• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Makarna karbonhidrat az az yagsiz bisey olmaz herhalde :-) bende severim garniturlu makarna salatasii :kk77: mayonez yogurt garnitur ve makarna ama haftada 1olsun yaa en azindan az bi miktar haftada tek bir ogunde ve en azindan mayonezsiz yagsiz

Makarna karbonhidrat az az yagsiz bisey olmaz herhalde :-) bende severim garniturlu makarna salatasii :kk77: mayonez yogurt garnitur ve makarna ama haftada 1olsun yaa en azindan az bi miktar haftada tek bir ogunde ve en azindan mayonezsiz yagsiz
Canım tabiki yicez ölümüne girmedik bu diyete
Ama dengeliycez bi şekilde
O makarnayi yemeyeydm iyiydi ya
Yarın kesin fazla çıkarım
Bana hiç yaramıyor makarna:KK67:

Kepekli tercih edebilirsin aklinda bulunsun tadi tuzu iyi olmasada idare edebilir :)

meraba bende diyetteyim iki gündür ve 8kilo vermek istiyorum katılabilir miyim aranıza :KK70:

P

Kepekli yi karıştırıp yapınca idare ediyor canım ya yoksa kötü oluyor :)
Sen yedin mi elmanı:KK72:
Bende 1 ceviz yedim Çayla
Ben ne yedim soyliyim elma yemedim aldim elime geri biraktim meyveyle aram iyi degil pek 1yemek yasigi yogurt ve yarim dilim cavdar ekmegi su an gayet tokum

Gunaydiiin.... Sabah oldukca ac uyandim hemen ilik suyumu ictim ve hafif kahvaltimla gayet tokum,sporumuda yaptim terimide attim :KK49:tempolu bi ev temizligi bizi bekler. Gece yatmadan yemek yeme huyum var dun acliktan midem kazinsada suyumu ictim yattim Tartida bir kac gr.eksilmisim :21: motivasyonum gayet yuksek

Gunaydiiin.... Sabah oldukca ac uyandim hemen ilik suyumu ictim ve hafif kahvaltimla gayet tokum,sporumuda yaptim terimide attim :KK49:tempolu bi ev temizligi bizi bekler. Gece yatmadan yemek yeme huyum var dun acliktan midem kazinsada suyumu ictim yattim Tartida bir kac gr.eksilmisim :21: motivasyonum gayet yuksek
Ooo maşallah maşallah
Gece aç yatınca sabah mutlu kalkiyorsun
Benim akşam yediğim makarnalar sabah tartıdan el salladı bana:KK51:

Sabah:ilik 1bardak su 1ad.gunkurusu 2dilim cavdarli ekmek 1haslanmis yumurta 2siyah1yesil zeytin 1kibrit kutusu peynir bir dal maydonoz
Ara:1kucuk elma 1bardak su
Oglen: yarim karniyarik 1dilim cavdarli ekmek 2y.k yogurt 1bardak su
Ara:neskafe 1cay kasigi nutella 1adet eti puf:oops:
Aksam:4yemek kasigi pirasa(havuclu ve pirincli) 2adet ceviz
Eger acikirsam 1bardak sut
Ve yatmadan evvel spor

Sabah:ilik 1bardak su 1ad.gunkurusu 2dilim cavdarli ekmek 1haslanmis yumurta 2siyah1yesil zeytin 1kibrit kutusu peynir bir dal maydonoz
Ara:1kucuk elma 1bardak su
Oglen: yarim karniyarik 1dilim cavdarli ekmek 2y.k yogurt 1bardak su
Ara:neskafe 1cay kasigi nutella 1adet eti puf:oops:
Aksam:4yemek kasigi pirasa(havuclu ve pirincli) 2adet ceviz
Eger acikirsam 1bardak sut
Ve yatmadan evvel spor
Canımcm o eti puf neeedir:KK20:
Hadi nutella küçük görmüyorum

Bende menüyü yazayım
Sabah 1 yumurta . Avuç içi kadar peynir 2 ceviz
Ara 1 bi avuç beyaz leblebi , 1 soda
Ara bi bardak süt
Aksam 2 kaşık makarna:KK67:
1 kase yoğurt
2 köfte

Sorma canim yedikten sonra pismanligini yasadim ama yemis bulundum :( sen bu gun bisey yememissin neredeyse ve dunku makarnanin telafisi miydi acaba 2kasik makarna :-) bende biraz hafifleticem ogunlerimi,birde hic ekmek tuketmiyor musun?

Sorma canim yedikten sonra pismanligini yasadim ama yemis bulundum :KK43: sen bu gun bisey yememissin neredeyse ve dunku makarnanin telafisi miydi acaba 2kasik makarna :-) bende biraz hafifleticem ogunlerimi,birde hic ekmek tuketmiyor musun?
Ya bu yazdıklarıma başka bişey yemedim gibi
Düşünüyorum düşünüyoruuuuum
He kızımın elmasindan isirmistim:KK53:
Çok yemiş hissi var:KK57:
Ekmek yememisim bilerek yapmadım:confused:
Sabahları 1-2 dilim yiyebiliriz aslında
Akşamları elimizden geldiğince yemesek iyi tabi
Bide akşam ki menüyü planlamiyordum
Derse dalıp yemek geç kalınca pişmeden bekleyemedim
Abuk subuk şeyler gözüme takıldı
Onları mideye indirmeden hemen 2 köftesi pisirdim
Makarna yedim işte:confused: