Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Kuzum dondurma yedim aslinda hiic sevmem canim cekmez bile nasil oldu anlamadim oglen yemegimi yedim ustune dondurmayi indiriverdim mideye miktari dondurma kasigiyla 5top
Ne dusunuyosun, Cok fazla degilmi?

Kuzum dondurma yedim aslinda hiic sevmem canim cekmez bile nasil oldu anlamadim oglen yemegimi yedim ustune dondurmayi indiriverdim mideye miktari dondurma kasigiyla 5top
Ne dusunuyosun, Cok fazla degilmi?
Datlum 2 bilemedin 3 te kalsaydın ya...
5 cok olmus....ama bi felaket degil elbet...
aksam yemegini cok hafif ye..
azcikta spor yap dengelersin...
yaklasik 3 bardak süt ictigini düşün o kalorideymis..

Beterin beteri var ya şerbetli yağlı bi tatlı yeseydin...
Benim dolapta var...
Aksam bitirselerde kurtulsam...
Yemegimi koyayım ocağada pissin...
Bu arada 1 saat yürüyüs yaptım...

Oohh kahvee harika gorunuyorr renk katmis gunlugumuze afiyet olsun kuzumm benim cimcime uyuyor kalkio bir kahvede ben yapayim kendime
Aksam yemegimi yedim baya baya hafifti yazicam birazdan.. Sporda yaptim ip atlamaca 500 ip atladim, basladim sporumada

teşekkürler canım olsun tamam 55 hedefim :) bu arada aktif olmaya çalışıyorum ama bebişimden fırsat buldukça yazabiliyorum kızlar

Beterin beteri var ya şerbetli yağlı bi tatlı yeseydin...
Benim dolapta var...
Aksam bitirselerde kurtulsam...
Yemegimi koyayım ocağada pissin...
Bu arada 1 saat yürüyüs yaptım...
aynen bizdede kadayıf var direndim ve yemedim bugün eltim geldi yedi hamile canı çekmiş iyikide çekmiş kurtardı beni

kızlar menüm :
sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 kk peynir dere otu bol domates
ara öğün yapmadım
16:00 eltimle çay keyfi yaptık yarım pakete yakın tuzlu büskivi ve 2 dilim dankek yedim biraz fazla ama akşam menm olmayacak başka bişey yemeyeceğim dengelerim umarım ve 40 dakika yürüyüş yaptım :)

Caniim tebrik ederim seni hemen toparlamissin durumu
Ben antep meraklisiyim orda teyzem oturuyor ama henuz kismet olmadi gitmek annem belirli araliklarla gider gelir hediyelik esyalarininda tadi bi baska sanirsin muzeden firlamis tarihi eser gibi =)1ay kadar evvel annem ordan yemen kahvesi getirmis tadi kokusu cok guzel guzel sehir antep insanlarida sicacik alismakta zorlanmamissindir

Afiyet olsun canimm sana yaramasin bebisine sut olsun

Sabah 1 muz,3 ceviz
Ara 1 kase cilek
Ara 1 avuc siyah kuru uzum,kitir leblebi.
Aksam 2 dolma,3 kasik yogurt

Baktim hala acim..1 soda ictim..midem cok sis simdi

Afiyet olsunnn canmm..
Guzel bitmis gün
Durdurdum kendimi
yemegi abartinca nasil mutsuz oluyor insan, zaten bu ay gumburtuye gittik
Aklima geldikce uzuluyorum ciddi ciddi su an daha az olabilirdi kilomuz bundan ders cikardim birde anneme gidisim dogum gunum ablama gidisimde etkiledi baya diyetteysen ozellikle yatili gezmelere gitmiycen bunu anladim

Afiyet olsun tatlımm..
Emzirmesen sorun yoktuda..birazck sagliksiz olmus...
Bi corba ic...yada yogurt,salata,süt...
Bebisin rızkı eksilmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…