- Konu Sahibi Minikkelebk
-
- #1.641
dikkat et canım hepimize oluyo yeme krizleri sıvı şeylerle şişir karnını yemeye yer kalmasınCok yiiyorum diyet kalmadi bu ara
Kuzum yapma ya..Cok yiiyorum diyet kalmadi bu ara
Senin kilonu cok merak ediyodum canim...kızlar 3 gündür giremedim offf bu temizlik mahvetti beni kaynanamın evini yapıyoruz oda biterse kurtulcam müstakil tarzda olunca daha zor oluyo tmizliğitartılamadım da malesef hiç zamanım olmadı tartıma pil aldırdım bu kez tartı açılıyo üzerine çıkınca Lo yazıyor en önümzdeki pazartesi tartılayım en iisi hafta yarılandı zaten
bende çok merak ediyorum kuzum :) İnşallah vermişimdir kaçamak yapmıyorum bakalım ne olcakSenin kilonu cok merak ediyodum canim...
Tartini ayarla...pazartesiden itibaren,her pazartesi topluca tartiliyoruz artik
canım buraya sık giremesekte eminim hepimizin aklı brada benim öyle :) sakın kendini bırakma aylarca verdiğin emekleri düşün başaracaksın eminimSelam kizlar kendimi yenilgiye ugramis hissediyorum malesef diyet vs... Yapasim kalmadi
burayi hepimizin bosluyor olmasi gerek kilo gerek menu paylasimi vaktiyle yapilmiyor olmasi tum motivasyonumu dusurdu
Iyi hafta sonlari canimmm..Gunaydin kizlar
iyi haftasonlari
öyle olmuştur umarım kuzumafiyet olsun canim kacamaklarin sut olsun kuzuna yarasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?