- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Canım birde sen çok azaltma yediklerini ben diyet yapmaktan direnç kazan misinSorma canim yedikten sonra pismanligini yasadim ama yemis bulundumsen bu gun bisey yememissin neredeyse ve dunku makarnanin telafisi miydi acaba 2kasik makarna bende biraz hafifleticem ogunlerimi,birde hic ekmek tuketmiyor musun?
1 ay aynı tempoda devam edebilirsem öyle tebrik et canımYok canim ya cok yememissin senin menuyu gorunce aslinda ben ne kadar cok yedigimi farkettim...ders, cocuklar, ev isi ve spor seni tebrik ederim
İnsallah canim spor da spor yani egilince oturup kalkinca basenlerim sizliyor alisicam ustune ustune gidiyorum. Gram gram veriyorum su iciyorum bi sure sonra bakiyorum o gramlar gelmis nasil olcak bilemedim birde senin menuyu gorunce cok yedigimi dusundum hic kilo vermedim degil verdim ama o gramlar geri gelmese iyiCanım birde sen çok azaltma yediklerini ben diyet yapmaktan direnç kazan misin
Sen ilk defa diyettesin
Abur cubur, şeker , tatlı, hamur işi, Kızartma dan uzak dur
Sporla çok güzel verirsin ins
Devam edicegine inaniyorum. direncin nasil bitkin falan degilsin insalah1 ay aynı tempoda devam edebilirsem öyle tebrik et canım
Zaten ünitenin yarısını ancak okudum
Zaten bende feci bi halsizlik vardıDevam edicegine inaniyorum. direncin nasil bitkin falan degilsin insalah
Sakın sakin sakinEvet bugun tadin yoktu canim hissettim yani, bas agrindandir muhtemelen.. Canim yaabiseyler oluyor bana ama yememeliyim farkindayim tatli krizi diyebiliriz regl oncesi,birde Ben tatli,cikolata vb... yemeyince basim agriyor ne sebeptendir bilmiyorum arastirdim oyle biseye rastlamadim psikolojikmi yoksa
Evet canım bende inan beni bulduğunn icin cok mutlu oldumDün bende gezindim zayıflayanları istikrarlı olanları gormekte motive edici iyiden iyiye hırslandım..olucaz tabii ya böyle gidersek ki biz de o ısık var 50leri görürüz tartıda cok mutluyum su an dusunmek bile coook guzel. Birde burda olmaktanda cokca mutluyum benım için biraz gec alınmıs bı karardı zayıflamak ama bi taraftanda tam vaktıymıs senı buldum iyi oldukilolar bir hedefler bir cok iyi seni baska forumdan buldum profilinde gezindim gunluk actımı acaba dıye actıgnı gorunce dedım tamam hadı bı cesaret basla bakalım su fazlalıklarını atmaya
Aynen sebebini bilince güzelGunaydin canim bendede durum ayni yavas yavas oturup kalkiyorum yere egilmek artik marifet.. Zafere giden yolda hersey mubahtirsadist oldum iyice sebebini bilince agrilarda hosuma gidiyor
Evet canım yulaf ezmesiYook iyiyim gayet istemiyor canim gecti bitti.. Yulaf dukanda okumustum galiba onun diyetinde olmazsa olmazmis, yulaf bildigimiz yulaf ezmesimi marketlerde satilan lifalif gibi kahvaltilik olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?