- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.441
Gunaydinn kizlaaarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canımGunaydinn kizlaaarr
fazla sıvı tüketme birşy olmaz ozaman :)Kizlarr bugun tarti gunumuzdu dimii hatirladim tekrar geldim =)
Ama tartim yok annemdeyim ya ondan,
Alt komsuda uyuyordur biraz oglene dogru olsun gideyimde tartilayim tabii kahvalti sonrasi olcak ama
geçmiş olsun canım İnşallah çocuklarına geçmez toparlarsın kendiniKizlar biz esimle fena hastalanmisiz..cocuklarda olmasinda...
Kotuyum baya...
1 aydir resmen ayni yerdeyim..
Bu hafta hersey düzene girer ins
Baslangic 80.5
Gecen hafta 74.6
Bu hafta 73.4
Fark - 1.200
geçen hafta çarşamba 58.6 idim canım ondan önceki cuma 61 dim belki sen onu hatırladınGünaydin kizlar...
esr canim dun sabah evdeki tartida ciktigin kiloyu yaz...
Isil canim gecen hafta 58.6 degildin sanki ...
Daha fazla verdin yani..yanlis hatirliyor olabilir misin?
Canim iste pazartesiden pazartesiye tartıl mutlaka bu hafta oyle olsun bakalim..geçen hafta çarşamba 58.6 idim canım ondan önceki cuma 61 dim belki sen onu hatırladın
Harikasin canim..tebrik ederim...Gecen hafta:73,600
Bu hafta:72.500
Fark:1.100gr
cnm cok gecmiş olsun çocuklara geçmez umarım.diyetide cok takma kafana yavas yavas verirsin sağlıklı oldaKizlar biz esimle fena hastalanmisiz..cocuklarda olmasinda...
Kotuyum baya...
1 aydir resmen ayni yerdeyim..
Bu hafta hersey düzene girer ins
Baslangic 80.5
Gecen hafta 74.6
Bu hafta 73.4
Fark - 1.200
maşallah canım :) daha çok verirsin İnşallahGecen hafta:73,600
Bu hafta:72.500
Fark:1.100gr
haklısın canım öyle yapacağımCanim iste pazartesiden pazartesiye tartıl mutlaka bu hafta oyle olsun bakalim..
Ins canim gecmez onlarada...cnm cok gecmiş olsun çocuklara geçmez umarım.diyetide cok takma kafana yavas yavas verirsin sağlıklı olda