• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

kızlar 3 gündür giremedim offf bu temizlik mahvetti beni kaynanamın evini yapıyoruz oda biterse kurtulcam müstakil tarzda olunca daha zor oluyo tmizliği :( tartılamadım da malesef hiç zamanım olmadı tartıma pil aldırdım bu kez tartı açılıyo üzerine çıkınca Lo yazıyor :( en önümzdeki pazartesi tartılayım en iisi hafta yarılandı zaten

sabah: domates salatalık 2 kk peynir 6-7 tane zeytin yağda yumurta
ara: 3 bardak çay 1 pakettuzlu kraker
5 tane yenidünya
akşam : fırnda tavuk 2 parça 3-4 küp patates ayran :)

kızlar 3 gündür giremedim offf bu temizlik mahvetti beni kaynanamın evini yapıyoruz oda biterse kurtulcam müstakil tarzda olunca daha zor oluyo tmizliği :KK43: tartılamadım da malesef hiç zamanım olmadı tartıma pil aldırdım bu kez tartı açılıyo üzerine çıkınca Lo yazıyor :KK43: en önümzdeki pazartesi tartılayım en iisi hafta yarılandı zaten
Senin kilonu cok merak ediyodum canim...
Tartini ayarla...pazartesiden itibaren,her pazartesi topluca tartiliyoruz artik :KK49:

Selam kizlar kendimi yenilgiye ugramis hissediyorum malesef diyet vs... Yapasim kalmadi
burayi hepimizin bosluyor olmasi gerek kilo gerek menu paylasimi vaktiyle yapilmiyor olmasi tum motivasyonumu dusurdu

İns.kuzum temennim o yonde boslamis olmanin yanisira 2aydir hedefe ulasamamis olmanin verdigi yenilgi hisside buna sebep

Selam kizlar kendimi yenilgiye ugramis hissediyorum malesef diyet vs... Yapasim kalmadi
burayi hepimizin bosluyor olmasi gerek kilo gerek menu paylasimi vaktiyle yapilmiyor olmasi tum motivasyonumu dusurdu
canım buraya sık giremesekte eminim hepimizin aklı brada benim öyle :) sakın kendini bırakma aylarca verdiğin emekleri düşün başaracaksın eminim

sabah: 1 haşlanmış yumurta 2 kk peynir zeytin yeşillik avuç içi kadar tam buğ. ekmeği
ara:1 nektari 1 yeşil elma
16:00 dünden kalma patatesli tavuk küçük tabak domates salatalık
20:00 1 kase yoğurt

Afiyet olsun canim ins.oyle olur
Evet fazlaca disiplinli degilim bu son zamanlarda ama tamamiyle salmaya niyetim yok biraz daha motivasyona ihtiyacim var kilo almamaya ozen gosteriyorum zayiflayamasamda bi sure minikkelebgn dedigi gibi koruyacagim kilomu insalah bi kac gun icinde tekrar disiplinli devam edecegim

Cok sevindim kuzum darisi yarinin basina
dualarim seninle iyi gecicek insallahh
sonrasinda uzunca bir sure rahatsin allah emeklerinin mukafatini versin insallah

slm kızlar dün akşam kendimi utamadım kurabiye ve kadayıf tatlısı yedim hemd gece :( nedense hep tartı zmanına yakın kaçamak oluo bakalım yarına nasıl yansıyacak bugünki menümse
sabah :1 yumurta 5 zeytin küçük parça peynir
öğlen: 3 tane büskivi
akşam: 1 simit peynir zeytin( misafirlikten geldik yemek yapamadım )

Back