- Konu Sahibi Minikkelebk
-
- #1.701
Canım hayırli olsun bebis...allah saglik,sihhat,hayirli uzun ömür versin bebise...kızlar bu aradaa dün kadeşimin eşi doğum yaptı ilk kez hala oldum :) yarın erkenden ankaraya gideceğim en fazla 1 hafta kalırım girmeye çalışacağım internet bulursam merak etmeyin :)
Hosgelddiiiiiiin kuzumm..Geldiim kizlar tekrardan aranizdayim tam gaz devam,yarin itibariyle menulerimide paylasacagim insalah
Telefonum geldi nihayet
Evet canim aynen..hadi ayni kararlilikla su 17 gün devam edelimOlsuun yazdigin rakamda hiic fena degill bende gunlerdir neler yemedim kii 74.600 gordugum oldunasil telas oldum sorma neyseki kaldigim rakamla uyandim bu sabaha
Simdi eskisi gibi dikkat etmeye kararliyim
Hep birlikte basaracagiz insallah
Benimde ev bu ara havada kuzum bende yapacagim ha bugun ha yarinn yaydim iyiceKac saattir elektrik yoktuuu...dag gibi camasirim var...
Sabah beri ev topluyorum?.cocuklarin dolabini düzenledim vs....
1 hafta evde olmayinca heryer tozlanmis,dagilmis...
Güzel bi temizlik lazim eve..
Afiyet olsun ...03:30 yesil salata 1haslanmis yumurta 3ceviz
Aksam:1karniyarik 1kase cacik 1s.kasigi pirinc pilavi yarim domates
Evet canim yapalim birlikte...Benimde ev bu ara havada kuzum bende yapacagim ha bugun ha yarinn yaydim iyicemisafirimde vardi yatili yatak yorgan yikanicak baslayalim yarindan tezi yok bugun bende kizimin dolabi nevresimi cekmeceleri duzenledim yarinda bizim dolaplar cekmeceler ardindan mutfak vs..vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?