- Konu Sahibi Minikkelebk
-
- #1.221
canım bebeğim gece boyu uyumadı ağladı ateşi zor dştü misafirlerde var üst üste herşey görümcem geldi kızı hasta onunda bi kaç gün kalacaklar zar zor nete girebiliorum ve canı çoookkkk sıkkın çünkü dün stresten mi ne bilmiorum sanki sütüm az gib i geldi ve ben insan dışı yemek yedim dün geceden beri neler neler yedim kendime inanamadım ve moralim çok bozuk yediklerim çok ve ağır şeyler yazmaya bile utanıyorum
geçmis olsun canım...canım bebeğim gece boyu uyumadı ağladı ateşi zor dştü misafirlerde var üst üste herşey görümcem geldi kızı hasta onunda bi kaç gün kalacaklar zar zor nete girebiliorum ve canı çoookkkk sıkkın çünkü dün stresten mi ne bilmiorum sanki sütüm az gib i geldi ve ben insan dışı yemek yedim dün geceden beri neler neler yedim kendime inanamadım ve moralim çok bozuk yediklerim çok ve ağır şeyler yazmaya bile utanıyorumne olur beni motive edin tekrar başlasam olur değilmi herşeyi mahvettim ağlayacağım nerdeyse eminim 1 günde 2 kilo almışımdır korkudan tartılmıyorum
Ekmek kotu olmus canim bendede makarna kotu oldu aksam menusu disinda yarim tabak makarna yedim ve bir kalin dilim pastaAksamdan sonra hic hos seyler yemedim...
Yarim lavas ,bi parca et...yedim tekrar sofra krunca
Sonra cayla kuru yemis,3 jelibon...
Bugün hic hos olmadi böyle.,.
Hic yediğimi yazmadigim olmadi galiba...
Yazayimda görünsün istedim maleseff
Yarin kilo almis uyanmasam bari...
iyi geceleeer
Günaydınn...Ekmek kotu olmus canim bendede makarna kotu oldu aksam menusu disinda yarim tabak makarna yedim ve bir kalin dilim pasta
Yarin hic bisey yemiyelim en iyisi
İyi geceler canim
Ucundan 71 i görebilsek bari....Gunaydinn kizlarr
Neyazikki bende artili uyandim zaten son iki hafta iyice saldim disiplinsizlestim aylik hedefe ne kaldi surda
Canım geçmişe bakabiliyo musun arada geldikçe?günaydın kızlar eminim ben baya bi artılardayım ama minikkelebek haklı dün geçti önümüze bakalım :) baya hafif beslenemelim en azından ben öyle yapmalıyım sizin kaçamaklar benimkinin yanında hiçbirşey :) fırsat buldukça gireceğim bugün biraz iyi bebeğim :)
Oooh ne güzel spora da baslanmisBi kac gram eksilmisim bile sporda yaptim bi parca ucundan basladim
İsil bende cok merak ettim neler yedigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?