• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

esr_esr esr_esr canimm aman dikkat et kabizliga..
Salatalrina mutlaka z.yagi ekle..
Bende simdi 15 tane sam fistigi yedim...10 tanesi bile gunluk yag ihtiyacini karsiliyormus...
Biraz cok kacmis..
Tanesi 12 kaloriymis..sirf yag galiba..fistik..:KK57:

Antepfıstığı, ince bağırsakta glikoz emilimini azaltır ve kan sekerinin yükselmesini önler.

Kolesterol içermediği gibi, kandaki kolesterol düzeyini düşürücü etkisi de vardır.

Günde 10-12 adet iç antepfıstığı, vücudun günlük yağ ihtiyacını karşılıyor. 100 gram antepfıstığı vücudun günlük protein, vitamin B1 ve fosfor ihtiyacını yüzde 35 oranında karşılayabiliyor.

Arada yenebilir ancak yani..iyi bisey ama..
Abur cuburdan daha iyi oldugunu kesin

Alman Aerztezeitung internet sitesinin haberine göre, Kaliforniya üniversitesinde yapılan araştırmada, yüksek besleyici değerlere sahip Antep fıstığının aynı zamanda kilo vermede olumlu etkisi olduğu ortaya çıktı.

Bilim adamları, diyet uygulayan 52 aşırı kilolu hasta üzerinde yaptıkları araştırmada, bir gruba ara öğün olarak 240 kalori değeri olan Antep fıstığı, bir gruba da 220 kalori değeri olan tuzlu bisküvi verdi. 12 hafta süren araştırmanın sonunda, Antep fıstığı yiyen grubun kısa sürede hedeflenen kiloya ulaştığı görüldü. Ayrıca Antep fıstığı verilen grubun trigliserit değerlerinin daha düşük olduğu gözlen

Buda abur cuburdan daha iyi oldugunun bilimsel kaniti:-)

esr_esr esr_esr canimm aman dikkat et kabizliga..
Salatalrina mutlaka z.yagi ekle..
Bende simdi 15 tane sam fistigi yedim...10 tanesi bile gunluk yag ihtiyacini karsiliyormus...
Biraz cok kacmis..
Tanesi 12 kaloriymis..sirf yag galiba..fistik..:KK57:
Ekliyorum canim mutlaka daa galiba az yemekle alakali olarak barsaklar dolmuyor gunlerce, ve gunlerce bekleyincede kabizlik olusuyor zaten kabizlikla alakali hamileliktede kotu bir gecmisim var.
Caniim ben arada atladigimi farkettim yediklerimi :oops:
Dun erik yedim hemde nee hemde ne:KK17:
Daha evvel ki gun ise 1avuc islenmemis antep fistigi yediydim
Biraz basi kalabalik olunca insan kafasini toparlayamiyor galiba yedikleri konusunda,valla senin antep fistigi paylasimin hatirlatti :rolleyes:

Ekliyorum canim mutlaka daa galiba az yemekle alakali olarak barsaklar dolmuyor gunlerce, ve gunlerce bekleyincede kabizlik olusuyor zaten kabizlikla alakali hamileliktede kotu bir gecmisim var.
Caniim ben arada atladigimi farkettim yediklerimi :oops:
Dun erik yedim hemde nee hemde ne:KK17:
Daha evvel ki gun ise 1avuc islenmemis antep fistigi yediydim
Biraz basi kalabalik olunca insan kafasini toparlayamiyor galiba yedikleri konusunda,valla senin antep fistigi paylasimin hatirlatti :rolleyes:
Evet canim kabizlikla alakalidir o zaman
Az yiyince kacinilmaz son diyette..
Bi sekilde cözmek lazim yoksa kilo aliyoruz...
Ilacini kullan mutlaka..arada da kayisi cayi ic...
Cok fayda goruyorum ben

aynen canım eltimin mufağını temizledik günboyu ben mayıs sonuna kadar temizlik yaparım heralde :) 3 ev az dğil :)
Kolay gelsin ...imece usulu iyidir ama..3 ev olunca bilemedim..
Daha zor olur heralde :)
Spor olur sanada
5 kilo kafadan verirsin : D

Sabah 1 minik parca tost..domates,1 biber,1 ince dilim havuclu kek
Ögle 1 kasik bulgur pilavi,3 kasik yogurt( cocukkardan kalani kasikladm)
15 sam fistigi,1 ceviz
Ara 1 buyuk yesil elma
Aksam 1 kase salata (icinde 1servis kasik haslanmis makarna vardı)

Back