- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
- #1.241
Dünden kalmayım derken?Ben dunden kalmayim kizlarr pastaya dayanamadim oglen yemek yerine oturdum pasta yedim=(
Bir aksilik cikmazsa haftasonuda evde degilim ne olcak benim halim
Dunden kalmayim pasta vs..
dun dunde kaldi demistin ya benim icin oyle olmamis malesef yine yedim pasta o iste
1saat miii
Caniim sinavin hafta sonumuu insallahh gelir dersin kizlar cook iyi gectii... dualarim seninle kuzum iyi haberlerini bekliyorum
Canım geçmişe bakabiliyo musun arada geldikçe?
Bu arada ne yedin öyle diyip duruyosun
meraklandım
bebisin iyi olmasina sevindim..
kızlar giremedim bugün malum misafirlerim var hemen yazıp çıkacağım :) kaçamak yaptığım gün sayısını bile hatırlamadığım kadar tulumba tatlısı yedim kızartma ve makarna ve kızartmayı ekmekle yedimBi kac gram eksilmisim bile sporda yaptim bi parca ucundan basladim
İsil bende cok merak ettim neler yedigini
Afiyet olsun canim..Menun cook guzel caniimm afiyet olsunn
Sabah:1yumurta,2ceviz
Oglen:1dilim pasta
Aksam:yarim levrek,bol salata
Bugün menüler düzelmişkızlar giremedim bugün malum misafirlerim var hemen yazıp çıkacağım :) kaçamak yaptığım gün sayısını bile hatırlamadığım kadar tulumba tatlısı yedim kızartma ve makarna ve kızartmayı ekmekle yedimdoymadım bildiğiniz çok fena bir gündüü anlatamam ama unuttum gitti artık üzülmemin faydası yokyola devam aynı hızla :)
bugün sabah: 1 haşlanmış yumurta domates salatalık ve 1 kk peynir
16:00 da 4-5 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt
20:30 : yarım muz ve 1 elma yedim
Sagol datlumm...Afiyet olsun kuzumm bende mutfagi toparlarken dolaptan kahve kokusu geldi burnuma canim cekti oturdum kaldim simdi gonderini okuyunca bidaha dustu aklima =)
Karatay diyordu ki sekerli birseyler tuketirseniz aci bir turk kahvesi icin kahve aldigin sekeri dengeliyormus..
Dinledinmi bilmem gectigmiz gunlerde haberleri, saglik bakanligi karatay maranki vb... Gibi kisilere kisitlama getirmis
Tuvalete ciksan 500gr.gider caniimm cok olmus 5.gunBu arada en son pazartesi tuvalete çıkmıştım...
Az yiyince böylede bi sorun oluyor iste...
Kayisi cayı iyi geliyor ama
Onu da hep icmek istemiyorum
Kiloyu bu durumda etkiliyor tabi
canım aklım hep burda giremiyorum neteHeey kızlar nerdesiniz
Kacamak mı yapiyosunuz yoksa
ISIL Canım senden hic ses cikmamiss ,nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?