Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Sorma canim yedikten sonra pismanligini yasadim ama yemis bulundum sen bu gun bisey yememissin neredeyse ve dunku makarnanin telafisi miydi acaba 2kasik makarna bende biraz hafifleticem ogunlerimi,birde hic ekmek tuketmiyor musun?
Canım birde sen çok azaltma yediklerini ben diyet yapmaktan direnç kazan misin
Sen ilk defa diyettesin
Abur cubur, şeker , tatlı, hamur işi, Kızartma dan uzak dur
Sporla çok güzel verirsin ins

Yok canim ya cok yememissin senin menuyu gorunce aslinda ben ne kadar cok yedigimi farkettim...ders, cocuklar, ev isi ve spor seni tebrik ederim

Yok canim ya cok yememissin senin menuyu gorunce aslinda ben ne kadar cok yedigimi farkettim...ders, cocuklar, ev isi ve spor seni tebrik ederim
1 ay aynı tempoda devam edebilirsem öyle tebrik et canım
Zaten ünitenin yarısını ancak okudum

Canım birde sen çok azaltma yediklerini ben diyet yapmaktan direnç kazan misin
Sen ilk defa diyettesin
Abur cubur, şeker , tatlı, hamur işi, Kızartma dan uzak dur
Sporla çok güzel verirsin ins
İnsallah canim spor da spor yani egilince oturup kalkinca basenlerim sizliyor alisicam ustune ustune gidiyorum. Gram gram veriyorum su iciyorum bi sure sonra bakiyorum o gramlar gelmis nasil olcak bilemedim birde senin menuyu gorunce cok yedigimi dusundum hic kilo vermedim degil verdim ama o gramlar geri gelmese iyi

Devam edicegine inaniyorum. direncin nasil bitkin falan degilsin insalah
Zaten bende feci bi halsizlik vardı
Şimdi daha mı iyiyim sanki ne
Canım gram gram vericez zaten
Bazen olcak vermediğimiz hafta olcak dur daha 2. Günün
Motivasyon düşürmek yok

Evet bugun tadin yoktu canim hissettim yani, bas agrindandir muhtemelen.. Canim yaa biseyler oluyor bana ama yememeliyim farkindayim tatli krizi diyebiliriz regl oncesi,birde Ben tatli,cikolata vb... yemeyince basim agriyor ne sebeptendir bilmiyorum arastirdim oyle biseye rastlamadim psikolojikmi yoksa

Sakın sakin sakin
bak sabah Tartida göreceğin -leri düşün
Psikolojik o sakın uyma seytana
Kulaklarını TİKA bak böyle
Bugün keyifsizdim canım evet
Şimdi iyiyim
Bende çok acıktım bak ama yemiyorummmm
Forumda gezdim de zayiflayanlari inceledim
Baktım ya az yiyorlar ya deli gibi spor yapıyorlar
Bizde cipcitir olcazz inş
Böyle oynucaz sonra
Hadi iyi uykular
Uykumuz spor gibi kalori yaktirsin bize

Son düzenleme:
Dün bende gezindim zayıflayanları istikrarlı olanları gormekte motive edici iyiden iyiye hırslandım..olucaz tabii ya böyle gidersek ki biz de o ısık var 50leri görürüz tartıda cok mutluyum su an dusunmek bile coook guzel. Birde burda olmaktanda cokca mutluyum benım için biraz gec alınmıs bı karardı zayıflamak ama bi taraftanda tam vaktıymıs senı buldum iyi oldu kilolar bir hedefler bir cok iyi seni baska forumdan buldum profilinde gezindim gunluk actımı acaba dıye actıgnı gorunce dedım tamam hadı bı cesaret basla bakalım su fazlalıklarını atmaya

Evet canım bende inan beni bulduğunn icin cok mutlu oldum
Birlikte olmak bana da çok iyi geliyor

Gunaydin canim bendede durum ayni yavas yavas oturup kalkiyorum yere egilmek artik marifet.. Zafere giden yolda hersey mubahtir sadist oldum iyice sebebini bilince agrilarda hosuma gidiyor

Gunaydin canim bendede durum ayni yavas yavas oturup kalkiyorum yere egilmek artik marifet.. Zafere giden yolda hersey mubahtir sadist oldum iyice sebebini bilince agrilarda hosuma gidiyor
Aynen sebebini bilince güzel
Zatencok hamlamisim yavaş yavaş açılCaz inş
Tatlı krizlerin devam ediyor mu

Bak tarçınlı su içiyorduk bi ara tatlı isteğini baya bastırıyor İcebilirsen
1 Sürahinin içine 1 iki kabuk tarçıni at aksama kadar İcebilirsin
bide burda bi günlük gördüm
Reendelenmis bi kırmızı elmayı , 2 kaşık yulaf kepegi ve yarım bardak sütle
güzelce pisirmis arkadaş ,, Fındıkla da susulemis gayet nefis duruyordu

Yook iyiyim gayet istemiyor canim gecti bitti.. Yulaf dukanda okumustum galiba onun diyetinde olmazsa olmazmis, yulaf bildigimiz yulaf ezmesimi marketlerde satilan lifalif gibi kahvaltilik olan?

Yook iyiyim gayet istemiyor canim gecti bitti.. Yulaf dukanda okumustum galiba onun diyetinde olmazsa olmazmis, yulaf bildigimiz yulaf ezmesimi marketlerde satilan lifalif gibi kahvaltilik olan?
Evet canım yulaf ezmesi
Böyle kabuk kabuk duran
Eger bulabilirsen yoğurdu içine filan 2 kaşık koyup yiyebilirsin
Midede 10 katına kadar şişti için doğumlu hissi veriyormus
Sabah tarti nasildi meraklı Melahat

Ayy bu tablet beni öldürecek
Doğrusunu yazıyorum kafasına göre değiştirip yolluyor
Saçma sapan kelimeler çıkıyor
35 dk yürüdüm bi yarım saat dışarda yürümeyi planlıyorum bugün

Evet kelimeleri degistiriyor tahmine elin deyince direk onu aliyor cumlenin icine seninde oyle oluyo saniyorum.. Nasil cikican yineee, cocuklarr?? sormadan gecemezdim bi.merakli melahatta burda tartim soyle soyliyim, dun gun icinde suyun dozu kacinca gece wc.kalktim yani sabaha karsiydi aslinda uykulu uykulu tartildim o saatte ve cook mutlu olduum yatarken o kiloda degildim bi kac gram fazlaydim ama metabolizmam calisma yapmis cok seviniyorum boyle olunca, cokk aman aman kilo veremedim henuz ama gram gram gidiyor hele ilk gun kilo aldim yada zeminden bilemedim yada reglyden iste

Gram gram gitsin ,ama gitsin canim
ben ayniyim
Eşim muhtemelen erken gelecek çocukları ona satacagim
Bide asıl kilon sabah aç karnina tartildigin kilodur

Bugün çay demlemedim kendime
5 i bi yerdeyle kahvaltı yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…