliyat olmasi lazim...
yardimci aradik ama bulamadik...
aslinda suara hic gitmek istemiyorum ama annemi yalniz birakamam..
aynen benim 2. İşıl vakası..
ısıl nerdesin canım
Cok tesekkur ederizz tatlimmCanımcığım çok geçmiş olsun anneye
Ben kucuk bi dilim karpuz yedim yemekten sonra...Kuzumm gecmis olsun anneciginee kolay bir ameliyattir umarim carcabuk atlatir
Menun cok iyi afiyet olsun canim
Spor,,ben onu kaybedeli cok olduu oylesine tembelim ki bu ara sorma birazda denge problemim tuz biber oldu egilip kalktikca beynim sallaniyor sanki
Ev temizligi spor niyetine olur mu ki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?