- Konu Sahibi Minikkelebk
-
- #1.461
bir an önce iyieşirsi n İnşallah canımAfiyet olsun kizceler...
Ben cidden fenaym..
Bi poset ilac verdi dr...
Pek bisey yapamadm bugun..
Sabah 1 simit,az omlet
Ara 1 kase cilek
Ara 2 lokum
Aksam yarim kiymali pide,1.5 bardak ayran
Guzel bi menu degil farkindaym ama yedim iste
Ins canim gecmez onlarada...
Sapur supur öpuyolar..uzak durmuyolar ki...
Hic uyamadm zaten
Cok gecmis olsun sizede...
Esin nasil oldu...?
Afiyet olsun kizceler...
Ben cidden fenaym..
Bi poset ilac verdi dr...
Pek bisey yapamadm bugun..
Sabah 1 simit,az omlet
Ara 1 kase cilek
Ara 2 lokum
Aksam yarim kiymali pide,1.5 bardak ayran
Guzel bi menu degil farkindaym ama yedim iste
teşekkürler cnm şimdi daha iyi haftaya cuma yine anjiyo olacak inşallah iyi geçer
ahh cnm 23 nisan gecesi rahatsızlandı eşimi ilçedeki acile ordan ile ordan baska ile gönderdiler ertesi gün ameliyat oldu kalp kriizi geçirmiş meğerse cok korktuk kızımıda bakıcısına bıraktık öğretmen arkadaşlarımızda ilgilendiler Allah razı olsun yoksa napardık bilmiyorum.Çok şükürki atlattık bir damarı daha tıkalı onuda açmak için haftaya cuma ameliyat olacak inşallah oda sorunsuz gecercanım nesi var eşinin, bak yeni duyuyorum, çok geçmiş olsun..
ahh cnm 23 nisan gecesi rahatsızlandı eşimi ilçedeki acile ordan ile ordan baska ile gönderdiler ertesi gün ameliyat oldu kalp kriizi geçirmiş meğerse cok korktuk kızımıda bakıcısına bıraktık öğretmen arkadaşlarımızda ilgilendiler Allah razı olsun yoksa napardık bilmiyorum.Çok şükürki atlattık bir damarı daha tıkalı onuda açmak için haftaya cuma ameliyat olacak inşallah oda sorunsuz gecer
teşekkürler cnm sağlık herşeyden önce geliyorahh canım ya çok geçmiş olsun, inşallah bir daha yaşamazsınız bu sıkıntıları,
teşekkürler cnm sağlık herşeyden önce geliyor
Canim kötü üşutmusum...Gunaydin kizlar
Minikkelebek doktor ne diyor canim
Cok sagol canim yarina kadar toparlarm insbir an önce iyieşirsi n İnşallah canım
Canim cok gecmis olsu tekrar..teşekkürler cnm şimdi daha iyi haftaya cuma yine anjiyo olacak inşallah iyi geçer
TesEkkur ettimgeçmiş olsun canım, dikkat et kendine
Sizede gecmis olsun arkadasim, allah sifa versin sorunsuz atlatirsiniz insalahahh cnm 23 nisan gecesi rahatsızlandı eşimi ilçedeki acile ordan ile ordan baska ile gönderdiler ertesi gün ameliyat oldu kalp kriizi geçirmiş meğerse cok korktuk kızımıda bakıcısına bıraktık öğretmen arkadaşlarımızda ilgilendiler Allah razı olsun yoksa napardık bilmiyorum.Çok şükürki atlattık bir damarı daha tıkalı onuda açmak için haftaya cuma ameliyat olacak inşallah oda sorunsuz gecer
Anladim kuzummCanim kötü üşutmusum...
Bilsem igne isterdim böyle olacagini..
Ilaclari iciyorum ama...
Kizimada gecti galiba...
Esimde hasta diye raporluydu bugunde..
O beenden daha iyi kahvaltiyi filan o hazirladi ...
çok teşekkür ederimSizede gecmis olsun arkadasim, allah sifa versin sorunsuz atlatirsiniz insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?